- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #145.281
Allah korusun canim şükür bisey olmamisGeçmiş olsun canım.benim eşim de puseti kaldırayım derken düşürdü dün bebişi.meğer kolu tam oturmamış yüzüstü düştü ama çok şükür birşey olmadı.çok vicdan azabı çekti
hmmmm diskalifiye olan uye icin boylemi yapmamiz gerekio??canim cok saol selinim ya ben hic bilmiorumki bunlariiiiiiiiii offff@Meggieee canım annemlerdeydim çok anlayamadim senin durumu eve gelince baktim da diskalife olan üye bir daha yarışamaz diye bi kural var kopyaliyorum buraya yaziyi
DİSKALİFİYE EDİLEN ÜYENİN DURUMU
Diskalifiye edilmiş olan üye bir daha yarışamaz.
İstisnai durumda uygulama şu şekilde işler:
Kaptan, üyenin arşiv bilgisini paylaşım alanında talep eder.
Arşiv bilgisi yayımlanan üyenin mazeretini diğer takımların onayına paylaşım alanında sunar. Herhangi bir takımdan itiraz gelmesi durumunda, sözkonusu üye yarışmacı olamaz.
İtiraz eden takımın, itiraz gerekçesini belirtmesi gerekmektedir.
İlgili üye onaya sunulduktan sonra yeniden yarışmacı olursa, yeni üye kuralları uygulanır.
Ama üzülme kuzum yarın ben bi oylama hazirlayip diğer kaptanlara sunucam kimseye hayir cevabi vermezse listeye tekrar girebileceksin
şişkooooCuma kilom:55.0
Güncel kilom:54.9halbuki cumartesi 54.6ydim
Fark: -100 gr
Hoş geldin tatlım, ben kaptan yardimcisi, kaptanimizArkadaşlar merhaba takıma yeni geldim.Yaş 30.Kilo 80.10- Sabah kahvaltımı çok güzel yapamadım o yüzden biraz halsizim bugün. Suyum yanımda içinde bir dilim limon ile birlikte.Yanıma cam şişe aldım her yere götürüyorum onu artık.Limon olmadığı zamanlar içine çubuk tarçın atıp içiyorum.Şeker isteğini azaltıyor diye düşünüyorum. Eve eliptik bisiklet aldım hem kasları çalıştırsın hem de zayıflayayım diye.Ben kendimi çok yormadan verebilirim. Lütfen beni vermeyincen dışlamayın.Fıtık olunca az bir yürüsem bile hemen bacağıma ve belimin ortasına ağrı giriyor. SAĞLIĞIM ELDEN GİTMEDEN BEN BU İŞİ BAŞARACAĞIM
Bugun zaman bulursam oylamayi ben hazirlarim canimhmmmm diskalifiye olan uye icin boylemi yapmamiz gerekio??canim cok saol selinim ya ben hic bilmiorumki bunlariiiiiiiiii offff
hosgeldin canimm birazfan sana hosgeldin msjini ileticiimmmmm sende bize hedef kilonu yaz tamam mi canimArkadaşlar merhaba takıma yeni geldim.Yaş 30.Kilo 80.10- Sabah kahvaltımı çok güzel yapamadım o yüzden biraz halsizim bugün. Suyum yanımda içinde bir dilim limon ile birlikte.Yanıma cam şişe aldım her yere götürüyorum onu artık.Limon olmadığı zamanlar içine çubuk tarçın atıp içiyorum.Şeker isteğini azaltıyor diye düşünüyorum. Eve eliptik bisiklet aldım hem kasları çalıştırsın hem de zayıflayayım diye.Ben kendimi çok yormadan verebilirim. Lütfen beni vermeyincen dışlamayın.Fıtık olunca az bir yürüsem bile hemen bacağıma ve belimin ortasına ağrı giriyor. SAĞLIĞIM ELDEN GİTMEDEN BEN BU İŞİ BAŞARACAĞIM
şişkoooo
ben hallwderim canimmm cok saol sen yine yonlendirirsin beniiiBugun zaman bulursam oylamayi ben hazirlarim canim
canim benim kizimda su sallanan ana kucaklari varya ondan dusmustu hemde 3 aylik falandi ozamn sen bide bnm bijdan azabimi gör ben tartilooken agladi seslendim sesimi duyunca susar diye sonra bi gittik meger cocugum dusmus yuz ustu parkenin ustunde yatioo bikincini kaybetmeistm resmen ciglik cigliga arayip herkesi eve topladm esim 1.5 saatlik yoldan geldi eve ablam annem herkes geldi usg falan yaptirdk bingildagi icin sukur bisey olmamisti RABBIM koruyor onlari merak etme canimm keyfi yerindeyse ALLAH'ın izniyle bisey olmamistrSagol canım. Şimdilik iyi birşey yok gibi.herşey normal diye bugün. Ama vijdan azabı yettide arttı bana.hem üzüldüm hem korktum valla
gunaydn canimmmm ben daha tartiya cikmadm +kaç acaba ayyy nereye gitti ya bizim o istikrarimiz yaaaBende +200
Tamam balışımmmmben hallwderim canimmm cok saol sen yine yonlendirirsin beniii
amin canim inşALLAHKizlar hepinize günaydın
Hayırlı sabahlar, yeni hafta bol eksiler göstersin
hosgeldin canimm birazfan sana hosgeldin msjini ileticiimmmmm sende bize hedef kilonu yaz tamam mi canim
tamam canimcimmm afiyetiniz olsunnnnnTamam balışımmmmben kahvaltı hazirlamaya kaçıyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?