- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #149.941
sevmemm hic ıspanakk ilk evlendigimde hazir dogranmis yikanmis paket alirdm börek yapmak icinn..simdi kizima aliorm tabiiPatlican da seveğimm karnabahara bayilirimmmm herşeyi sevegim bennet türü de çok severim sebze de kiz ispanak nasil sevilmezz yogurtlu yemeği yumurtali kavurmasii bayilirimmm
onuda sevmiomm yani varsa yerim ama aramam aslaa ne kaaa kolay bi yemekkkkkkkAyy pirasa hele enn sevdiklerimden biricanim çekti vallaa
Ben bu sabah kaç çıktığimiii süylememmmsabah yine 62 ciktimmm yaa ne sinir bozucu bu hafta ak kara hersey belli olcekk..su dondurmadanda vazgecersem hersey cok gözl olabilerrr benim icinn
Eşim de sevmez ama ben çok severimm kizim da ehh işte zorla yediriyomonuda sevmiomm yani varsa yerim ama aramam aslaa ne kaaa kolay bi yemekkkkkkk
Soğan kavurmasina bayilirimmsoganida 2 yil boyunca dogranmis paket aldimmmtaki su tupperware in sogan dograyicisini alana kadar
Kiz onlari kim sevmezzben makarna et kofte tavuk pilav patitis çig kofte mercimk koftesi bulgur koftesi manti boyle yemekler seviom sulu yemek sevmiomm
Günaydın canim:*Günaydın herkese:*
Onlar benim cnlarmmmBende bikmam kiz et ve yimirtaaaa
onu birak ya o gara giztememmm alinmiom simdilikkkk tek alinan @esmerm91 hep kusuo bizeeee
Neeeeesevmemm hic ıspanakk ilk evlendigimde hazir dogranmis yikanmis paket alirdm börek yapmak icinn..simdi kizima aliorm tabii
soganida 2 yil boyunca dogranmis paket aldimmmtaki su tupperware in sogan dograyicisini alana kadar
geldmmm gizzzzz ince islere grdm can skintisindan@ParteMoralll burdasinn hissediyorum
Doğranmiş soğan mi olur giiOnlar benim cnlarmmm
onu birak ya o gara giz
Neeeee
onlar hazirdami varmissss inanamiyggrmmmm
geldmmm gizzzzz ince islere grdm can skintisindankizi uyuttm.otrdm karnm agriyyyyyy
saol teyzesiiiiiiiiAfiyet olsun minikimeee
Valla bilmiodm kizzz okadan migroslari talan ediomDoğranmiş soğan mi olur giiayy benim halim yok ince işe girmeye sen yap sen benimkini de sen yap
bendee evu suourdum dip köse sonra kizi uyuttum simdi yerleri silicm toz alicam banyoyu camasir suyu yaptm mutfaguda inceden temizlemm lazm..size bakam dedimde oyle yapam diimm..hee hazir dogranmis kuru sogan super freshOnlar benim cnlarmmm
onu birak ya o gara giz
Neeeee
onlar hazirdami varmissss inanamiyggrmmmm
geldmmm gizzzzz ince islere grdm can skintisindankizi uyuttm.otrdm karnm agriyyyyyy
ayyyy alingan migiiidee buğdaaamışşKızlar benim mesajlarım gözükmüyor mu yahu?
Resmen kendi başıma takılıyorum takımda.
Bundan sonra sadece menü paylaşımına gelicem
ispanagi ben geceden sirkeli suya yatiriommm kızzz 5 su yikiomm iriniorm cok hep kumm hep camurrrValla bilmiodm kizzz okadan migroslari talan ediomdogranmis ispanak dogranms sogan hayttmda ilkkez duydum olsada almammm giii tadi neyin gozel deeldir dogrucam gozlerin yasarcek
Hele ispanaaaak yuz kere yikiom..
Yapma sen oruclusun baby ince isler benim
Aa aa bu gördügüm ilk msjim sankim miiigiiiKızlar benim mesajlarım gözükmüyor mu yahu?
Resmen kendi başıma takılıyorum takımda.
Bundan sonra sadece menü paylaşımına gelicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?