Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kizlar ya bugün oruçlu değilim. Dün leke gelince bugün regl olurum diye düşünüyordum ama şimdilik bişey yok.şu hayırlı günde orucum namazım gidiyor hep çok üzülüyorum valla.yok mu bu işin bir çaresi

Ayy gercekten tam da ramazandainsallah kesilir de yarin başlarsın

İçime dert oluyor kizlar yaaa.regl de olamiyom..orucum da gidiyor. Ne yapsam kii

Kız doğru dürüst başlamıyo ki kesilsin.ne yapcam şaşırdım. Az leke gibi oluyor. Tutulur mu tutulmaz mi böyle bilmiyorum ki.yoksa bütün ramazanim zayi olcak
Canim adet 10 gün devam ederse 11. Gün özre giriyor o zaman oruç tutabilirsin say günlerini artik ne yapcan 10 gün sonra bari başlarsin oruca

marlin18 cim bak tatlım senin adet döneminse şu an orucu tutamazsin ama sen temiz kalali 15 gunden az olduysa ozrr girer yani bu lekeden once 15 gundur temizmiydin eger temizsem leke seklindede gelse 10 günü bekleyeceksin yapacak bisey yok ama dr a git bugün bi baktirara ara gelen lekeler kistin habercisi oluyor fazla büyümeden hemen hallettir ihmal etme tatlimm e

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…