aslında ben 4 kilo aldıgımıda zannetmiyorum ..ama tartı öyle diyo..
çünkü tuvalet problemim var ya 1-2 kilo tama ama 4 kilo offffffffffffff
hemde no offffffffffffffffffff :bbo:bu hafta bizi şu tuvalet problemi bitirdi herhalkafamçokkarıştı
YA TABİKİ ALACAKLAR SONUÇTA 15 SAAT NEFSİMİZİ FRENLİYORUZ KOLAY DEGILKI HAYATIM
BUTUN NE SU NE SPOR VUCUT KENDİNİ KORUMAYA ÇEKİYOR İFTARDA AZ YESEKTE KİLO OLARAK GERİ DÖNÜYOR NEYSE YA BAYRAMDAN SONRA ARTIKIN:1rolleyes:
sağol canım:1hug: moral verdinde öyle deme bayrama kadar benim 60 olmam lazım düğün var bu iş bayramdan sonraya kalamaz sositosositosositososito
hepinize hayırlı iftarlar canlar(90 kilo ve üzerindaekiler birlikte zayıflıyor grubundan)opuyorumnanaktan sizleri.
bende sana bu akşam için hayırlı iftarlar diyim şeker allah kabul etsin oruçlarımızıopuyorumnanaktan
bu nasıl listedir böyleeee
bu hafta listeye alınmadığıma sevinsem daha iyi
yoksa uğursuz geldiğimi düşünücektim 14. takıma
hürsultan tebrikler 1 kilo vermişsin
bu hafta girmediğine sevin gerçekten güzelim :1no2:baştan moral bozukluğuyla başilıyacaktın haftaya sana güzelbi hoşgeldin sürprizi yapalım sositosositosositosositohadi bakalım kızlar :lepi::enbuyukkk:
haftaya benim hatırım için ne olurrrrrrr dikkat edin yediklerinize ne olurrrr
neslihan listeyi görmdi heralde
fırçalardı yoksa hepimizi
ah canım yedik kafaya sopaları

klava:ama hakettk napalım

klava:
kızlar 14. takım sondan 2. olmuş
sonuncu olan takımda 13 kilo alanlar var onlar 1 haftada mı almışlar o kadar kiloyu acaba 1 haftada değildir heralde
aman çok dikkat edelim kızlar kilo almak o kadar kolay ve zevkli ki bu tuzağa düşmüyelim lütfennn
kız bir haftada değil tabi o takım yaz tatilindeydi:sinifsinif: bu hafta dönmüş burdan ayrılınca böyle oluyo işte o yüzden takımımıza iyi bakalım bence kaydirigubbakcemile5
vallaha guzelim bende soklardayim anam bugun cok yoruldum isimde vardi kalaylayamadim sizi bu ne ya ramazan baslayali daha bir hafta oldu
desene haftaya butun verilen kilolar geri alinacak
ne yapsak simdi takimin kurallarina gore haftaya kesin kilo vermeniz lazim haberiniz olsun 14.takimin sisko bayanlari
ben bile takimda olmadigim halde daha ayni kilodayim hatta kendime sasiyorum desem yeridir cunku bende ramazanda alirdim kilo ama bu ramazanda almadim gerci bugunku kunefeden sonra nasil olur yarin bilemem ya neyse
hiray guzelim sen bu haftadan itibaren kilonu aklinda tut haftaya listede olursun bir aksilik cikmazsa oldumu guzelim sen bakma bu haftaki listeyi onlar kafalarina birer sopa yemeyi unuttularr
haftaya seninlede hersey daha guzel olacak
kız sen künefemi dedin cokacimcoookben çok severim bak nasıl bulandırıyo aklımı kötükedihüso
hahayyy gormemisim gordum gordumde isimin coklugundan kalaylanamadiniz daha ahanda su saatte gonderdigim gibi sizi dovmeye geldim ne lan bu yuhh desem nasil olur kizim okadar kiloyu ne yaptinda oyle aldin valla sastim kaldim
hele birde domination var anam nasil aldiniz ban bir yazin bakalim su yediklerinizi kiz domination verdigin butun kilolari geriye almak nasil birsey soylesen siskoo cabuk bugunden itibaren iftarda uc bardak su ic arkasindan da az yemekle verdiklerini al
haftaya kilo alanlar vermezse aldiklarini diskalifiye ona gore
neyseki sonuncu olmamisiz cok sukur ne buyuk bir utanc ayy
anam napsan haklısın oklavayı eline ben verim

klava: ben bu hafta bi sürprizler düşünüyorum merak etme şeker sositosositosositososito
ay bencede sonuncu olmak çok utanç verici allah göstermesinde yanlız tatilden bu hafta dönmeselerdi biz sonuncuyduk güzelim direkten döndük:roflol::roflol: