- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #145.121
oha bnde 30 gircem yaaaaaaama cıtırım neyseki 25 gòsteriommmmm
Beceruksuzzzya bisey sorvam nickin altina nasl yazioz bn yaziom ama hala aktif uye felan yazioo bi ügretin baaa
SekerPancarii kizzz bu bebe dilisinide bulastirdin beneeeeeee şivemi bebe dilisimi belli deeeğellll ama çok hoş efsanevi bi hiss büyleee yazapilmek
Ooooooohhh2 buçuk saat yürüdum geldim kizlar
AplaaciiimmmmmmmmKizlar ben 33 yasindayim
Aplaaaa diyin bana
Maşallah sanaa bende 2 saate yakin yürüdüm sen sadece yürüyüş parkurunda baska hic biseyle oyalanmadan mi yuruyorsun yada yürüyerek çarşıya pazara mi gidip geliyoraun2 buçuk saat yürüdum geldim kizlar
Bende öyle vallaayniii binmnn hicbikerem bi gunde heryirii temizladığımmmm gorülemez bilinemez
Ben 94 lüyüm minikim bennnBiseycik kalmamissss masallah
sen kaclisin
Ohhhhhh misssss... Yemek bilemiyorm kardesime sorucam o ne derse onu pisirim :)
benimiii yi yiii
niyemisss oo
Kiz valla ben 57 den 53 e sürüne sürüne indim59 oldugum gun buyuk gün ne zaman acaba asilsam 2 haftama bakar vesselam ama saldim cayira...galiba 61 ilede mutluyum bennnnn 60tada mutlu olurum ama 59 cok onemli bi takkam hele 58 ondanda onemli hala 65e yakinim bi yisem yarin 63 olurummm kesin olurumm ben o yuzdn 2 kilo garantiye alip kendime 59a sabitlemeliyim yaaa offff sen 19 kiloyu verrrrrrrr gel son 3-4 kiloda takilSekerPancarii sanirim bende bu son 4 kiloyu 1 senede anca vericem
2 kilo kesin gider bence4 hazirana 59 olmaliyim sizce olabilermiyem kizlarrrr 3 kilo verebilermiyemmmmm
Anaaa kardesimde 96:) seni gocuuk kizzzz seniBen 94 lüyüm minikim bennnhaziranda 22 olcam
Sus kiz karsi gelmene aşşaliyon gızı üğretseneee
Yok sana dondurma. Cisss o cisssssssOoooooohhhmasalllah
Aplaaciiimmmmmmmmlitfen bana dondurma all litfenn litfeeenn
Yürüyüş yolu var canım burda. Orda yürüyorum.başka birşeyler oyalanmiyorum.oyalancak bir şey yok zaten. Bisiklet ve yaya yokum sadece.göl kenarı ve ormanlık.sessiz güzel yanı kafa dinliyorum yürürken. Beni sakinleştiriyor.adım sayar indirdim telefona. Hem adım sayıyor hem kaç saat yürüdüm onu gösteriyorMaşallah sanaa bende 2 saate yakin yürüdüm sen sadece yürüyüş parkurunda baska hic biseyle oyalanmadan mi yuruyorsun yada yürüyerek çarşıya pazara mi gidip geliyoraun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?