- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #149.961
Bendeee devaam camasrla utum var..bendee evu suourdum dip köse sonra kizi uyuttum simdi yerleri silicm toz alicam banyoyu camasir suyu yaptm mutfaguda inceden temizlemm lazm..size bakam dedimde oyle yapam diimm..hee hazir dogranmis kuru sogan super fresh
Evtttttr ondannn sasrdmmm birinde ispanakli bsy bile zor yiorm pis cunku bilemem yani km nasl yikiyyyyyispanagi ben geceden sirkeli suya yatiriommm kızzz 5 su yikiomm iriniorm cok hep kumm hep camurrr
Enee nldu giiKızlar benim mesajlarım gözükmüyor mu yahu?
Resmen kendi başıma takılıyorum takımda.
Bundan sonra sadece menü paylaşımına gelicem
noldu kizzz gel hadi kusmee azcik geyiklenen gell zati su dolu kova beni bekliyii prontolu prontoluuuuSaolun kızlar..
hosgeldinnnn dioneeeslm hanımlar
ay ke ndımı attıgım ılk topık ne zamandan sonra ımm sanırım dort ay kadar oldu topık topık gezmeyeliSekerPancarii seni gordum geldım
Vallaa moon alinmaaaa ozamanlar tembelmisin gii@ParteMoralll tembel avrat reyonunuuu sen bilmiyin miiiii nerden bilecenn takimin tek tempeliiii bininmmmmmm
hosbulduk canım nasılsınhosgeldinnnn dioneee
kolay gelsin canımnoldu kizzz gel hadi kusmee azcik geyiklenen gell zati su dolu kova beni bekliyii prontolu prontoluuuu
Dioooşuuuuummmmmmmmslm hanımlar
ay ke ndımı attıgım ılk topık ne zamandan sonra ımm sanırım dort ay kadar oldu topık topık gezmeyeliSekerPancarii seni gordum geldım
vağğ kızzz hepicigi vağğ ben tembelimdir zaten inkar etmiom simdi kizim olduda herseyin en tazesi en gözeli en dogalini arayip buluom ellerimle yikiom dogruomm pisiriommmVallaa moon alinmaaaa ozamanlar tembelmisin giiyemnlee bilmiorm senden duydum.boregi coregi biliomda onlari duymadm
Migiiiiii kiziyorummm amaaaa ne olduuuSaolun kızlar..
Yasaasinnnnnnn ozamanvağğ kızzz hepicigi vağğ ben tembelimdir zaten inkar etmiom simdi kizim olduda herseyin en tazesi en gözeli en dogalini arayip buluom ellerimle yikiom dogruomm pisiriommm
iyim cnm sen nasilsin saol sanada hayirli Ramazanlarhosbulduk canım nasılsın
hayırlı ramazanlar herkeseeeee
Hahahaahahahah zaten kusmus bide ustune tokat yediNoluyo kizzkendine gel bakim
Yasaasinnnnnnn ozaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?