- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #150.041
Butun islerm bitti dusada grdm kiz uyandi smdide oturunca cnm skldişimdi fellah köftesi yapmaktan vazgececem ellaaamm
Söylemem nazar değyooKac kilosun kız söyle hadiiii
Merak ettim
Ne zaman tartıliyon sen
Ohh ellerine sağlik kiizzsoylememm
Tarhana var corba olarak
Hunkar begendi var biz cok severik
Salata
Yine birseyler olur masada
Yitermi baby
Ay uyumuşum ben gii
Kız şu hunkarin beğendiğini nasıl yapiyonsoylememm
Tarhana var corba olarak
Hunkar begendi var biz cok severik
Salata
Yine birseyler olur masada
Yitermi baby
Ben geldim gııButun islerm bitti dusada grdm kiz uyandi smdide oturunca cnm skldikimse yok piyasada
Sahura kalkincami tartıliyon, sabah kalkincami yoksa iftardan önce miSöylemem nazar değyoocuma günü hedefimde olurum heralde
VallamiiiKız şu hunkarin beğendiğini nasıl yapiyon.bi tarif et bakemmm
Heee kız vallaVallamiii
Bende merak ettim ama sooooolemiyo
Tamam veririm smdik mutfaktymmmmHeee kız valla
vallaha damak tadi ayni benn..hergun kofte yiyor gibi gelio banada dunde yaptm gerci yemedi bugunde firina attim kendimize patlican kofte onun koftelerinede kabak rendesi karistirdim bizimkilerle beraber pisicek bakalim yer umarimKöfte felan yap yir onu bakk
valla bnm ev koca olmadigi icin yarim saatte her yer yertemiz oliiii bende bitirdim duş aldim ohh miss oldummmmmAyy butun islerm yeni bitti gocaaaa ev yapyap bitmiyy cocuklaaccuk yorldm sankiimmmmm bi dus yapm kizim uyusundaaa
canimm gecmis olsunnnn iyimisin biraz daha??? ben firinda patlican kebabi yaptim dundende mercimek corbam var salata yapmicam bugun zaten domates biber var yemehin icinde bide kahvaltilik ohh nisss tamamdirr benim isimmmne bişiriyonuz kizlaarrr
ohhhhh harikaa gitsinler evlerineee bnmde kayinbiraderim ev alicakta esim onaylamaya gittiiiKvdemler iftara kalmadi o yüzden rahatim ben dünden pattisli tavuğum pilavim çorbam var
ayyyyy hele benm evim yol ustuuu anam butun toz kir evimdeee mibilyamda simsiyahhhhh toz al dur aksama kadarrrr bitmezzzOluyo valla ertesi güne bile istiyoçok nankör bu temizlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?