- 14 Kasım 2015
- 4.819
- 8.108
- 108
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #147.981
Azcık değil kizzzSende iyisin canım azcık göbek var oda 2 kiloyla gider
Yas 33 canım. Benim göbek çalışmam lazimSenin küçük kaç yasında canim olur o kadar göbüş bi iki kiloya hoopp iner o göbüş
Hafif değil kız kocaman göbüş varsonunda birinizi gorebildim cok güzelsin tatlim evet hafif bi gobekk var demekki senin bölge çalışman lazimm
Bence azcık canım mekik çek ve 2 kilo ver hop gider oAzcık değil kizzz
İki çocugun vardi demi senin en küçügu kac yasında göbek dogumdan 2 3 sene sonra iyce çekiliyo kizYas 33 canım. Benim göbek çalışmam lazim
Benim 3 cocuk var canım. Ama 4 doğum yaptım.her doğumda biraz daha kaldı göbek. Sonunda bu haldeyimİki çocugun vardi demi senin en küçügu kac yasında göbek dogumdan 2 3 sene sonra iyce çekiliyo kiz
Ayyyy evet mekik bari çekiyim evde belki toplar birazBence azcık canım mekik çek ve 2 kilo ver hop gider o
E normal o zaman o kadar göbek canim ama tabi daha en az 3 kilo ver bence o zaman iyce çekilir göbeğinBenim 3 cocuk var canım. Ama 4 doğum yaptım.her doğumda biraz daha kaldı göbek. Sonunda bu haldeyim
En küçük 1 yasinda
Benimki çok sarkikti canim ben çaliştim göbek YouTubede Laura Londonun 10 dklik abs videosu var onu yaptim azcik kas bile yaptimSekerPancarii senin göbek toplandimi doğumdan sonra yoksa sen ekstra göbek çalıştınmi
Canım yürüyüşe çok ağırlık veriyorsun o yüzden bacakların zayıf göbeğin ön plana çıkmışAyyyy evet mekik bari çekiyim evde belki toplar biraz
Hergün mü yaptın canım. Ne kadar sürede toplandiBenimki çok sarkikti canim ben çaliştim göbek YouTubede Laura Londonun 10 dklik abs videosu var onu yaptim azcik kas bile yaptimama alt göbeğim hala yumuşak ama dar bi badi giysem bile sıfır göbeğim
Valla bende istiyorum yapmak ama bebiş bırakmıyor. Üstüme çıkıyor önüme geçiyor falan filan. Kisa ama etkili bişey lazım banaCanım yürüyüşe çok ağırlık veriyorsun o yüzden bacakların zayıf göbeğin ön plana çıkmış
2,5 saatlik sporun 1 saatini bel egzersizlerine ayır.
Sen doğum yapmış kadınsın bu kadar yüklenme kendine, ben evli değilken toparlayamıyorum kendimi
Bizim sülale doğum yapınca jennıfırı geçiyo kalça konusunda bende onlara çekmişim kilo verince ya yüzüm çöker ya göbekten gider bacaklar sabit
Ayy tatlim cok teşekkür ederimesmerm91 maşallah ne güzel kilo vermişsinn 80 lerdeydin sanırım şimdi aynıyız tebrikler ben yerimde sayıyomm
İnşallah veririz yauff vercezmi bakalim... Sende yukledin bende gormedm
Ben haftada 5 gün 8 9 ay düzenli yaptim canim hep ayni videoyu yapmadim ama tabi degistirdim jillianin sadece karin videosu da var biliyon msn yapabilirsen bi bak bence o müthiş toparlarHergün mü yaptın canım. Ne kadar sürede toplandi
Yaaa marlin offf sende mi koydun foto eee göremedim seni bende ama yaaaa
Kisa istiyosan 4 dklik bile abs videolari var marliş 4 dklarla başla bir sürü video var degiştirirerek yaparsin sonra da süreyi uzatirsin yaptikcaValla bende istiyorum yapmak ama bebiş bırakmıyor. Üstüme çıkıyor önüme geçiyor falan filan. Kisa ama etkili bişey lazım bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?