Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

KahvaltıM, bir buçuk haşlanmış yumurta, zeytin, peynir, bir dilim ekmek (üstünebal ve kaymak )bir kaç badem, domates, salatalık, turp(üçer dilim)4 erik
Ara , bir kase chia li yulaf kepekli yoğurt
Aksam, bir kase tarhana çorbası, 4 kaşık yoğurt lu ıspanak, 4parca sucuk, iki dilim ekmek, bir ince dilim karpuz
Spor 2 buçuk saat yürüdum
Bugün biraz fazla oldu kızlar malum hafta sonu

Me

Bana fazla gelmedi tatlim 2.5 saat yürüyüş ne demek ayy nasil bi azim geldi sana kız :))

Menüm
Sabah: 1 haşlanmış yumurta, 1 buçuk dilim çavdar ekmeği, az suzme peynir, 2 yeşil zeytin iki lokma tahin pekmez
Ara:4 tane altinbasak diyet bisküvi,nescafe,1 salatalik, 1 çeri domates
Öğle: yarim tabak haşlanmiş karabuğday tabağin yarisina da tavuk, 1 kaşık yoğurt, aci biber
Ara: 3 kuru hurma
Aksam:2 yumurtali bir tabak ispanak, 2 kaşık yogurt, 1 buçuk dilim ekmek, light kola
İki üç dene cipss
Valla çok demeyin açımm hep bunlar beni doyurmuyo bile nedensebi aksam doydum. Şimdi de anamlara geldim çekirdek çıtlıcam acikyapacaammm

Selam kızlar..menüm..
Sabah: iki haşlanmış yumurta, iki dilim kaşar, iki biber, domates, salatalık..
Akşam: bir kase mercimek çorbası, iki biber dolması, iki dilim patates, yoğurt..

Kızlar haftasonu rehaveti galiba..menüler baya yoğun..
Yaş konuşmuşsunuz galiba en büyüğünüz benim..yaş 35...

Afiyet olsun canım.akşam klasik parte yemeği değil gerçekten ama yine de güzel cıss yok
evet akşamki sucuk ve ekmekler olmasa süper menü.yarın dikkat edersin canim.ben de bugün karpuz kavun yedim
Selam kızlar..menüm..
Sabah: iki haşlanmış yumurta, iki dilim kaşar, iki biber, domates, salatalık..
Akşam: bir kase mercimek çorbası, iki biber dolması, iki dilim patates, yoğurt..
Afiyet olsun sarrafçım gayet güzel menün

Sabah: omlet, şekersiz çay
ara: sıcak süt
öğle: tavuklu salata, yoğurt
akşam: ton balıklı salata
Afiyet olsun canım ama bana yine az geldi yediklerin.umarım darılmıyorsundur .
valla geliyor 59 ona göre

Sabah:çilek,muz,ceviz ve chialı yulaf lapası
Ara:1 avuç leblebi+kabak çekirdeği
Öğle:fırın tavuk,salata,yoğurt
Ara:karadut,3 çiğ badem
Akşam: ızgara balık,roka,kavun-karpuz
Bugün heryerim ağrıdığı için spor yapmadım kaslarımı dinlendirdim

Yok yok en yaşlı benim 36.ama kimse inanmıyor.hatta 2 çocuğum var dediğimde bile şaşırıyorlar.
Banada elimde cocuk bi kokos bir tyze demisti kucuck yasta cocuk yapionuz dedim niye teyze ozaman gecen sene 25yasindayim dedim..yeni dogmustu aaaa pardon demisti bosver kucuk gostrmek iyidir bacim yaslanmayiz

Ohhhh mismisss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…