- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #146.941
Baktim balım ben elbise yakişmiş sana ama ben olsam kizimin doğum gününde daha renkli giyinirdimbaktinz mi kaldircamda himennnnn
Bence de bitsin artıkHadi artik bayrama kadar bize kaçamak yok bitirelim artik şu kilo işini
aytintilo duznle nerde cnm bende sadece duzenle yazioMoon ayrıntıli düzenle kısmından sil resmi yoksa kalir
Dosya yüklenin yaninda kiz cevapla dosya yükle ayrıntıli duzenle var ayrintili düzenleden yapmazsan kalir resimaytintilo duznle nerde cnm bende sadece duzenle yazio
Ben görüyorum hala resmi.ben beğenmedim doğrusukizlar gorunuyormu hala
ayy evt varmiş cnm duzenledim saoll keptınımmmmmmmmmmDosya yüklenin yaninda kiz cevapla dosya yükle ayrıntıli duzenle var ayrintili düzenleden yapmazsan kalir resim
canim bakmadigm yer kalmadi ama yok bulamadimmmBaktim balım ben elbise yakişmiş sana ama ben olsam kizimin doğum gününde daha renkli giyinirdim
ayy evt varmiş cnm duzenledim saoll keptınımmmmmmmmmm
bende cok begenmedim sadece sade ve zarifti ayakkabi sac falan tamamlanirsa olabilir die dusundm almadm zaten ama cok az vaktim kaldiBen görüyorum hala resmi.ben beğenmedim doğrusu
Çok donuk bence.daha renkli olabilirsin.yanlis anlama ama kol kısmıda güzel görünmüyorbende cok begenmedim sadece sade ve zarifti ayakkabi sac falan tamamlanirsa olabilir die dusundm almadm zaten ama cok az vaktim kaldi
Kilo aldım demiyondaaa fazla tartıyor diyon ha ha haaaaaaAnnemin tartisi fazla tartiyo oyuzden ben tartilmicimmm
Sananee sananee
hahHHAHa benim tatilll uzatmali olduHeee yaww ne bitmez tatilmiş bu.@ParteMoralll hızını alamayıp evde ne var ne yok yiyo herhal
Vay dedikodulara baaaakHeee yidim yidim dedi heralde ne var ne yok yiyooo. Gelsin de bakalim kaç kilo aldi
Bende merak la bekliyorum.bakalım kaç kilo olarak dönecek
Hahahahahahaha bu ne yaa bunu benmi yazmisim masanin ustunde biraktim kasla goz arasi benim kiz yazmisKız nerdesin sen.hala bitmedimı senin tatil
Yohum ben yohummmmkizxxxx dondunmuuuuu
ben gormedmmmmmayy evt varmiş cnm duzenledim saoll keptınımmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?