- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #145.241
canim gecmis olsun bisey yoktur eger farketmediysen kizariklik vs yada tutmuyorsa biyerini yoktur inşALLAH canimDün gece kızım yataktan düştü. Çok ağladı bebisim. Benimde sinirim bozuldu onunla beraber bende ağladım. .kendime kızdım.yatağı kenara cekmeye unuttum.sonra uyudu ama ben çok korktum birşey olursa diye.sabah baktım biryerinde görünürde bisey yok ama bilmiyorum. İnşallah birşey olmamıştır. Kendimi suçluyorum çünkü
ayyyy cok guzel xbm bizim burda olsa coktan mangallar yanmisti orda
afiyet olsun cnm cok guzelllllBugünkü menüm
Sabah;mantarlı biberli omlet, peynir, zeytin, domates, salatalık,yulaflı krep,1 tatlı k.tahin-pekmez,ceviz
Ara:sütlü kahve,çilek,erik
Ara:1 avuç kuruyemiş
Akşam:domates çorbası,yoğurtlu brokoli
2 saat açıkhavada yürüyüş
agiyet olsun kiz meggieeeeeee.Sabah: 30 gram kömbe, şekersiz çay
öğle: 1 dilim kek
akşam: madımak çorbası
afiyet olsun cnmmmmm ohh yuruyus yuruyuşssss şahanee canimcimmmmKahvaltıM, bir yumurta, peynir, zeytin, iki dilim ekmek, bir avuç badem, domates, salatalık, turp (3er dilim)iki parça sosis
Ara .2 gün kurusu, birkaç badem
Aksam; Bir tabak çorba, bir tabak yogurtlu brokoli, 4 kaşık makarna,
Ara, birkaç tane cips
Spor, 2 buçuk saat yürüdum
nelernl olmuş ben yokken buda bi kenarda klasin cnim oluyorum baş agrisindan geberiorum butun gü tarafikteydik karsoya gectik oda ne maç varmis 2.5 saat surdu gidis ve kizim mahbetti bizi uyumadi uemedi cildirdiiiiiii benimde migrenm tuttu tabi esimde gerildi ayy fenakarfayim suannnnn14. TAKIM
1) Bildiriminize dayanarak; kova01 adlı üyenin kilosunda meydana gelen tartı değişimi kaynaklı 3,2 kiloluk artış, yarışma giriş kilosuna yansıtılmıştır.
Böylece başlangıç kilosu 71,7 kilodan 74,9 kiloya yükseltilmiştir. Bilginize.
2) meggieee ile ilgili olarak;
Listemizde aynı isimde bir üyemiz var.
Bilgileri şöyle:
15 Mart 2015 de 68 kilo ile yarışmaya kayıt olmuş. 425. etapta üç kez kilo bildirmemek nedeni ile diskalifiye edilmiş.
Bilgiyi kontrol ederek, lütfen gereğini yapınız.
Not: Yeni üye alacağınız zaman; sonuç listeleri ve ayrıca diskalifiye bölümüne üyenin adını yazarak arama yaptırabilir ve daha önce yarışıp yarışmadığından böylece emin olabilirsiniz, etap raporu da bu şekilde aksamamış olur.
Moonlii canim
afiyet olsun canimmmmSabah
Bir yumurtadan azcik sucuklu yumurta
cok ozlemisim :)
Bir kucuk dilim tb ekmegi
Biraz peynir
Ince dilim kasar
Yarim.domates
Iki zeytin
Cay
Aksam
100gram et döner
yaninda bir yemek kasigi kadar
pilav vardi yarisini yedim,
Dort ince dilim patates
4salatalk tursusu
Ayran
Biraz salata
Bir topyedim.. ama onuda bitiremedim esime verdim...
1den 6ya kadar hic durmadan avmde dolastimm..sonra yemek sahilllde bir saat yurudummm
bacaklarimmmda hal kalmadiiii nasil agriyi anlatamammmmmmmmmm yoruldmmmm :) ahh anaaaaam oyleyim suaaan
Össledim tatlikiiimm
Ben naptimm.kiz
Tesekkurlerafiyet olsun canimmmm
ohhhh bende uyuttumm insallah misil miisl uyusun kuzularÖssledim tatlikiiimmbende anamlardaydim eve yeni gectik kuzumun geceliklerini giydirdim dişlerini firçaladimm salliyorummm
Hahahahah havali yaptim kahve iciyimmmmm gooormuyinmiii gii@ParteMoralll tesekkurlermi didinnnnnnnnnnnn resmiywtini yirimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?