- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #147.001
Aynen canımmmmm aynen bnmde 1 kiloda fermuarlardan belli edioZayifimm dimiiiiii55 kiloyum bide 53 de daha ince oluyo bacaklarim kiz bir kiloda bile pantolonlarimdan farkediyorum bacaklarim kalinlaşiyo hemen
GısganççççççğğğğğğGöğümcemindibek güzel kokiyidi elimden birakmadim
Cnm niye takmaylım seni bi konuya yoğunlaştık şuydaaaaBeni takan yok galiba,ciksammi bu gruptan,acaba diger gruplar nasil
Keskem bacaklarim daha ince olaydiAynen canımmmmm aynen bnmde 1 kiloda fermuarlardan belli edio
Hiç de değalimmGısganççççççğğğğğğ
Kızzzz ben doğumdan önce 60 olsaydımmmmmm ohooooo daldım dalllllKeskem bacaklarim daha ince olaydibelim incecikkk ayy bide ben yeni evliykende 55 kiloya inmiştim ve göbeğim içine yapışıkdı resmen yaa doğum yaptiktan sonra öyle olmuyor valla
Telefnm bozktu nete giremedm ondn,dun hallettk sorunuAsil sen bizi takmadan gittinnnnnnn
Aynen bnm de ne olduysa dogumdn sonra oldu ,evlenrken 53 kiloydm,smdi 66Keskem bacaklarim daha ince olaydibelim incecikkk ayy bide ben yeni evliykende 55 kiloya inmiştim ve göbeğim içine yapışıkdı resmen yaa doğum yaptiktan sonra öyle olmuyor valla
Kuzum basta motivasyonunu kendin sağlamalisin takima öyle girmelisin sabah kahvaltı etmeeden lokum yememelisin bence gitmez böyle kilolar az ve dengeli yemen lazim emin ol buraya düzenli yeyip yazinca motivasyonun nasil artacakBeni takan yok galiba,ciksammi bu gruptan,acaba diger gruplar nasil
Beni takan yok galiba,ciksammi bu gruptan,acaba diger gruplar nasil
Ben hep tombuldum zaten ama doğum yapmadan da kilo vermistim o zaman çok daha düzgündü fiziğimAynen bnm de ne olduysa dogumdn sonra oldu ,evlenrken 53 kiloydm,smdi 66
Nerdesin kacak
A Alya elif Evet Can'ım hem 3-4 haftalık bir süreç değil kilo verme kalıcı ve sağlıklı olmalı koruyabilmekte önemli bu yüzd alışkanlıklarını değiştirmelisin Can'ım..hangi takımda olduğun önemli değil önemli olan gayret azım ve sabır..Kuzum basta motivasyonunu kendin sağlamalisin takima öyle girmelisin sabah kahvaltı etmeeden lokum yememelisin bence gitmez böyle kilolar az ve dengeli yemen lazim emin ol buraya düzenli yeyip yazinca motivasyonun nasil artacak
Ben hamilelikde çok kilo alinca bozdum vucudu yaKızzzz ben doğumdan önce 60 olsaydımmmmmm ohooooo daldım dalllll
Olursun tekrar merk etme istemeden olmuyooomusssss ben bunu en azindan anladim.Aynen bnm de ne olduysa dogumdn sonra oldu ,evlenrken 53 kiloydm,smdi 66
Bende Balıketliyim şuan altım 36 üstüm 38 tersim benBen hep tombuldum zaten ama doğum yapmadan da kilo vermistim o zaman çok daha düzgündü fiziğimtabi sonra hamile kaldim ve 24 kilo aldim vucut bozuldu tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?