- 13 Haziran 2014
- 2.563
- 3.539
- 63
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #148.161
yok giıi benim hic senin kadar ince bacaklı bir tanıdığım olmadiahaha güldürdün beni beybim tanıdık mıyız gıııı
Ahahaah koptum yaayok giıi benim hic senin kadar ince bacaklı bir tanıdığım olmadi
Ahhaha tabiki tabiki herkes beni bacaklarımdan tanırKiz hahahahahah dedn ya tanidik cikarsam seni nerden tanicak bacaklardanmi bunu yazmazsam olmazdiyaa once halinixi gormeyncee wuuu dyemiyorm kiiiii yaaa ne kdr incelmssnz bacaklarn iyi gorunuyo cnmmmm ust bolgene calisirsan super olr
yüzümü koymam çünkü gözlerim yeşil bnm taaaam mıııkiz allah iyiligini versin bacaklarindanmi taniycam yüzün görünmüyorkiiii
Koykoykoyyüzümü koymam çünkü gözlerim yeşil bnm taaaam mııı
Canım koyy bekliyorumbakmadiniz bende sildim
He bigünde yüzümüzü koyarık yüz koyma günüKoykoykoy
Evt koyun ben koyarmHe bigünde yüzümüzü koyarık yüz koyma günü
Bunu tüm takım burdayken yapalım sonra 5864329 kez koymak zorunda kalıyoruzEvt koyun ben koyarm
Onlar gormesn bsver gelselermisBunu tüm takım burdayken yapalım sonra 5864329 kez koymak zorunda kalıyoruz
Cuma kilo bildiriminde herkes burda oluyo o zaman koyarıkOnlar gormesn bsver gelselermisbende oglenleri laklak aksam gene disardayim aksamlarida ben kaciriorm
Kiz ben gormedm ki bi an koymussss
Aynen bende görmedim ya pat diye koymuş ondanKiz ben gormedm ki bi an koymussss
Aynen bende görmedim ya pat diye koymuş ondan
Onlar gormesn bsver gelselermisbende oglenleri laklak aksam gene disardayim aksamlarida ben kaciriorm
SekerPancarii nerdesnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?