Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canim biliorum bilmezmiyimmm simdi bile p.tesi hep +700 +800 oluorum ama hop gidio onlar o yuzdn aslinda 57 olmak istiorm 59u hatta 60ı anca oyle sabitlerim sonra bi gaza gelir 2 kilo daha veririm falan oyle 55-57 arasi olmak istiorummmmm..
bugun 5 aydr gorusmedigimz arkadaslariniza gittik misafirlige inanamadilarnekadr zayiflamışsn dediler o arkadaşm zayifti hamilelikle biraz alip kibamnda bi hatun oldu ama göbegi var çokça bana aaa benim gibi olmuşsub dedi ki biyu bndn ipeyyy kısaa ama bnce bn ondan daha zayif duruorum 57 kiloymjs oda bende 60im dedim yalan 61im ya halaaaaa

bende oyle yuruyemiorum hic ya illa varsi pazar gezicemm

afiyet olsun canimmmm

bende menumu yazayim kizlar
sabah:2 yumurtali yulaf kepekli omlet
domates salatalik kirmizi biber bikac dilim kasar peyniri 1 orgu peynir sekersiz cay
ara ceyrek muz sutlu turk kahvesi 1 kesme sekerli
aksam 3 sigara boregi 5 kasik sehriyeli tavuk salatasi 2 firinda kuru kofte 1 firinda tavuk pirzola 3 kasik lahana salatasi 1 bardak içeck
tatli ve dondurmayi yemedim hatta kahve sekerli diye bile icmedim bukadeyyyyyyyyy

ay bence bu haftaaa guzel olucak ya kimseye gitmiomm kimseyide cagirmicamki bozulmasin diyatımmmmmmmmm

Sigara böreği bi dene yiyeydin iyiydi afiyet ola çitir börekim

Afiyet olsun canım.sigara böreğini 1 tane yeseydin süper olurdu

En iyi egZersiz yürüyüş bence arkadaşlar ben yürüyüşü günde 2 ye çıkarmayı planlıyorum biran önce mutlaka 7 gormeliyim tartida sabah kızımı okula gönderince çıkayım diyorum ufaklık uyanmadan eşim işe gitmeden bir de öğlen sonu çıkıyorum zaten kızımı uyutunca 3 4 gibi ramazana kadar bu sekide devam etsmmm ne iyi olurrr

Günaydın kızlar..biz yine erkenciyiz..görümceme kahvaltıya gidicez cozutmadan atlatırım inşallah..
Bu sabah güne -500 gr ile uyandım çookk mutluyum..

Yürüyüş gerçekten çok önemli canım..çok güzel kalori yaktırıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…