Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Aaaaa çok ilginç daha önce hiç öyle bir şey duymadım

KK'da bir sürü konusu var seneler önce işte. Vurdukça o bölgedeki kaslar kendini korumak için birbirine daha çok bağlanmaya başlıyor. Kas lifleri yani. Onlar da daha çok bağlandıkça o bölgeler toparlanmaya başlıyor. Hatta bulursam konu linki de atarım.

Yaa kizlar ne güzel 5 li rakamlarda çogunuz ben daha 65 lerde cirpiniyorum -17 kilodan sonra artik bıkkınlık geldi herhalde ilk hedefim 60 benimde sonra 55 ama kimbilir ne zaman olur oda
Olursun canım merak etme.bende 74 kiloydum ilk başladığımda

İyi olur bi bakarız bizde

Aaaaa a bunlar kafayı yemiş
Kiz boyunun 10 kilo eksiği ideal kilo oluyo iki üç kilo daha eksik olursan incecikkkkkk oluğsun ama tabi vücut yapisina göre değişir Mesela benim ideal kilom 55 boy 165 ama benim bacaklar kalin vucut hatlarimda dolgun 53 süper oliyuuuu

Ne yani ben 50mi olcem

Kizlar bugünkü menüm sahurda 1 haşlanmış yumurta 1 kk peynir 1.5 dilim tam bugday ekmek domates salatalik 1 bardak süt 1 dilim karpuz
İftar 1 kase corba 4 kasik mantarli tavuk sote 1 dilim ekmek az biraz salata 1 kasik pilav
Ara 3 kare bitter 1 çatal tatli 1 bardak süt
Su 2 litre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…