- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #148.121
Ayyyyy kusucak ne varrrrr kiiiiiii
Ayyyyy kusucak ne varrrrr kiiiiiiisen zayifliyinca bak tamda kusulacak haldeyim bi 8 den kurtulamadim
tamda kusulacak haldeyim bi 8 den kurtulamadimAyyyyy kusucak ne varrrrr kiiiiiiisen zayifliyinca bak gor farki
Sabir yerken iyiydik vermesi zorrrrtamda kusulacak haldeyim bi 8 den kurtulamadim
hadi sende koy bende seni goreyim burdaykenSabir yerken iyiydik vermesi zorrrr
Tmmmhadi sende koy bende seni goreyim burdayken
sadece 2 nokta var tatlim
Aaaaay gormednmiiiii yukledm sldmsadece 2 nokta var tatlim
allah iyiligini versin bi goreydim oyle sileydin hadi bekliyom bida koyAaaaay gormednmiiiii yukledm sldm
Ayyy bak yukluorm yenile sayfani alintilama ama hemen koyuyorm silcemallah iyiligini versin bi goreydim oyle sileydin hadi bekliyom bida koy
tamam gördüm kuzun valla çok güzel görünüyorsun senin 9 kilo daha vermis halini düşünemiyorum manken olursun degisimde cok bariz belli helal valla boylusun heralde bideAyyy bak yukluorm yenile sayfani alintilama ama hemen koyuyorm silcem
Yok kiz 160boyumtamam gördüm kuzun valla çok güzel görünüyorsun senin 9 kilo daha vermis halini düşünemiyorum manken olursun degisimde cok bariz belli helal valla boylusun heralde bide
benim boyum 166 yani 75 kilo bile olsam cok guzel tipe giricem de işteYok kiz 160boyumsagol cnm yani sende inan kendineeeee imkansiz degll. Burda ornekler cokkk
Hahahahahaha yinemiii
Yaaa banane bende dün 3 kere yükledimHahahahahaha yinemiii
O gordukiYaaa banane bende dün 3 kere yükledim
Neysetubi_klc da burda olduğunda yüklersin iki kere daha uğraşma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?