Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bende kendimi iri sanıyorum etrafta iri birilerini görünce ben iyiymişim ya diyorum
Benimde basenlerim çok ve göbeğim var ya
Hedefimize ulaşınca önce sonra fotolarımızı koyalım bari
Ama suan 69kgyum balik oluyorm galiba obeziteden terfi ettim.. insallah hedefimizide goruruzzzz

Ahaha bende bu sabah tartılıyodum bizimkiler diyo yeter bence eridin iyice tamam idealsin işte
Her zaman ki cevabım: yok yaa görmüyo musunuz simitlerim duruyo hele bacaklarım..
Sonra onların tepkileri:
Hahahahaha annem bana bes daha ver diyodu smdi gene bes daha ver ddr kesn 65yeter diyo simdide
[/QUOTE]
Ayy ben yine mi yanlis hesap yaptım kim duzelltti ellerinize saglkk off kavrayamiycam bi türlü bu işi[/QUOTE]
Canm onda ne var ki.
Gecen haftaki kgdan yeni kgnu cikarcan..
cikani 100ile carpican,
cikan sonucu gecen haftaki kgna boluceksn bu kadar.. tubi_klc
Benim kuruyum dediğime bakma kiz hatlar dolgunsevmem bende kuru
sus kuru

Aynen bende böyleyim iri yapili değilim ama bacak kalca göğüs dolgun öyle olmasi güzel zaten

Kız ablam beni 57 kiloyken görmüştü bide 53 ken gördü şoka girdi ben senin basenler gitmez saniyodum vakumlamışlar gibi seni dedi basenli kadinlar zayiflayinca çok hoş duruyo bacaklar hala çöp gibi bacaklarim yok üst taraflar biraz kalın ama makul sekilde şekil A 27 beden kot giyyorum sende ideal kilona gelince inanamicaksin

Hahahahaha annem bana bes daha ver diyodu smdi gene bes daha ver ddr kesn 65yeter diyo simdide
Ayy ben yine mi yanlis hesap yaptım kim duzelltti ellerinize saglkk off kavrayamiycam bi türlü bu işi[/QUOTE]
Canm onda ne var ki.
Gecen haftaki kgdan yeni kgnu cikarcan..
cikani 100ile carpican,
cikan sonucu gecen haftaki kgna boluceksn bu kadar.. tubi_klc
sus kuru [/QUOTE]
Aynu bu şekilde yapmıştım ama arti oluncami iş karıştı anlamadimm

***14.TAKIM 465. ETAP***

Marlin18(57.4/56.5/0.9/%1.57)
Moon8187 (61.4 /61.2/0.2/%0.33)
ParteMoralll (69.5 /69.0/0.5/%0.71)
esmerm91 (69.9 ///%) sabit
kova01 (69.2/68.8/0.4/%0.58) tartı değişiminden kaynakli +3.2 etap başlangıç kilosuna eklendi
Masalperisi (74.8 ///%)kendi istegi ile takimdan ayrildi
tubi_klc (82.5 /83.1/-0.6/%-0.73)
meggieee ( 63.8 /63.2 /0.6 /%0.94)yeni üye başlangic tarihi 21 Nisan 2016 başlangıç kilo 66 hedef kilo: 57

14.takım ortalamasi:%0.425

oylemi diosunuz kizlarrrrrrrr ya ne biliyimmm menu yazmaktan yoruldum ama birakmicm tabii diyete devam..ee peki nezun olmiim o vakit 59u göremmmmmmmm seviorum sizi yaaa oyy canlarm bininmmmmmm
Listede olunca mecbur vermeliiyiiim diyo insan daha azimli veriyor kilo keptınımmmyihuu yihuuu

Moonlii kaptanim liste hazir ama kontrol et kiz ben paslanmışım mı ne bi emin olamadim kizlarin yuzdelerini kontrol ettim ben yanlışları düzellttim toplam yuzdeye bi bakini ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…