- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #149.881
Bu sefer kizim insafli davranip 8 buçuk da kalkti gonşuuGunaydinnnnn süslü güzel
Ben yine 6 da uyandımBu sefer kizim insafli davranip 8 buçuk da kalkti gonşuuhemen etrafi toparlicam kizi doyuruyum kayınbabamgil gelir öğleden sonraya
Kaynanan kaldi mi I kız sen de akşamBu sefer kizim insafli davranip 8 buçuk da kalkti gonşuuhemen etrafi toparlicam kizi doyuruyum kayınbabamgil gelir öğleden sonraya
Ayy gercekten tam da ramazandaKizlar ya bugün oruçlu değilim. Dün leke gelince bugün regl olurum diye düşünüyordum ama şimdilik bişey yok.şu hayırlı günde orucum namazım gidiyor hep çok üzülüyorum valla.yok mu bu işin bir çaresi
Kaldi kiz gitti biraz önce de işlerini halledip geri gelcek kaynbbmlarlaKaynanan kaldi mi I kız sen de akşam
Ama regl oluyorsan yapacak bisey yok canim insallah Ramazan içinde bir daha olmaz da kesintisiz tutarsin orucunuİçime dert oluyor kizlar yaaa.regl de olamiyom..orucum da gidiyor. Ne yapsam kii
Kız doğru dürüst başlamıyo ki kesilsin.ne yapcam şaşırdım. Az leke gibi oluyor. Tutulur mu tutulmaz mi böyle bilmiyorum ki.yoksa bütün ramazanim zayi olcakAyy gercekten tam da ramazandainsallah kesilir de yarin başlarsın
Olamiyommmm işte. Az bişey leke oluyor. Oda bir iki defaAma regl oluyorsan yapacak bisey yok canim insallah Ramazan içinde bir daha olmaz da kesintisiz tutarsin orucunu
Allah yardım etsin canımKaldi kiz gitti biraz önce de işlerini halledip geri gelcek kaynbbmlarla
Canim adet 10 gün devam ederse 11. Gün özre giriyor o zaman oruç tutabilirsin say günlerini artik ne yapcan 10 gün sonra bari başlarsin orucaKız doğru dürüst başlamıyo ki kesilsin.ne yapcam şaşırdım. Az leke gibi oluyor. Tutulur mu tutulmaz mi böyle bilmiyorum ki.yoksa bütün ramazanim zayi olcak
Tamam canım kolay gelsinMarliş ben kaçiyom kizi doyurdum hemen acik temizlik yapiyim
Niye acıyon kız baanaAllah yardım etsin canım
Ayyy inşallah canım ya. Geçen sene tutamadım zaten bu sene bari tutarım inşallahCanim adet 10 gün devam ederse 11. Gün özre giriyor o zaman oruç tutabilirsin say günlerini artik ne yapcan 10 gün sonra bari başlarsin oruca
Kız oruçlusun yaa yanlız olsan yatar dinlenirken. Şimdi temizlik, yemek falan ugrascan o yüzden dedim.Niye acıyon kız baanaay bide akşama ne yapsam derdi var tavugu daha dün yedik sebze de yok evde pfff napsam kii
giz onlar dün send3 degilmiydu bugun niye geliyleerrBu sefer kizim insafli davranip 8 buçuk da kalkti gonşuuhemen etrafi toparlicam kizi doyuruyum kayınbabamgil gelir öğleden sonraya
Gelirler onlağ heppgiz onlar dün send3 degilmiydu bugun niye geliyleerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?