- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #149.861
valla ben hayrn kaliorm size ne ara yiyip sofranizi toplayip cayinizi neyin icip bebnizle ilgilenip buraya bukadar vakit ayiriosunuz maşALLAHBulaşik yikamaya gidiyom diye yatti uyudu zaaar
ben pusudayim caktirmaaaNe demek kimse yokken ne demekk
Kızlar herkes pusuya yatsın uyumayın bekleyinnn
noluo kiz sanaaa ne elvedasisi daha dur duzgun yazacammmnelveda
heee kalirsaniz basbasaa anlasirsiniz sizi gidiler siziiiiTemam anlaştihh
ask olsun vallahaaaaa 21.30 da bitio bizim yemek isii canimm hihhhhh
anam bunuda yeni ogrendimmmmKiz öyle demek istemiyomAllah seni 1.67 ysen 1 i unut 67 yi baz al 57 ideal kilon 55 de lokumsunn
ee 157 olanlar napsin 47 kilomu olcaklarrrrrrrrrKiz öyle demek istemiyomAllah seni 1.67 ysen 1 i unut 67 yi baz al 57 ideal kilon 55 de lokumsunn
Partisle küsüştm o yüzdennoluo kiz sanaaa ne elvedasisi daha dur duzgun yazacammmn
Kiz ben zaten az yemek yapiyom bulaşik da az oluyo makina koymak 5 dk zaten siyah çay demlemiyom ben aksam eşim içmez çay pek yeşil çay demliyom birer fincan iki dkda ohh içiyoz hemencik sonra hoopp kizi uyutuyom ben bitti gittivalla ben hayrn kaliorm size ne ara yiyip sofranizi toplayip cayinizi neyin icip bebnizle ilgilenip buraya bukadar vakit ayiriosunuz maşALLAH
Boya göre kilo orani var kizee 157 olanlar napsin 47 kilomu olcaklarrrrrrrrr
Men varim esmoşPartisle küsüştm o yüzdenzati senlen de küsüm ey daha ne duram buralarda elvedaa
valla cok harika gidiyor rabbim ne kadar büyük.ki o kadar serinlik ve kolaylik.verdi dışarıda çalışanlara yardim etsin rabbimmYarm saat felan oldu canm teraviden geleli canm sen napiyosn nasıl gidiyor oruç bakim
Ben varumm tohatluusahur kuşu yokmu bugun
Gunaydinnnnn süslü güzelGünaydın kizlaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?