Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ya bisey sorvam nickin altina nasl yazioz bn yaziom ama hala aktif uye felan yazioo bi ügretin baaa

Ramazana son 25 gün kaldı arkadaşlar ramazan girmeden benim 7 li rakamlari görmem lazim of bıktım 8den midem bulanıyor tartida gördükçe

Kiz valla ben 57 den 53 e sürüne sürüne indim asilsam dedigin gibi vericem ama bi diyet bi boz bi diyet bi boz sonra 61 e çiktim iste buraya listelere girdim sonra en fazla 2 ay listede olmuşumdur indim 53 e son 3 5 kilo zor gidiyo ama sen 59 la mezun oldugunda hic 59 da kalamicaksin biliyisin dimibi yesen hop 60 5li rakamlarda kalmak istiyosan bence 58e in ama senin boy uzun

Sabah
iki haslanmis yumurta
Domates
Uc zeytin
Peynir
Kucuk nektarinin yarisi
Cay
Aksam
Elma dilim patates baharatli 6-7tane kucuk
Mantarli,sebzeli tavuk sote ustune besamel ondanda 2 kasik aldim
Salataaaaa
Bir kase yogurt
Uc lt su

Cok yiyorm ya bu aralar istahimiz acildi sanki

Maşallah sanaa bende 2 saate yakin yürüdüm sen sadece yürüyüş parkurunda baska hic biseyle oyalanmadan mi yuruyorsun yada yürüyerek çarşıya pazara mi gidip geliyoraun
Yürüyüş yolu var canım burda. Orda yürüyorum.başka birşeyler oyalanmiyorum.oyalancak bir şey yok zaten. Bisiklet ve yaya yokum sadece.göl kenarı ve ormanlık.sessiz güzel yanı kafa dinliyorum yürürken. Beni sakinleştiriyor.adım sayar indirdim telefona. Hem adım sayıyor hem kaç saat yürüdüm onu gösteriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…