Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar öncelikle hepinizi tebrik ederim. Kaptanım burda motivasyon sağlıyamıyorum bu nedenle ayrılmak ve başka bir takımla devam etmek istiyorum herşey için teşekkürler

***14.TAKIM 465. ETAP***

Marlin18(57.4/56.5/0.9/%1.57)
Moon8187 (61.4 /61.2/0.2/%0.33)mezun olmak istiyor
ParteMoralll (69.5 /69.0/0.5/%0.71)
esmerm91 (69.9 ///%) sabit
kova01 (69.2/68.8/0.4/%0.58) tartı değişiminden kaynakli +3.2 başlangıç kiloya eklendi
Masalperisi (74.8 ///%)kendi istegi ile takimdan ayrildi
tubi_klc (82.5 /83.1/+0.6/%+1.06)
meggieee ( 63.8 /63.2 /0.6 /%1.06)yeni üye başlangic tarihi 21 Nisan 2016 başlangıç kilo 66 hedef kilo: 57

14.takım ortalamasi:%
[/QUOTE][/QUOTE]

Kızlar öncelikle hepinizi tebrik ederim. Kaptanım burda motivasyon sağlıyamıyorum bu nedenle ayrılmak ve başka bir takımla devam etmek istiyorum herşey için teşekkürler

Canım o senin hüsnü kuruntun yani motive olmak için ne bekliyorsun mesela?
Motive olmak insanın içinde olacak önce. Son günlerde seni tahammülsüz gördüm o yüzden ayrılmak istemene şaşırmadım çabuk pes ettin bu takımdan yinede sen bilirsin madem

İri yapılı mısın? Ben öyleyim mesela ve 58 olsam da çok zayıf duramıcakmışım gibi geliyor
bilmem ki degilim diye zannediyorum cunku etrafimda iri yapili cok insan var oyle degilim. Benm basenlerm acayipti suan eskiye gore super inceldim anlatmakla olmuyo gormen lazim ne biliyim insan erimicek gibi geliyo.. yani ben 50kgda olsam kalcam olur gogusde olur ve olmalida benim tercihim.. benm icin 58-60 super yeter vallahi daha bisey istemiyorm :)

Bende kendimi iri sanıyorum etrafta iri birilerini görünce ben iyiymişim ya diyorum
Benimde basenlerim çok ve göbeğim var ya
Hedefimize ulaşınca önce sonra fotolarımızı koyalım bari

Anneme dedim ben iri yapilimiyim
yoooo dedi ayy ne komigim

Ahaha bende bu sabah tartılıyodum bizimkiler diyo yeter bence eridin iyice tamam idealsin işte
Her zaman ki cevabım: yok yaa görmüyo musunuz simitlerim duruyo hele bacaklarım..
Sonra onların tepkileri:

[/QUOTE][/QUOTE]
Ayy ben yine mi yanlis hesap yaptım kim duzelltti ellerinize saglkk off kavrayamiycam bi türlü bu işi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…