- 5 Haziran 2016
- 3.642
- 9.331
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #149.761
Aaaaa çok ilginç daha önce hiç öyle bir şey duymadım
Olursun canım merak etme.bende 74 kiloydum ilk başladığımdaYaa kizlar ne güzel 5 li rakamlarda çogunuz ben daha 65 lerde cirpiniyorum -17 kilodan sonra artik bıkkınlık geldi herhalde ilk hedefim 60 benimde sonra 55 ama kimbilir ne zaman olur oda
Ay blmiormmmm.ama cikmiyodu tartiya hani ramazanda tarti ne alaka gibisindenzorla.cikardm ben sooookkkkk adam eriyyyyyy
Aaaaa a bunlar kafayı yemiş1.60 boya 48 çok güzel durur
Allah kabul etsin kuzumYarm saat felan oldu canm teraviden geleli canm sen napiyosn nasıl gidiyor oruç bakim
İyi olur bi bakarız bizdeKK'da bir sürü konusu var seneler önce işte. Vurdukça o bölgedeki kaslar kendini korumak için birbirine daha çok bağlanmaya başlıyor. Kas lifleri yani. Onlar da daha çok bağlandıkça o bölgeler toparlanmaya başlıyor. Hatta bulursam konu linki de atarım.
Kac aylik bebegin?Yaa kizlar ne güzel 5 li rakamlarda çogunuz ben daha 65 lerde cirpiniyorum -17 kilodan sonra artik bıkkınlık geldi herhalde ilk hedefim 60 benimde sonra 55 ama kimbilir ne zaman olur oda
Ne kaaa güzel özetlemissin partisimCanm napsinlar hepsi yorlmusss napcaklarini sasirmislar en azindanSekerPancarii marlin18 @moon8187 ben ve esmerm91 ramazanla beraber boyle oldu yoksa hic biri oyle yapmazdi ama ramazanin acemligi herkes toparlicaktir insallah :) yoksa bir cikilata atsak agzimiza neler derdk neler
Kiz boyunun 10 kilo eksiği ideal kilo oluyo iki üç kilo daha eksik olursan incecikkkkkk oluğsun ama tabi vücut yapisina göre değişirAaaaa a bunlar kafayı yemiş
Amin tatlmAllah kabul etsin canım
Ben hep guzel ozetlerim bilmiymisen dimiNe kaaa güzel özetlemissin partisim
Amin kuzucmAllah kabul etsin kuzumamin
Ne yani ben 50mi olcemKiz boyunun 10 kilo eksiği ideal kilo oluyo iki üç kilo daha eksik olursan incecikkkkkk oluğsun ama tabi vücut yapisina göre değişirMesela benim ideal kilom 55 boy 165 ama benim bacaklar kalin vucut hatlarimda dolgun 53 süper oliyuuuu
Kanka boyum 1.67 senin hesabınla 10 eksiği 1.57 yani 157 kilo mu oluyor bu nasıl matematikkkKiz boyunun 10 kilo eksiği ideal kilo oluyo
Ayyyy hahahahahahahahahahahahahahahahahahahhaKanka boyum 1.67 senin hesabınla 10 eksiği 1.57 yani 157 kilo mu oluyor bu nasıl matematikkk
Aaaaa baktım biraz çok komik geldi bana.gece gece baya güldüm. Eşimde niye gülüyonnn kiiii diye soruyor. Ben tabi hicccc dedim
Bende 47 miiii olcammmmNe yani ben 50mi olcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?