- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #145.261
Ayniii yagmurlar altindaaaaa llaallalalalalaKizlar iyi gecelrrrr sabaha su bas agrim gecmis olsunnn ayrica bugunku 32 drc bunalim sicak havaya inat suanda buram buram yagmur yagio istanbulda gok gurultusu esligindeeee
Canim ben hallettim bizim yüzümüzden raporlar aksamış o yüzden yarina kalmasin dedimnelernl olmuş ben yokken buda bi kenarda klasin cnim oluyorum baş agrisindan geberiorum butun gü tarafikteydik karsoya gectik oda ne maç varmis 2.5 saat surdu gidis ve kizim mahbetti bizi uyumadi uemedi cildirdiiiiiii benimde migrenm tuttu tabi esimde gerildi ayy fenakarfayim suannnnn
Bilmem senin yüzünden istemarlin18 cnmm gecmis olsunnnn bebisin dusmus biseyi yoktur insallah
Ben naptimm.kiz
Tesekkurler
ohhhh bende uyuttumm insallah misil miisl uyusun kuzular
Bendeee cooooook yoruldum benide sallaBilmem senin yüzünden isteayy nasıl yorulmus kuzum hemencik uyudu
Benimde çok uykum var dün gece aplamınan gece 3 de yattikBendeee cooooook yoruldum benide salla
Bende boyle biliyodum daha once konusulmustu sanki...sasirdim sen olur bir sene olmus vs diyincee. Oh iyi bari dedim ama nolcak simdiiii @Meggieee gidicekmi@Meggieee canım annemlerdeydim çok anlayamadim senin durumu eve gelince baktim da diskalife olan üye bir daha yarışamaz diye bi kural var kopyaliyorum buraya yaziyi
DİSKALİFİYE EDİLEN ÜYENİN DURUMU
Diskalifiye edilmiş olan üye bir daha yarışamaz.
İstisnai durumda uygulama şu şekilde işler:
Kaptan, üyenin arşiv bilgisini paylaşım alanında talep eder.
Arşiv bilgisi yayımlanan üyenin mazeretini diğer takımların onayına paylaşım alanında sunar. Herhangi bir takımdan itiraz gelmesi durumunda, sözkonusu üye yarışmacı olamaz.
İtiraz eden takımın, itiraz gerekçesini belirtmesi gerekmektedir.
İlgili üye onaya sunulduktan sonra yeniden yarışmacı olursa, yeni üye kuralları uygulanır.
Ama üzülme kuzum yarın ben bi oylama hazirlayip diğer kaptanlara sunucam kimseye hayir cevabi vermezse listeye tekrar girebileceksin
Sus ablana karsi gelmeBenimde çok uykum var dün gece aplamınan gece 3 de yattiksabah erken kalktim sen beni salla hem ben kücükümm apla uyut benii
Amin canım. Görünürde birşey yok şimdilik. İnşallah dahada olmazAyyymarlin18 canim bebiş düşmüş canimm benim kiyamam insallah hiç bisey olamamistir Allah im korusun bebislerimizi
Sagol canım. Şimdilik iyi birşey yok gibi.herşey normal diye bugün. Ama vijdan azabı yettide arttı bana.hem üzüldüm hem korktum vallamarlin18 cnmm gecmis olsunnnn bebisin dusmus biseyi yoktur insallah
Ben naptimm.kiz
Tesekkurler
ohhhh bende uyuttumm insallah misil miisl uyusun kuzular
Geçmiş olsun canım.benim eşim de puseti kaldırayım derken düşürdü dün bebişi.meğer kolu tam oturmamış yüzüstü düştü ama çok şükür birşey olmadı.çok vicdan azabı çektiSagol canım. Şimdilik iyi birşey yok gibi.herşey normal diye bugün. Ama vijdan azabı yettide arttı bana.hem üzüldüm hem korktum valla
Günaydın canımGunaydin kizlar açılışı ben yapıyorum nabersiniz
Masallah canim cok iyii bende anca kalktm bende bi tarrilayim bakalimHerkese günaydın
Cuma:68.8
Bugün:68.6
Fark:-200 buna da şükür.
sagol canım. Sizede geçmiş olsun. Iyì olmasina sevindim bebisinin.Evet ya insan vicdan azabı çekiyor gerçekten.Rabbim korusun hepsiniGeçmiş olsun canım.benim eşim de puseti kaldırayım derken düşürdü dün bebişi.meğer kolu tam oturmamış yüzüstü düştü ama çok şükür birşey olmadı.çok vicdan azabı çekti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?