Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bugün cozuttum :halay:
sabah: 1 dilim kepekli 1 dilim beyaz ekmek, salata, süzme peynir, şekersiz çay
ara: dut ve çilek püreli süt (kendim hazırladım şekersiz), bi adet bademli kurabiye (51 kalori)
akşam: 4 kaşık bulgur pilavı, mevsim salata, 4 kaşık kuru fasulye, ayran, 1 lokum (30 kalori), şekersiz çay
ara: dondurma iki top :olamaz::olamaz:
kalori: 1010

Son düzenleme:
Menüm
Sabah: 1 buçuk dilim çavdar ekmeği, 2 haşlanmış yumurta,biraz suzme peynir, 2 yeşil zeytin, bi iki lokma tahin pekmez şekersiz çay
Ara; yarım yeşil elma
Öğle:8 kaşık salçalı makarna,1 buçuk kaşık yoğurt ,aci biber tursusu
Ara: 1 avuç leblebi, yarim avuç kuru üzüm
Sekersiz nescafe :kahve:
Akşam: 1 tavuk kalça, 3 kaşık garnitürlü pirinc pilavi, 2 kaşık yoğurt aci biber
Ara: 2 tane mini puf 3 tane kremali diyet piskevut :tokat:
Yeşil çay içtim biraz önce :kahve: Canavar gibiyim bu ara zor durduruyorum kendimi:duduk:
Bnm daha beterkiiii akşam bide yarım ekmek yedim kaşar peynirli yanı bugün nerdeyse 1 ekmek Yeşim şaka gibi bikaç dilimde kavunnnn....Yarın toparlıyormuşuz don't paniccc

Canlarım a101 markete çörek otu yagi kapsulu gelmiş alin mutlaka deneyin ben bir.iki.ay önce kullandim acayip istah kesiyor sonra tekrR alayom dedim kismet olmadi bugün aldim fiyatida cok uygun evinizin yakininda varsa simdi hemen çıkın alin
Kayınvalidemde yağını almış ama yağ ya bana itici geldiiii:işsiz::işsiz:

KahvaltıM, 2 yumurta ile omlet, peynir, biber, yarım domates, turp, bir dilim ekmek, bir avuç badem fıstık
Ara , bir dilim ekmek, bir kase yoğurt, bir kaç badem
Aksam, yoğurt lu ıspanak, bir tabak mantarlı et sote , 4 kaşık bulgur pilavı
Ara , bir salatalık, bir Nektarinen
Spor 2 buçuk saat yürüdum
Afiyet olsun cnmmmm

Al benden de o kadar birde hasta oldum başımı kaldıramiyorum yastiktan :hasta:
Bugün neler yedim ne siz sorun ne ben söyliym ama yarindan itibaren toplayacagm inşallah
Valla bende utanmadım yazdım cnm hatta ek yaptım sonrada:(
Geçmiş olsun Can'ım neyin var salgınamı yakalndnnnnn:(

Bugün cozuttum :halay:
sabah: 1 dilim kepekli 1 dilim beyaz ekmek, salata, süzme peynir, şekersiz çay
ara: dut ve çilek püreli süt (kendim hazırladım şekersiz), bi adet bademli kurabiye (51 kalori)
akşam: 4 kaşık bulgur pilavı, mevsim salata, 4 kaşık kuru fasulye, ayran, 1 lokum (30 kalori), şekersiz çay
ara: dondurma iki top :olamaz::olamaz:
kalori: 1010
Senin cozutmana alıştık bizzzzz cnm hep araya sıkıştrıon bi top iki topp:temizlik:

Back
X