Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

günaydın güzelim :emir_bebek:uykucuların en güzeli:asigim: artık dersanede başladığına göre uykunu bi düzene sokarsın herhalde güzelimkaydirigubbakcemile çok uyumak kilo aldırıyo nede olsa :oklava:
oğlan grip olmuş güzelim kafamçokkarıştıkoruyucu ilaçlara yaz diye biraz ara vermiştik tekrar başlama zamanı gelmiş anlaşılan bütün gece uyumadık ikimizde alerjik bir çocuk olduğu için küçücük hastalıklar çok ağır geçiyo ilaçları aldık bir iki güne toparlar herhalde ama ben çok yorgunum mafoldumben
kızlar bu arada moralimde çok bozuk oğlanın vücudunda lekeler vardı onlarıda gösterdim doktora egzama dedi mafoldumbenyeni bir hastalığımız daha oldu yani duyan geliyo ne bu ya hepside hayatı boyunca sürecek hastalıklar hersene yeni bir hastalık ekleniyo tedavisi tam olmayanfisfisfis
otizm alerjik astım vonvillebrant epilepsi bide şimdi egzama napçam ben ya bir çocuk bu kadar zormu büyür:kızgın: keşke tıp falan okusaydım başımın çaresine bakardım doktorlarla kanka olduk artıkkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

canım oğluşuna çok geçmiş olsun kaç yaşında paşamız

otizmi duyunca dikkatimi çekti bizde kızımda otizm belirtileriyle çok uğraşmıştık Allah yardımcımız olsun şimdi durumu nasıl istersen özelden yazabilirsin

hiraycıgım alıntı yap tıkladıktan sonra 1 sıra atla ozaman daha okunaklı oluyoopuyorumnanaktan

sağol canım öğrenicem inşallah

kızlar ben akşam sahurda fazlamı yadim nee

1kase yoğurt çorbası 3 çatal menemen 2 dilim tahıllı ekmek yok yok iyi fazla değil dime ekmeği 2 dilim yiyince fazla gibi geldi bana

çoklu alıntı yapmak istersen ortadaki no yazan yere tıkla alttaki mesajı oku onada tıkla digeri digeri istedigin kadar en son mesaj yaza tıkla...
her masajın arasındaki BİTİŞLERE DİKKET ET ..

çoklu alıntı yapmak istersen ortadaki no yazan yere tıkla alttaki mesajı oku onada tıkla digeri digeri istedigin kadar en son mesaj yaza tıkla...
her masajın arasındaki BİTİŞLERE DİKKET ET ..

işte bu dediğini beceremiyorum öğrenicem ama birde benim gülümsemeler çıkmıyo yaa ne yapmam lazım onun için kuru kuru mesaj yazmaktan sıkıldım yawww

14. TAKIM 119. ETAP

1.73 (89.0 / 93.0 / -4.0 / -4.50%)
nazco (65.4 / 66.0 / -0.6 /-0.92 )
domination (78.0 / 81.0 / -3.0 /-3.85%)
hürsultan (88.0 / 87.0 / 1.0 / 1.14%)
usarem (64.6 / 64.5 /0.1 /0.15 )
destinam (paylasimda bulunmadigi icin ayrildi )(74.7)
14. TAKIM TOPLAM KİLO (385.0/391.5 / -6.5 /-1.69)

kızlar lıste bu ben verıyorumopuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan
işte bu dediğini beceremiyorum öğrenicem ama birde benim gülümsemeler çıkmıyo yaa ne yapmam lazım onun için kuru kuru mesaj yazmaktan sıkıldım yawww

MESAJ YAZDIGIN YERİN ALTINDADİGER SEÇENEKLER VAR.
ÇEŞİTLİ SEÇENEKLER YAZAN YERDE GÜLÜMSEMELER GÖSTERİLMESİN DİYE İŞARETLEMİŞ OLABİLİRMİSİN. O KUTUCUGU BOŞALT KAYDET BİDE ÖYLE DENE

14. TAKIM 119. ETAP

VALLA UTANARAK YAZIYORUM VER CANIM:kedi:
AMA YAPCAK BİŞİ YOK...

[/QUOTE]kızlar lıste bu ben verıyorumopuyorumnanaktan[/QUOTE]

teşekkürler s2000 en kısa zamanda bekliyoruz senideopuyorumnanaktan

VALLA UTANARAK YAZIYORUM VER CANIM:kedi:
AMA YAPCAK BİŞİ YOK...

CANIMCIM NİYE UTANIYOSUN Kİ BİR HAFTADA 2 VEYA 1,5 KİLO VERDİĞİN ZAMANLARDA OLDU DERT ETME VERİRİZ EL ELE VERİPkaydirigubbakcemile5

KİLO ALDIK DIYE BİR KENARA ÇEKİLİP YEMEYE DEVAM ETMEYECEĞİZ DEĞİLMİ DOMİNOŞ SENIN İÇİNDE GECERLİ TATLIM VALLA BENDE O BİR KİLOYU CUMA C.TESİ VERMİŞTİM NASIL KORUDUM BILMIYOMzemuszemus

canımcım niye utanıyosun ki bir haftada 2 veya 1,5 kilo verdiğin zamanlarda oldu dert etme veririz el ele veripkaydirigubbakcemile5

kilo aldık dıye bir kenara çekilip yemeye devam etmeyeceğiz değilmi dominoş senın içinde gecerli tatlım valla bende o bir kiloyu cuma c.tesi vermiştim nasıl korudum bılmıyomzemuszemus

aslında ben 4 kilo aldıgımıda zannetmiyorum ..ama tartı öyle diyo..
çünkü tuvalet problemim var ya 1-2 kilo tama ama 4 kilo offffffffffffff

YA TABıKı ALACAKLAR SONUÇTA 15 SAAT NEFSıMıZı FRENLıYORUZ KOLAY DEGILKI HAYATIM
BUTUN NE SU NE SPOR VUCUT KENDıNı KORUMAYA ÇEKıYOR ıFTARDA AZ YESEKTE KıLO OLARAK GERı DÖNÜYOR NEYSE YA BAYRAMDAN SONRA ARTIKIN:1rolleyes:

14. TAKIM 119. ETAP

bu nasıl listedir böyleeee

bu hafta listeye alınmadığıma sevinsem daha iyi

yoksa uğursuz geldiğimi düşünücektim 14. takıma

hürsultan tebrikler 1 kilo vermişsin

bu nasıl listedir böyleeee

bu hafta listeye alınmadığıma sevinsem daha iyi

yoksa uğursuz geldiğimi düşünücektim 14. takıma

hürsultan tebrikler 1 kilo vermişsin

ya canım bak kötü bi hafta bu hafta ama haftaya böyle olmaz umarım..:çok üzgünüm:

Back
X