- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #140.961
canim alistik biz senin git gellerine ama biliyorum aslinda burda olmak istiyosun ama olmuyor sinavlar vs. sen yinede dikkat et yemene icmene kilona her zaman kapimiz sana acik canimmmKizlaaaaar. Ben sinavlara girdim. Cumartesi gunu kayinvalidem geldi. Gelemeyecegim bi muddet cok vaktim olmuyor. Kusura bakmayin.
Günaydin kizlarrrrrr
@ParteMoralllmarlin18 SekerPancarii A Ayferelif K kova01 @esmerm91 @seydarella @masalperisi_ Feraceli tubi_klc @Apriori123 ödümmm kopuo birini unutucam diee
GünaydınGünaydin kizlarrrrrr
@ParteMoralllmarlin18 SekerPancarii A Ayferelif K kova01 @esmerm91 @seydarella @masalperisi_ Feraceli tubi_klc @Apriori123 ödümmm kopuo birini unutucam diee
Ayy iyi sevindimbenim kemik yapim musait degil zaten 0 bedenee
Bak gör şimdi Nasıl hızla gidecek kilolarHayirli aksamlar bugünkü menüm sabah 2 yumurtadan omlet salatalık domates 1 kk peynir 1 incecik dilim light kasar 2 dilim t.buğday ekmek
Ara 3 hurma 8 fındık
Öglen 1 kase corba 1 kase yoğurt 1 közlenms patlican 1 kasik kiyma
Ara 1 dilim ananas
Aksam 1 dilim t.buğday ekmek 1 kk peynir
Ara 1 latte bide yatmadan süt
Su 1.5 litre spor yok bugün (adet olmaya basladim sancisindan yürüyemiyorum ee tabi 1.5 ay gelmeyince simdi nasil gelecegini sasirdi)
teşekkür ederim canımSupersinnnn herzamanki gibi
rakibem
Sanada günaydın tatlımGünaydin kizlarrrrrr
Günaydın canım.unutsan da sorun yok biz senin içini biliyoruzGünaydin kizlarrrrrr
Günaydın canımHerkese günaydın kızlar mutlu bir güne uyanmanız dileğiyle
Gunaydinnnnn canımGünaydin kizlarrrrrr
Gunaydin kaptanciimm ben yazlik kışlık cekmece dolap olayima girdim bugun cikamazsam meraklanmayin :))))Günaydin kizlarrrrrr
tunaydinn ancaaaa bakabildimmm beni unutursan olay cikarGünaydin kizlarrrrrr
canimsinnnnn bebebmmmGünaydın canım.unutsan da sorun yok biz senin içini biliyoruz
mümkünnnmü gızzzzztunaydinn ancaaaa bakabildimmm beni unutursan olay cikar
hergun tartilabilirsin cnm kural disi bisey degil bu olaki (olmasin tabiii ama) + cikarsan karalar baglamicaksan tartilabilirsin bnde genelde hergun tartiliorum ona gore temkinli davraniorum canimmmKızlar ben kural dışı bişi yaptım ve yine tartıldım bu sabah :)) 61,5 çıktım yani -300 ve tek sebebi dün akşam 17.00 de akşam yemeği yemiş olmak ve sonrasında hiçbişey yememek bence. Şok mok normal tüm diyetleri denemiş bi insan olarak en çok ve kalıcı kg da bu şekilde vermiştim.
Neyse şimdi kahvaltıma geçeyim ben. Haşlanmış yumurta ve yanında bol yeşillik
Bu sabah çok hafif uyandım yani hissediyordum erken yemenin rahatlığını bi de rakamsal göreyim dedimhergun tartilabilirsin cnm kural disi bisey degil bu olaki (olmasin tabiii ama) + cikarsan karalar baglamicaksan tartilabilirsin bnde genelde hergun tartiliorum ona gore temkinli davraniorum canimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?