- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #149.781
Hahaha marlin yaa bende 50istemiyimmmm en fazlaaaaa 55Bende 47 miiii olcammmm
Oooooo ben kafayı yemedim kız dahaa
biz moonla kahve icicez yemek.yicuz catla patlaKeskeee
157 değil canım 57 kilo.sadece son iki rakamı hesaplayan. Bize okulda öyle ogretmislerdiiiKanka boyum 1.67 senin hesabınla 10 eksiği 1.57 yani 157 kilo mu oluyor bu nasıl matematikkk
Her gün bi posta övemezsek olmazzBen hep guzel ozetlerim bilmiymisen dimiSekerPancarii ayak ustu kendimi.ovdum
Bitter fazla olmuş canım yaaa.ya tatlı yada bitter olmasa iyiydiKizlar bugünkü menüm sahurda 1 haşlanmış yumurta 1 kk peynir 1.5 dilim tam bugday ekmek domates salatalik 1 bardak süt 1 dilim karpuz
İftar 1 kase corba 4 kasik mantarli tavuk sote 1 dilim ekmek az biraz salata 1 kasik pilav
Ara 3 kare bitter 1 çatal tatli 1 bardak süt
Su 2 litre
Aynen pnpaHer gün bi posta övemezsek olmazz
Ama ben incecikkk seviyorum sen kivaminda seviyosun sen 55 ol süperrNe yani ben 50mi olcem
Afiyet olsun tatlım bol bol eksi olsun inşallahSelam kızlar..menüm..
Sahur: bir haşlanmış yumurta, bir dilim kaşar, dört zeytin, domates, salatalık..
İftar: yarım kase şehriye çorbası, iki biber dolma, bir tabak keşkek..
Smdide 55mi oldumAma ben incecikkk seviyorum sen kivaminda seviyosun sen 55 ol süperr
@moon8187 yok ortalıkta. Hala yemek mi yiyor yoksaHahaha marlin yaa bende 50istemiyimmmm en fazlaaaaa 55
biz moonla kahve icicez yemek.yicuz catla patla
Kiz öyle demek istemiyomKanka boyum 1.67 senin hesabınla 10 eksiği 1.57 yani 157 kilo mu oluyor bu nasıl matematikkk
İnşallah..bayrama kadar 3 kilo versem ne kadan güzel olurr..Afiyet olsun tatlım bol bol eksi olsun inşallah
Ayy essah mii keşkemm bana gelseniz ben yapağimm sizeeHahaha marlin yaa bende 50istemiyimmmm en fazlaaaaa 55
biz moonla kahve icicez yemek.yicuz catla patla
Yaaa sorma marlincm bitteri ilk yedim sonra kardesim tatlı getirmis yemezsen valla küserim dedi mecbur bir çatal yedim ya bende farkindyim cok oldu bgnBitter fazla olmuş canım yaaa.ya tatlı yada bitter olmasa iyiydi
Olsun canım yarın telafi edersinYaaa sorma marlincm bitteri ilk yedim sonra kardesim tatlı getirmis yemezsen valla küserim dedi mecbur bir çatal yedim ya bende farkindyim cok oldu bgn
Ayy insallah verirsin sarrafcm insallah hepimiz veririzİnşallah..bayrama kadar 3 kilo versem ne kadan güzel olurr..
Evet yaaa hadi birileri foto atsin haydiiiiKizlar bugün foto atan yok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?