Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ki dun abartmamistim aksam tavuklu pilav yedim 1 tanede kornet ne varki yani bunda okadr saatlerce temizlik yaptim aksam 1 saat avm de yurudm giydim cikardim bumu yaniii aksam misafirim geldi 22.30 da okadr sey vardi yemedm cay bile icmedim pessss

bu hafta anca bunu yollarim ben zaten 1.2 ya şaka gibii bormal bi insan 300 gr alir hadi 500 gr alirr

valla bukadar beklemiodum cok sinir oldum suan en fazla 61.2 falan olurum diodum 61.9 nedir ya 60.9u yeningormuskennnnn

cok sinirlendim 3 tuzlu iurabiye yedim 1 bardakta zero ictim sabh sabah ohh olsun sana metabolizmaaa bakalim napcakson oakdar zararli ve pis şeysileriiii

ayy kizlar hersey bi yana bu hafta 60ta kalmaliyim ya ctesi kizimin doomgunu varrrrr ve hala elbise alamadimmm

kizlar bi rlbise koyucamda herkes burdayken bakin bakalm elbjseyi cok begendim ama yakistiramadm kendime esimde begendi

cok sinirlendim 3 tuzlu iurabiye yedim 1 bardakta zero ictim sabh sabah ohh olsun sana metabolizmaaa bakalim napcakson oakdar zararli ve pis şeysileriiii
Ne yaptın kız sen öyle pireye kızıp yorgan mı yaktın..toparlan hadiiii...
Benden de gram gram gidiyo..bugün yoğurtlu çorbalar oluyo ya hani detoks gibi onlardan mı yapsak acep..

Kızlar bişey sorucam..şimdi kiraz mevsimi biliyosunuz..onların sapını kaynatsam nasıl olur illaki kurutulmuş mu olması lazım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…