Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Benim 3 cocuk var canım. Ama 4 doğum yaptım.her doğumda biraz daha kaldı göbek. Sonunda bu haldeyim
En küçük 1 yasinda
E normal o zaman o kadar göbek canim ama tabi daha en az 3 kilo ver bence o zaman iyce çekilir göbeğin

SekerPancarii senin göbek toplandimi doğumdan sonra yoksa sen ekstra göbek çalıştınmi
Benimki çok sarkikti canim ben çaliştim göbek YouTubede Laura Londonun 10 dklik abs videosu var onu yaptim azcik kas bile yaptim ama alt göbeğim hala yumuşak ama dar bi badi giysem bile sıfır göbeğim

Ayyyy evet mekik bari çekiyim evde belki toplar biraz
Canım yürüyüşe çok ağırlık veriyorsun o yüzden bacakların zayıf göbeğin ön plana çıkmış
2,5 saatlik sporun 1 saatini bel egzersizlerine ayır.
Sen doğum yapmış kadınsın bu kadar yüklenme kendine, ben evli değilken toparlayamıyorum kendimi
Bizim sülale doğum yapınca jennıfırı geçiyo kalça konusunda bende onlara çekmişim kilo verince ya yüzüm çöker ya göbekten gider bacaklar sabit

Benimki çok sarkikti canim ben çaliştim göbek YouTubede Laura Londonun 10 dklik abs videosu var onu yaptim azcik kas bile yaptim ama alt göbeğim hala yumuşak ama dar bi badi giysem bile sıfır göbeğim
Hergün mü yaptın canım. Ne kadar sürede toplandi

Valla bende istiyorum yapmak ama bebiş bırakmıyor. Üstüme çıkıyor önüme geçiyor falan filan. Kisa ama etkili bişey lazım bana

Hergün mü yaptın canım. Ne kadar sürede toplandi
Ben haftada 5 gün 8 9 ay düzenli yaptim canim hep ayni videoyu yapmadim ama tabi degistirdim jillianin sadece karin videosu da var biliyon msn yapabilirsen bi bak bence o müthiş toparlar

Valla bende istiyorum yapmak ama bebiş bırakmıyor. Üstüme çıkıyor önüme geçiyor falan filan. Kisa ama etkili bişey lazım bana
Kisa istiyosan 4 dklik bile abs videolari var marliş 4 dklarla başla bir sürü video var degiştirirerek yaparsin sonra da süreyi uzatirsin yaptikca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…