Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Aha bir taş daha kiz vücudun gayet orantılı da cok hafif yanlarin var gibi ama cok hafif tabiy 58 felan olursan dahada taş olursun
Saol balım
Aynen 58 olsam etek giyme hayalim var Ramazanda 3 kilo verme hayalim var hatta 4
SekerPancarii balım sen iç bacakları nasıl erittin benim bıngıldak duruyiii

Miigiiii senin hedefin kaç ben senin yerinde olsam 55 e inerim incecikkkk olll ipp gibiii

Saol balım
Aynen 58 olsam etek giyme hayalim var Ramazanda 3 kilo verme hayalim var hatta 4
SekerPancarii balım sen iç bacakları nasıl erittin benim bıngıldak duruyiii
Ayy benimde 4 kilo vermek hayalimm ramazandaamin kiz benimki de bingildi ve yayiliyodu oturukene şimdi iyi durumda thing master diye küçük bi alet aldim bacağinin arasinda sıkıyorsun iç bacagi müthiş sıkılaştiriyo plates çemberi de ayni işi görüyo ama thing master baya ucuz 10 tl netten bi bak istersen

Ayy vallaha ya 3 kilo gayet ideal ama iste ramazanda kilo verme süreci nasil oluyor cok merak ediyorum sahurda malüm yiyip yatiyoruz ya
Ay ben sahurda yumurta salatalik domates peynir yeyip yatiyorum protein ve kalsiyumu çok alip karbonhidrati hiç almiyorum hem tok oluyorum hemde kilo yapmiyo geçen ramazanda da diyetteydim de ben

Sahurda 2 haşlanmış yumurta, domates, salatalık, peynir, yoğurt ve bol su
iftarda salata yoğurt çorba sebze yemeği veya bulgur pilavı azcık yesek
tatlı meyve ekmek makarna yemesek 4 kilo garanti
Benim menüm böyle olcak büyük ihtimal inşallah uyucam planıma

Ben meyve olarak elma ve karpuz yeğimm sadece ama pilav tüketmeyi hic düşünmüyorum ekmek de belki haftada iki kez falan az pide yeğimmmm

Ben meyve olarak elma ve karpuz yeğimm sadece ama pilav tüketmeyi hic düşünmüyorum ekmek de belki haftada iki kez falan az pide yeğimmmm
Karatay meyve yimeyin acıktırıyiiiii dedi
Bende dondurma yerim ya arada onu bırakmam da pide de bi kare yerim oda bi lokma belkiiim
Onun dışında makarna falan ekmek yemem
Şu an karnım tok radikal kararlar alabiliyorum
Ama yok uygulamam lazım ya bayramda 60 olmalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…