- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #148.021
Hatta 52 olucam canimBence bayrama kadar dikkat et bayram da 53 ol tatlisim
Saol balımAha bir taş dahakiz vücudun gayet orantılı da cok hafif yanlarin var gibi ama cok hafif tabiy 58 felan olursan dahada taş olursun
Bencede kizHatta 52 olucam canimsüper oluğummm 52 de
Hedefim 58 kuzum bi ona insem şımarıp 55e hedef koyabilirimMiigiiii senin hedefin kaç ben senin yerinde olsam 55 e inerim incecikkkk olll ipp gibiii
Suan 63 idin sanirim 3 versen 60 hatta kske 4 versnde 59 olsan ne kaa güzel olurrSaol balım
Aynen 58 olsam etek giyme hayalim varRamazanda 3 kilo verme hayalim var hatta 4
SekerPancarii balım sen iç bacakları nasıl erittin benim bıngıldak duruyiii
Ayy benimde 4 kilo vermek hayalimm ramazandaSaol balım
Aynen 58 olsam etek giyme hayalim varRamazanda 3 kilo verme hayalim var hatta 4
SekerPancarii balım sen iç bacakları nasıl erittin benim bıngıldak duruyiii
Ayy sıkalim kemerleri 3 kilo veririz kiz 1 ayda çok ideal benceBen bayrama 65 felan olurmuyum ki
Benimde ilk hedefim 57ydi sonra 55e indirdim sonra 53e şimdi de 51 eHedefim 58 kuzum bi ona insem şımarıp 55e hedef koyabilirim
Ayy ağzından bal damliyiiiSuan 63 idin sanirim 3 versen 60 hatta kske 4 versnde 59 olsan ne kaa güzel olurr
Ayy vallaha ya 3 kilo gayet ideal ama iste ramazanda kilo verme süreci nasil oluyor cok merak ediyorum sahurda malüm yiyip yatiyoruz yaAyy sıkalim kemerleri 3 kilo veririz kiz 1 ayda çok ideal bence
Ayy insallah insallah aminnAyy ağzından bal damliyiii
İnşallah hepimiz kilo veririk yaa
Benim ilk hedefim 60 bayramda sonra 58 ağustos başında ağustos sonu da 55 olursam tadımdan yenmezBenimde ilk hedefim 57ydi sonra 55e indirdim sonra 53e şimdi de 51 e
Harikaa oluuğ harikaaBenim ilk hedefim 60 bayramda sonra 58 ağustos başında ağustos sonu da 55 olursam tadımdan yenmez
Ay ben sahurda yumurta salatalik domates peynir yeyip yatiyorum protein ve kalsiyumu çok alip karbonhidrati hiç almiyorum hem tok oluyorum hemde kilo yapmiyo geçen ramazanda da diyetteydim de benAyy vallaha ya 3 kilo gayet ideal ama iste ramazanda kilo verme süreci nasil oluyor cok merak ediyorum sahurda malüm yiyip yatiyoruz ya
Ben meyve olarak elma ve karpuz yeğimm sadece ama pilav tüketmeyi hic düşünmüyorum ekmek de belki haftada iki kez falan az pide yeğimmmmSahurda 2 haşlanmış yumurta, domates, salatalık, peynir, yoğurt ve bol su
iftarda salata yoğurt çorba sebze yemeği veya bulgur pilavı azcık yesek
tatlı meyve ekmek makarna yemesek 4 kilo garanti
Benim menüm böyle olcak büyük ihtimal inşallah uyucam planıma
Karatay meyve yimeyin acıktırıyiiiii dediBen meyve olarak elma ve karpuz yeğimm sadece ama pilav tüketmeyi hic düşünmüyorum ekmek de belki haftada iki kez falan az pide yeğimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?