Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canim ben hallettim bizim yüzümüzden raporlar aksamış o yüzden yarina kalmasin dedim

@Meggieee canım annemlerdeydim çok anlayamadim senin durumu eve gelince baktim da diskalife olan üye bir daha yarışamaz diye bi kural var kopyaliyorum buraya yaziyi
DİSKALİFİYE EDİLEN ÜYENİN DURUMU
Diskalifiye edilmiş olan üye bir daha yarışamaz.
İstisnai durumda uygulama şu şekilde işler:
Kaptan, üyenin arşiv bilgisini paylaşım alanında talep eder.
Arşiv bilgisi yayımlanan üyenin mazeretini diğer takımların onayına paylaşım alanında sunar. Herhangi bir takımdan itiraz gelmesi durumunda, sözkonusu üye yarışmacı olamaz.
İtiraz eden takımın, itiraz gerekçesini belirtmesi gerekmektedir.
İlgili üye onaya sunulduktan sonra yeniden yarışmacı olursa, yeni üye kuralları uygulanır.

Ama üzülme kuzum yarın ben bi oylama hazirlayip diğer kaptanlara sunucam kimseye hayir cevabi vermezse listeye tekrar girebileceksin

Bende boyle biliyodum daha once konusulmustu sanki...sasirdim sen olur bir sene olmus vs diyincee. Oh iyi bari dedim ama nolcak simdiiii @Meggieee gidicekmi

marlin18 cnmm gecmis olsunnnn bebisin dusmus biseyi yoktur insallah

Ben naptimm.kiz

Tesekkurler
ohhhh bende uyuttumm insallah misil miisl uyusun kuzular
Sagol canım. Şimdilik iyi birşey yok gibi.herşey normal diye bugün. Ama vijdan azabı yettide arttı bana.hem üzüldüm hem korktum valla

Sagol canım. Şimdilik iyi birşey yok gibi.herşey normal diye bugün. Ama vijdan azabı yettide arttı bana.hem üzüldüm hem korktum valla
Geçmiş olsun canım.benim eşim de puseti kaldırayım derken düşürdü dün bebişi.meğer kolu tam oturmamış yüzüstü düştü ama çok şükür birşey olmadı.çok vicdan azabı çekti

sagol canım. Sizede geçmiş olsun. Iyì olmasina sevindim bebisinin.Evet ya insan vicdan azabı çekiyor gerçekten.Rabbim korusun hepsini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…