Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Oo kolaycii valla benim birsuru tabak bardak cikiyo ama tabj onda ne varki hoop makinye atiyorum.. ben iftar yaparken cayimda demlenmis oliyyy masayi toplayinca ohh caylar.. :) esim namaza gidincede kizi uyutyrm tmm bitti gitti Moonlii
Boya göre kilo orani var kiz ama kimi minyon oluyo kiloyu göstermiyo falan vücut tipine göre degisir bu olay bence
Ayyy bunlaaa nasl bilmiyyyy boyundan 10az idealdir benim.icinde 50kg mesela ama ben 58diyorm senin kararinla 55 hahaha hayaller
Niye acıyon kız baana ay bide akşama ne yapsam derdi var tavugu daha dün yedik sebze de yok evde pfff napsam kii
Aaaanaaa yinemi sendeler kizzz
partiş yok bugün uyuyor sanırım @ParteMoralll
yaaa sorma bi uyuyom ki

Hee kiz bendeler taşlık vardi buzlukta onu kavuruyum diyorum pilav var çorba var ayyhh yetertemislik yapiyomarada da buraya bakiyom

Valla tam hatırlamıyorum ama 2 haftayı geçti galiba olalı. Canım ben doğum kontrol hapı kullanıyorum oda bana ters etki yapıyor. Bazen ayda 3 defa hastalanıyorm bazı ay hiç olmuyo .çok dengesiz. Ama emziriyorum diye hapimi değiştirmiyor

Dün iftardan sonra 2 büyük kupa kekik içtim. Simdide papatya ve biberiye içiyom İnşallah söktürür

Aaa canm keske tutsaydın yani tekrar leke gelirse bozardin da neyse bakalm hayirlisi.
Senin bu durum özüre de giriyor olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…