- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #147.821
Ekle de bakaakkayy elpisemide geydimmm ekliyemmiii kocamm coğğ gısa geyme dediii
Iyi baaakgormedim bennnnn nerdeee hani nerdeee
ayyyBen kimki zati diş kapinin mendalı
heeeSekerPancarii ben herseyi biliiimmmmmmm kankiyikkk bizzzz bilicem tabiiikiisidee
hahahahahah deli kizGüzel mi ki partisçohhh mu güzel
ne dedin kiz sen duzgun yazpartenin yesil gozlerini gormedin sizz ozamann asagilara hic bakmiciniz icinnnnnnn kac oldunu bilemiceksinizz herhalde cok zayyyifff bir bayyyanndii diceksinizzzz @ParteMoralll
vallaha bende anlamadimmmKiz hiç bisey anlamadim3 kez okudum yohh aanamadim
bidaha yazdm vallaha bende anlamadm uykusuzluktannnnn daha yeni dogdum yaaaIyi baaak
ayyy
gozume batiyosun kanki.manki dinlemicem
hahahahahah deli kiz
ne dedin kiz sen duzgun yaz
Hahhh şimdi anladimmvallaha bende anlamadimmm
siz oartenin yeail gozleeini gormedinizzzz...yuzunu gorunce asagilara hic bakmayacaginiz iicin kac kilo oldunu bilemiceksiniz... herhalde cokkk zayyiff zarrrif bi bayyyandi diceksinizzz
Hahahah BEn dogru anlammisim sevindmKiz hiç bisey anlamadim3 kez okudum yohh aanamadim
simcik olduuuuvallaha bende anlamadimmm
siz oartenin yeail gozleeini gormedinizzzz...yuzunu gorunce asagilara hic bakmayacaginiz iicin kac kilo oldunu bilemiceksiniz... herhalde cokkk zayyiff zarrrif bi bayyyandi diceksinizzz
bidaha yazdm vallaha bende anlamadm uykusuzluktannnnn daha yeni dogdum yaaa
Pekliyokkk zatennkoyuyom pekleyinnnn
tesekkur ederim canimmm yok yaa ustum genis benimmm topuklu var die oyle gorunuo sanirimmmAyyyy kız çok güzel olmuşun. Elbisende güzel valla bayıldım. Sen böyle iyisin kız nerene zayiflaycan daha
Ben gördüm. Görmez olaydımmmm mm. Benim 50 kilo olmam lazım yaw.baktinizmi sileecemmmmm
kiz nie oyle dion eminim sen bendende zayifsindr hadi sende resim ekle biz karra verelimmmBen gördüm. Görmez olaydımmmm mm. Benim 50 kilo olmam lazım yaw.
Kizzzz benim hiç fotom yok kiiii .boydan. hafta sonu cekiniyim bende. bi bakiyim belki koyarimkiz nie oyle dion eminim sen bendende zayifsindr hadi sende resim ekle biz karra verelimmm
ben seninde fit gorundunu dusunuyorum cnm ben pantolonla galan daha fit gorunuyorummmmBoy kısa olunca 55 kiloda olsan kötü duruyooo. Hepiniz benden fit görünüyoruz Kızlarr. Ben en iyisi 50 falan olayım. Gerisi beni kurtarmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?