- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #149.921
Ayy yok ki kiz sebze hiç evdeKız yanina az da olsa sebze türü bişey yap varsa .iki gündür et türü yiyonuz.
Hergunde et yesem bikmam,bikmayizAyy yok ki kiz sebze hiç evdebi tek pattis var
Bende bikmam kiz et ve yimirtaaaaHergunde et yesem bikmam,bikmayiz
Onlara bende giriyorm ayrica markalarin sitelerine bakiyorum surekliayyyy buSekerPancarii ile @ParteMoralll benim icin az geliyo demislerrrr ask olsun tlefon elimdeyse hep burdayim yada trendyol morhipo markafoni modagram falannnn
Bende toz aldm supurcem silcm okdr takiliom kapilar cam onleri fln hahahaBen bitirdimçamaşirim yikaniyo onu da asiyimm ohh
Bende toz aldm supurcem silcm okdr takiliom kapilar cam onleri fln hahaha
ayyyy buSekerPancarii ile @ParteMoralll benim icin az geliyo demislerrrr ask olsun tlefon elimdeyse hep burdayim yada trendyol morhipo markafoni modagram falannnn
kizim dunyaya gelmedn once bende oyleydim evdeki tep sebze patitisti..sebze hecc yapmazdm bi domates salatalikAyy yok ki kiz sebze hiç evdebi tek pattis var
tememmm alinmiom simdilikkkk tek alinanOnlara bende giriyorm ayrica markalarin sitelerine bakiyorum surekliama burayada geliyormm saka yaptik alinma cinim
Bu hafta pazara gitmedik ondan yok canim ben sebze yemeği çok severim pirasa bamya yeşil fasulye kabak yemegiii ispanak en sevdiğimmmkizim dunyaya gelmedn once bende oyleydim evdeki tep sebze patitisti..sebze hecc yapmazdm bi domates salatalik
Afiyet olsun minikimeeekizima miss gibi omlet yaptimm kabakliii nasilda gözelll kokiiiiiiiiiii
ayy hic sevmem helee bamyaa bende kabak batlıcannn severim pirasa ispanak falan sevmiiimmm..karnabaharida evlendiktn sonra yedim desemm esim sevdigi icin yapiorum kışın bolcaaBu hafta pazara gitmedik ondan yok canim ben sebze yemeği çok severim pirasa bamya yeşil fasulye kabak yemegiii ispanak en sevdiğimmm
Patlican da seveğimm karnabahara bayilirimmmm herşeyi sevegim bennayy hic sevmem helee bamyaa bende kabak batlıcannn severim pirasa ispanak falan sevmiiimmm..karnabaharida evlendiktn sonra yedim desemm esim sevdigi icin yapiorum kışın bolcaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?