- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #145.161
canim biliorum bilmezmiyimmm simdi bile p.tesi hep +700 +800 oluorum ama hop gidio onlar o yuzdn aslinda 57 olmak istiorm 59u hatta 60ı anca oyle sabitlerim sonra bi gaza gelir 2 kilo daha veririm falan oyle 55-57 arasi olmak istiorummmmm..Kiz valla ben 57 den 53 e sürüne sürüne indimasilsam dedigin gibi vericem ama bi diyet bi boz bi diyet bi boz sonra 61 e çiktim iste buraya listelere girdim sonra en fazla 2 ay listede olmuşumdur indim 53 e son 3 5 kilo zor gidiyo ama sen 59 la mezun oldugunda hic 59 da kalamicaksin biliyisin dimi bi yesen hop 60 5li rakamlarda kalmak istiyosan bence 58e in ama senin boy uzun
bende oyle yuruyemiorum hic ya illa varsi pazar gezicemmKahvaltıM, bir buçuk haşlanmış yumurta, zeytin, peynir, bir dilim ekmek (üstünebal ve kaymak )bir kaç badem, domates, salatalık, turp(üçer dilim)4 erik
Ara , bir kase chia li yulaf kepekli yoğurt
Aksam, bir kase tarhana çorbası, 4 kaşık yoğurt lu ıspanak, 4parca sucuk, iki dilim ekmek, bir ince dilim karpuz
Spor 2 buçuk saat yürüdum
Bugün biraz fazla oldu kızlar malum hafta sonu
hayret meggieee ilk kez kacamaksiz bi menu goruorummmmmSabah: omlet, şekersiz çay
ara: sıcak süt
öğle: tavuklu salata, yoğurt
akşam: ton balıklı salata
afiyet olsun cnmmmSelam kızlar..menüm..
Sabah: iki haşlanmış yumurta, iki dilim kaşar, iki biber, domates, salatalık..
Akşam: bir kase mercimek çorbası, iki biber dolması, iki dilim patates, yoğurt..
afiyet olsun canimmmmSabah:çilek,muz,ceviz ve chialı yulaf lapası
Ara:1 avuç leblebi+kabak çekirdeği
Öğle:fırın tavuk,salata,yoğurt
Ara:karadut,3 çiğ badem
Akşam: ızgara balık,roka,kavun-karpuz
Bugün heryerim ağrıdığı için spor yapmadım kaslarımı dinlendirdim
istanbula gel alaram gazozda varrrr
Yohh ben vazgeçtim gelmiyomistanbula gel alaram gazozda varrrr
Sigara böreği bi dene yiyeydin iyiydibende menumu yazayim kizlar
sabah:2 yumurtali yulaf kepekli omlet
domates salatalik kirmizi biber bikac dilim kasar peyniri 1 orgu peynir sekersiz cay
ara ceyrek muz sutlu turk kahvesi 1 kesme sekerli
aksam 3 sigara boregi 5 kasik sehriyeli tavuk salatasi 2 firinda kuru kofte 1 firinda tavuk pirzola 3 kasik lahana salatasi 1 bardak içeck
tatli ve dondurmayi yemedim hatta kahve sekerli diye bile icmedim bukadeyyyyyyyyy
Kız doğru düzgün yapamadım bu aralar
Aynen yaşasın Ajda PekkanBanada elimde cocuk bi kokos bir tyze demisti kucuck yasta cocuk yapionuzdedim niye teyze ozaman gecen sene 25yasindayim dedim..yeni dogmustu aaaa pardon demisti bosver kucuk gostrmek iyidir bacim yaslanmayiz
Afiyet olsun canım.sigara böreğini 1 tane yeseydin süper olurdubende menumu yazayim kizlar
sabah:2 yumurtali yulaf kepekli omlet
domates salatalik kirmizi biber bikac dilim kasar peyniri 1 orgu peynir sekersiz cay
ara ceyrek muz sutlu turk kahvesi 1 kesme sekerli
aksam 3 sigara boregi 5 kasik sehriyeli tavuk salatasi 2 firinda kuru kofte 1 firinda tavuk pirzola 3 kasik lahana salatasi 1 bardak içeck
tatli ve dondurmayi yemedim hatta kahve sekerli diye bile icmedim bukadeyyyyyyyyy
Yürüyüş gerçekten çok önemli canım..çok güzel kalori yaktırıyor..En iyi egZersiz yürüyüş bence arkadaşlar ben yürüyüşü günde 2 ye çıkarmayı planlıyorum biran önce mutlaka 7 gormeliyim tartida sabah kızımı okula gönderince çıkayım diyorum ufaklık uyanmadan eşim işe gitmeden bir de öğlen sonu çıkıyorum zaten kızımı uyutunca 3 4 gibi ramazana kadar bu sekide devam etsmmm ne iyi olurrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?