- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #144.901
tatlim memnun edemedik seni bizimde daginik zamanimiza denk geldin tabiki nasil istersen umarim yeni takiminda mitive olursun canimmm bol -lerin olsun opuyorummmKızlar öncelikle hepinizi tebrik ederim. Kaptanım burda motivasyon sağlıyamıyorum bu nedenle ayrılmak ve başka bir takımla devam etmek istiyorum herşey için teşekkürler
canm kontrol ediomm tubide bi sknti var emmeeeMoonlii kaptanim liste hazir ama kontrol et kiz ben paslanmışım mı ne bi emin olamadim kizlarin yuzdelerini kontrol ettim ben yanlışları düzellttim toplam yuzdeye bi bakini ver
canimmm burdayim heap yaoiommmBuuMoonlii nerde geneee kaptaaaaaaan kaptaaan nereye kayboldun
kizz vebde 27 beden giyiyorumm eee bende kuruyum ozamannnnn ölemmmmmKız ablam beni 57 kiloyken görmüştü bide 53 ken gördü şoka girdi ben senin basenler gitmez saniyodum vakumlamışlar gibi senidedi basenli kadinlar zayiflayinca çok hoş duruyo bacaklar hala çöp gibi bacaklarim yok üst taraflar biraz kalın ama makul sekilde şekil A 27 beden kot giyyorum sende ideal kilona gelince inanamicaksin
Heeh tamm kaybolma yamacimda durcanimmm burdayim heap yaoiommm
Evet canim masalperisini bölmeye katicaksinSekerPancarii canimm masalperisinide bolme islemi icin sayiyodum dimi
Niye ki canimannem gitti ya valla bi yarim gitti sankiiii
ya alisio insan 2 gunde olsa ev bomboş sanki her gafta gorusuoruz zatn ama gelip kalinca yeri belli oluo sonra:*Niye ki canim
Aynen canimm cani sağolsun hep iyi olsunlarda gelip giderlerya alisio insan 2 gunde olsa ev bomboş sanki her gafta gorusuoruz zatn ama gelip kalinca yeri belli oluo sonra:*
aaaaaaâa bidaha bakiorummmmKiz toplam yüzdeyi ben nasil 425 buldum sen 941 buldunvallah kafam karıştı
amin canimmmm aminnn cumlemizinAynen canimm cani sağolsun hep iyi olsunlarda gelip giderler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?