Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canim gecmis olsun bisey yoktur eger farketmediysen kizariklik vs yada tutmuyorsa biyerini yoktur inşALLAH canim

afiyet olsun cnm cok guzelllll

afiyet olsun cnmmmmm ohh yuruyus yuruyuşssss şahanee canimcimmmm

nelernl olmuş ben yokken buda bi kenarda klasin cnim oluyorum baş agrisindan geberiorum butun gü tarafikteydik karsoya gectik oda ne maç varmis 2.5 saat surdu gidis ve kizim mahbetti bizi uyumadi uemedi cildirdiiiiiii benimde migrenm tuttu tabi esimde gerildi ayy fenakarfayim suannnnn

afiyet olsun canimmmm

kizlar menum
sabah kahvalti etmedn ciktik tragige uakalanmayalim dieeee
birkac tane baharatli piskevit yedim arabada
saat 3 gibi
1 dilim tb ekmegi bikac dilum peynir cesitlerinden 3 dilim sucuk ve patates kizartmasi yarim porsyon danirim 1 patates kadar sekerisz cay 1 cay k.recel 1 ck kaymak
aksam 1 magnum bikac baharatli 4 tane piskevit

Ayyy marlin18 canim bebiş düşmüşcanimm benim kiyamam insallah hiç bisey olamamistir Allah im korusun bebislerimizi

marlin18 cnmm gecmis olsunnnn bebisin dusmus biseyi yoktur insallah

Ayy çok karbonhidrat oldu bugün yaa hep @ParteMoralll partisin yüzünden
Ben naptimm.kiz
afiyet olsun canimmmm
Tesekkurler
Össledim tatlikiiimm bende anamlardaydim eve yeni gectik kuzumun geceliklerini giydirdim dişlerini firçaladimm salliyorummm
ohhhh bende uyuttumm insallah misil miisl uyusun kuzular

ayyy yarin adam akilli bi beslenme duzenine baslamaliyim kac haftadr mal gibiyimmmm

karabugdayli tavuklu salata falan yiyim en azindannnn yarin kac cikivam acaba kesin +dayim bugun hic yurumesimdeee arabada bacaklarm koptuuuu

halamda kiloluyken bana cok kilolusun kiz bu ne siodu bugunde nie bukadar zayifladn sen neyin var dedi dunde anlamlar irdaydi soylemisler zayifladimi ablanlar soyledi ama bukadr tahmin etmedm ben cok zayiflamissn biraz al bukadr zayif olma dedi

Kizlar iyi gecelrrrr sabaha su bas agrim gecmis olsunnn ayrica bugunku 32 drc bunalim sicak havaya inat suanda buram buram yagmur yagio istanbulda gok gurultusu esligindeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…