- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #147.801
Ama sen 54sun babyAyy kiz sen 60 da mankennnnn gibim oluğsunnyani benim gibi yine kendimi övdüm senin yüzünden
Sen biliyomuşun zatiyavv ben gine kaciğdımmmmmmmm tüü banaaaaaa @ParteMoralll ayy kizim bi turlu dalamadi yeni uyudu daha
YazDim ama cvp vermednkiii@ParteMoralll sen ne biçemmm kankisin daaaa doomgönümü kutlamadınn dahada kutlama gecti zatiiii
Kiz benim boy senden uzun ama sen 54 olsanAma sen 54sun babyayyy sus kiz simarcam gaza geldm
O benimm gozelligime kadar bilii kankim biliii sananeeSen biliyomuşun zatipess
Evet kiz yazdi sen kacirdin heralde@ParteMoralll sen ne biçemmm kankisin daaaa doomgönümü kutlamadınn dahada kutlama gecti zatiiii
gormedim bennnnn nerdeee hani nerdeeeYazDim ama cvp vermednkiii
kaçırmışım bennnnnEvet kiz yazdi sen kacirdin heralde
O benimm gozelligime kadar bilii kankim biliii sananee
heeeO benimm gozelligime kadar bilii kankim biliii sananee
yavv ben gine kaciğdımmmmmmmm tüü banaaaaaa @ParteMoralll ayy kizim bi turlu dalamadi yeni uyudu daha
yook en fazla 65gosteriyorumdur yaa tesekkr edermm bacaklarm 60da daha guzel incelirse ozaman tmm 58gostersem yiterKiz benim boy senden uzun ama sen 54 olsanbenden zayif durursun şimar kizz o kadar kilo verdik şimaraaacuuuuh
tisikkurEvet kiz yazdi sen kacirdin heralde
kizz deme oyle icim burkulduuuuuuBen kimki zati diş kapinin mendalı
Güzel mi ki partisheeeSekerPancarii ben herseyi biliiimmmmmmm kankiyikkk bizzzz bilicem tabiiikiisidee
Kiz hiç bisey anlamadimpartenin yesil gozlerini gormedin sizz ozamann asagilara hic bakmiciniz icinnnnnnn kac oldunu bilemiceksinizz herhalde cok zayyyifff bir bayyyanndii diceksinizzzz @ParteMoralll
kizz deme oyle icim burkulduuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?