- 14 Kasım 2015
- 4.819
- 8.108
- 108
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #145.141
Yürüyüş yolu var canım burda. Orda yürüyorum.başka birşeyler oyalanmiyorum.oyalancak bir şey yok zaten. Bisiklet ve yaya yokum sadece.göl kenarı ve ormanlık.sessiz güzel yanı kafa dinliyorum yürürken. Beni sakinleştiriyor.adım sayar indirdim telefona. Hem adım sayıyor hem kaç saat yürüdüm onu gösteriyor[/QUO
Sıkılmıyormusunn
Bana fazla gelmedi tatlim 2.5 saat yürüyüş ne demek ayy nasil bi azim geldi sana kız :))KahvaltıM, bir buçuk haşlanmış yumurta, zeytin, peynir, bir dilim ekmek (üstünebal ve kaymak )bir kaç badem, domates, salatalık, turp(üçer dilim)4 erik
Ara , bir kase chia li yulaf kepekli yoğurt
Aksam, bir kase tarhana çorbası, 4 kaşık yoğurt lu ıspanak, 4parca sucuk, iki dilim ekmek, bir ince dilim karpuz
Spor 2 buçuk saat yürüdum
Bugün biraz fazla oldu kızlar malum hafta sonu
Abooovv ben en yaşlınızım.36 yaşındayım.ama ruhum gençBen 94 lüyüm minikim bennnhaziranda 22 olcam
Afiyet olsun canım.akşam klasik parte yemeği değil gerçekten ama yine de güzel cıss yokSabah
iki haslanmis yumurta
Domates
Uc zeytin
Peynir
Kucuk nektarinin yarisi
Cay
Aksam
Elma dilim patates baharatli 6-7tane kucuk
Mantarli,sebzeli tavuk sote ustune besamel ondanda 2 kasik aldim
Salataaaaa
Bir kase yogurt
Uc lt su
Cok yiyorm ya bu aralar istahimiz acildi sanki
evet akşamki sucuk ve ekmekler olmasa süper menü.yarın dikkat edersin canim.ben de bugün karpuz kavun yedimKahvaltıM, bir buçuk haşlanmış yumurta, zeytin, peynir, bir dilim ekmek (üstünebal ve kaymak )bir kaç badem, domates, salatalık, turp(üçer dilim)4 erik
Ara , bir kase chia li yulaf kepekli yoğurt
Aksam, bir kase tarhana çorbası, 4 kaşık yoğurt lu ıspanak, 4parca sucuk, iki dilim ekmek, bir ince dilim karpuz
Spor 2 buçuk saat yürüdum
Bugün biraz fazla oldu kızlar malum hafta sonu
Afiyet olsun sarrafçım gayet güzel menünSelam kızlar..menüm..
Sabah: iki haşlanmış yumurta, iki dilim kaşar, iki biber, domates, salatalık..
Akşam: bir kase mercimek çorbası, iki biber dolması, iki dilim patates, yoğurt..
Yok yok en yaşlı benim 36.ama kimse inanmıyor.hatta 2 çocuğum var dediğimde bile şaşırıyorlar.Kızlar haftasonu rehaveti galiba..menüler baya yoğun..
Yaş konuşmuşsunuz galiba en büyüğünüz benim..yaş 35...
Afiyet olsun canım ama bana yine az geldi yediklerin.umarım darılmıyorsundur .Sabah: omlet, şekersiz çay
ara: sıcak süt
öğle: tavuklu salata, yoğurt
akşam: ton balıklı salata
valla geliyor 59 ona göreMenüm
Sabah: 1 haşlanmış yumurta, 1 buçuk dilim çavdar ekmeği, az suzme peynir, 2 yeşil zeytin iki lokma tahin pekmez
Ara:4 tane altinbasak diyet bisküvi,nescafe,1 salatalik, 1 çeri domates
Öğle: yarim tabak haşlanmiş karabuğday tabağin yarisina da tavuk, 1 kaşık yoğurt, aci biber
Ara: 3 kuru hurma
Aksam:2 yumurtali bir tabak ispanak, 2 kaşık yogurt, 1 buçuk dilim ekmek, light kola
İki üç dene cipss
Valla çok demeyin açımm hepbunlar beni doyurmuyo bile nedense bi aksam doydum. Şimdi de anamlara geldim çekirdek çıtlıcam acik yapacaammm
Maşallah canım..dediğin gibi ruhumuz, kafamız genc olsun yeterki..Yok yok en yaşlı benim 36.ama kimse inanmıyor.hatta 2 çocuğum var dediğimde bile şaşırıyorlar.
Banada elimde cocuk bi kokos bir tyze demisti kucuck yasta cocuk yapionuzYok yok en yaşlı benim 36.ama kimse inanmıyor.hatta 2 çocuğum var dediğimde bile şaşırıyorlar.
Ohhhh mismisssSabah:çilek,muz,ceviz ve chialı yulaf lapası
Ara:1 avuç leblebi+kabak çekirdeği
Öğle:fırın tavuk,salata,yoğurt
Ara:karadut,3 çiğ badem
Akşam: ızgara balık,roka,kavun-karpuz
Bugün heryerim ağrıdığı için spor yapmadım kaslarımı dinlendirdim
Afiyet olsun tatlimSelam kızlar..menüm..
Sabah: iki haşlanmış yumurta, iki dilim kaşar, iki biber, domates, salatalık..
Akşam: bir kase mercimek çorbası, iki biber dolması, iki dilim patates, yoğurt..
Bu haftaaa kotuydu benceeeeYemedim çekirdek felannnsekersiz kahve içcem
kizzz 94 müüüü gel ben sana celibonnnn alimmmmBen 94 lüyüm minikim bennnhaziranda 22 olcam
Ben iyiydim benceBu haftaaa kotuydu benceeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?