- Konu Sahibi Pinarbartu
- #14.301
günaydın güzelimuykucuların en güzeli:asigim: artık dersanede başladığına göre uykunu bi düzene sokarsın herhalde güzelimkaydirigubbakcemile çok uyumak kilo aldırıyo nede olsa
klava:
oğlan grip olmuş güzelim kafamçokkarıştıkoruyucu ilaçlara yaz diye biraz ara vermiştik tekrar başlama zamanı gelmiş anlaşılan bütün gece uyumadık ikimizde alerjik bir çocuk olduğu için küçücük hastalıklar çok ağır geçiyo ilaçları aldık bir iki güne toparlar herhalde ama ben çok yorgunum mafoldumben
kızlar bu arada moralimde çok bozuk oğlanın vücudunda lekeler vardı onlarıda gösterdim doktora egzama dedi mafoldumbenyeni bir hastalığımız daha oldu yani duyan geliyo ne bu ya hepside hayatı boyunca sürecek hastalıklar hersene yeni bir hastalık ekleniyo tedavisi tam olmayanfisfisfis
otizm alerjik astım vonvillebrant epilepsi bide şimdi egzama napçam ben ya bir çocuk bu kadar zormu büyürkeşke tıp falan okusaydım başımın çaresine bakardım doktorlarla kanka olduk artıkkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
canım oğluşuna çok geçmiş olsun kaç yaşında paşamız
otizmi duyunca dikkatimi çekti bizde kızımda otizm belirtileriyle çok uğraşmıştık Allah yardımcımız olsun şimdi durumu nasıl istersen özelden yazabilirsin