Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Aynen canımmmmm aynen bnmde 1 kiloda fermuarlardan belli edio
Keskem bacaklarim daha ince olaydi belim incecikkk ayy bide ben yeni evliykende 55 kiloya inmiştim ve göbeğim içine yapışıkdı resmen yaa doğum yaptiktan sonra öyle olmuyor valla

Beni takan yok galiba,ciksammi bu gruptan,acaba diger gruplar nasil
Kuzum basta motivasyonunu kendin sağlamalisin takima öyle girmelisin sabah kahvaltı etmeeden lokum yememelisin bence gitmez böyle kilolar az ve dengeli yemen lazim emin ol buraya düzenli yeyip yazinca motivasyonun nasil artacak

Aynen bnm de ne olduysa dogumdn sonra oldu ,evlenrken 53 kiloydm,smdi 66
Ben hep tombuldum zaten ama doğum yapmadan da kilo vermistim o zaman çok daha düzgündü fiziğim tabi sonra hamile kaldim ve 24 kilo aldimvucut bozuldu tabi

Kuzum basta motivasyonunu kendin sağlamalisin takima öyle girmelisin sabah kahvaltı etmeeden lokum yememelisin bence gitmez böyle kilolar az ve dengeli yemen lazim emin ol buraya düzenli yeyip yazinca motivasyonun nasil artacak
A Alya elif Evet Can'ım hem 3-4 haftalık bir süreç değil kilo verme kalıcı ve sağlıklı olmalı koruyabilmekte önemli bu yüzd alışkanlıklarını değiştirmelisin Can'ım..hangi takımda olduğun önemli değil önemli olan gayret azım ve sabır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…