- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #146.921
canimmm ne guzl haftasonu sabit olmak hatta ekside olmak ban banaaaaaaGünaydın kızlar...
Cuma: 82.2
Bugün:82.2....
Kilom sabit kızlar..açıkçası daha az bekliyodum çok da dikkat ettim halbuki..
Ne yaptın kız sen öylecok sinirlendim 3 tuzlu iurabiye yedim 1 bardakta zero ictim sabh sabah ohh olsun sana metabolizmaaa bakalim napcakson oakdar zararli ve pis şeysileriiii
Geldim geldimmm .eee eee şimdi ne olcaknerdesiniz cabukk buraaaa gelinnnnn cok fenayim cabuk gelinnnn
Hadi gösterrrrrŕkizlar bi rlbise koyucamda herkes burdayken bakin bakalm elbjseyi cok begendim ama yakistiramadm kendime esimde begendi
Hiç bilmiyorum canım. Ama iki gün koy bir bezin üstüne hemen kuruyorlar.Kızlar bişey sorucam..şimdi kiraz mevsimi biliyosunuz..onların sapını kaynatsam nasıl olur illaki kurutulmuş mu olması lazım..
Kız nerdesin sen.hala bitmedimı senin tatil
kizxxxx dondunmuuuuu
oylemi oldukiiiiiNe yaptın kız sen öylepireye kızıp yorgan mı yaktın..toparlan hadiiii...
Benden de gram gram gidiyo..bugün yoğurtlu çorbalar oluyo ya hani detoks gibi onlardan mı yapsak acep..
Hadi artik bayrama kadar bize kaçamak yok bitirelim artik şu kilo işiniCuma kilom 55.6
Bugünkükilom 56
Fark ,+400 gr
Bir ileri iki geri çok sıkıldım kizlar ya. Hafta içi 300 gr verdim hafta sonu 400 gr geri aldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?