Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

KahvaltıM, 2 haşlanmış yumurta, zeytin, peynir, biber, bir avuç badem fıstık
Öğle; 1 kepce corba, 1 kase yoğurt, 1dilim ekmek
Ara,1 kare bitter, 1nektarin
Aksam, 3 tane kuru patlican dolmasi (karabugday la yaptım )yoğurt, salata, 1 kase mercimek çorbası
Spor 2 saat yürüdum

İyiyim canım.bebiş çok yoruyor.haftaya cuma inşallah taşınacağım. Sen nasılsın? Adet durumları? Kürü uyguladın mı?
Bende iyiyim canim şükür. Küçük çocuk lada taşınmak çok zor bilirim. Kuru uygulama dim.valla biraz çekindim akşam kahve içince uyuyamıyorum bende o yüzden. Bide naneyle karışınca mide ağrısı yapar diye korktum.ama böylegiderse deniycem insallah. Hala doğru düzgün bir şey yok. Oruçlarım gidiyor ona yanıyorum

Menüm
Sahur:2 haşlanmış yumurta, beyaz peynir, biraz da yarim yağli peynir, 5 6 zeytin, salatalik domates şekersiz çay

İftar: 1 kase mercimek çorbasi, çeyrek pide, bi tabak karışık kızartma yogurtlu 4 küçük tulumba tatlısı
Birazdan bi dilim yaşpasta yicem bi bardak da fanta annemgildeyimbelli oluyo demi
Ama ben hizli kilo veriyorum kizlar bugün kaçamak günüm ossun bu gece sahurda da gözleme yicem yarimcik

Afiyet ossun gonşuuu

Senin menu baya olmuş. Bu ne kiz böyle. Ben sana anangileeee gitme evde dur dediydim yaaa

Ahahaha yarın 56,500 çıkcan bide utanmadan tülümba yiş pisti yicem diyiiiii

afiyet olsun ama harbi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…