Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Allah korusun canim şükür bisey olmamis gecmis olsunn

Arkadaşlar merhaba takıma yeni geldim.Yaş 30.Kilo 80.10- Sabah kahvaltımı çok güzel yapamadım o yüzden biraz halsizim bugün. Suyum yanımda içinde bir dilim limon ile birlikte.Yanıma cam şişe aldım her yere götürüyorum onu artık.Limon olmadığı zamanlar içine çubuk tarçın atıp içiyorum.Şeker isteğini azaltıyor diye düşünüyorum. Eve eliptik bisiklet aldım hem kasları çalıştırsın hem de zayıflayayım diye.Ben kendimi çok yormadan verebilirim. Lütfen beni vermeyincen dışlamayın.Fıtık olunca az bir yürüsem bile hemen bacağıma ve belimin ortasına ağrı giriyor. SAĞLIĞIM ELDEN GİTMEDEN BEN BU İŞİ BAŞARACAĞIM

hmmmm diskalifiye olan uye icin boylemi yapmamiz gerekio??canim cok saol selinim ya ben hic bilmiorumki bunlariiiiiiiiii offff

Hoş geldin tatlım, ben kaptan yardimcisi, kaptanimiz Moonlii el birliğiyle vericezz KİLOLARI

öncelikle cuma yarışmalarını seçmen konusuna değineyim. cuma yarışmaları yaklaşık 10 takımın cuma gunleri liste hazırlayıp yarıştığı bir zayıflama grubu. diğer zayıflama grupları gibi değil. bu nedenle sorumluluk ve istiktrar isteyen gönul işi bir yarışma ekibiyle birliktesin.zamanla anlar ve tanırsın zaten. tum takımların ve takım içi arkadaşların birbirine sorumlulukları olmassa olmazımız bu nedenle. Geçmişi okumak , mesajlara menulere yorum yapmak ve haftada 35 mesajı doldurmak da şartlarımız arasında. Aslında şart motive açısından önem arzediyor ondan şart.

ilk sayfada kurallarımız var onları oku, anlamadığını sor bana yardımcı olayım. 2 hafta deneme suren 3. haftada listeye girme sürecin var. bu sureçte kurallara uyarsan 3. hafta listedesin bitanem.
kararlı ve azimli olursan senide mezun ederiz allahın izniyle.
şimdi kendinden bahset , yaş, boy, kilo, durumunuda belirt not almamız gerekiyor.

Bundan sonraki süreçte, hergün akşam topluca menunu rapor halinde yazıyorsun, tüm arkadaşların ve ben menunu yorumluyoruz ve sağlıklı beslenme yolunda iradeyle devam ediyoruz.
şimdilik bu kadar kolay gelsin. “sağlıklı yaşama hoş geldin”

hosgeldin canimm birazfan sana hosgeldin msjini ileticiimmmmm sende bize hedef kilonu yaz tamam mi canim

Sagol canım. Şimdilik iyi birşey yok gibi.herşey normal diye bugün. Ama vijdan azabı yettide arttı bana.hem üzüldüm hem korktum valla
canim benim kizimda su sallanan ana kucaklari varya ondan dusmustu hemde 3 aylik falandi ozamn sen bide bnm bijdan azabimi gör ben tartilooken agladi seslendim sesimi duyunca susar diye sonra bi gittik meger cocugum dusmus yuz ustu parkenin ustunde yatioo bikincini kaybetmeistm resmen ciglik cigliga arayip herkesi eve topladm esim 1.5 saatlik yoldan geldi eve ablam annem herkes geldi usg falan yaptirdk bingildagi icin sukur bisey olmamisti RABBIM koruyor onlari merak etme canimm keyfi yerindeyse ALLAH'ın izniyle bisey olmamistr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…