- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #150.081
Kiz pazartesi 56.3 düm bu sabah 55.1
Ayy ne güzel maşallahKiz pazartesi 56.3 düm bu sabah 55.1
Söyle kizzzz ne yedinKizlar benim iftarr menüm
Bende iyiyim canim şükür. Küçük çocuk lada taşınmak çok zor bilirim. Kuru uygulama dim.valla biraz çekindim akşam kahve içince uyuyamıyorum bende o yüzden. Bide naneyle karışınca mide ağrısı yapar diye korktum.ama böylegiderse deniycem insallah. Hala doğru düzgün bir şey yok. Oruçlarım gidiyor ona yanıyorumİyiyim canım.bebiş çok yoruyor.haftaya cuma inşallah taşınacağım. Sen nasılsın? Adet durumları? Kürü uyguladın mı?
AminnKizlar oruçlarınızı allah kabul etsin
Afiyet ossun gonşuuuKahvaltıM, 2 haşlanmış yumurta, zeytin, peynir, biber, bir avuç badem fıstık
Öğle; 1 kepce corba, 1 kase yoğurt, 1dilim ekmek
Ara,1 kare bitter, 1nektarin
Aksam, 3 tane kuru patlican dolmasi (karabugday la yaptım )yoğurt, salata, 1 kase mercimek çorbası
Spor 2 saat yürüdum
Senin menu bayaMenüm
Sahur:2 haşlanmış yumurta, beyaz peynir, biraz da yarim yağli peynir, 5 6 zeytin, salatalik domates şekersiz çay
İftar: 1 kase mercimek çorbasi, çeyrek pide, bi tabak karışık kızartma yogurtlu 4 küçük tulumba tatlısı
Birazdan bi dilim yaşpasta yicem bi bardak da fantaannemgildeyim belli oluyo demi
Ama ben hizli kilo veriyorum kizlar bugün kaçamak günüm ossunbu gece sahurda da gözleme yicem yarimcik
Sagol gonsuuu. Sanada afiyet olsunAfiyet ossun gonşuuu
Amaaann arada yiyim gii bişi olmassSenin menu bayaolmuş. Bu ne kiz böyle. Ben sana anangileeee gitme evde dur dediydim yaaa
Ahahaha yarın 56,500 çıkcanMenüm
Sahur:2 haşlanmış yumurta, beyaz peynir, biraz da yarim yağli peynir, 5 6 zeytin, salatalik domates şekersiz çay
İftar: 1 kase mercimek çorbasi, çeyrek pide, bi tabak karışık kızartma yogurtlu 4 küçük tulumba tatlısı
Birazdan bi dilim yaşpasta yicem bi bardak da fantaannemgildeyim belli oluyo demi
Ama ben hizli kilo veriyorum kizlar bugün kaçamak günüm ossunbu gece sahurda da gözleme yicem yarimcik
Tülümbeyi yedimAhahaha yarın 56,500 çıkcanbide utanmadan tülümba yiş pisti yicem diyiiiii
Bu gece kalcam sadece yarin evimdeyimSekerPancarii kaç kurtul ordan cabuk
Anangildeeee 60 kilo Olcan yarın evine
dön bence.kalma anangildeeee
Heee sen kurusun zati yii bisiycik olmazAmaaann arada yiyim gii bişi olmassyarin yine devam tabi
Tibi cinim yirim dilimdin nilcik zitinTülümbeyi yedimyaş pasta yicem yarim dilimcik giiiiiii
afiyet olsun ama harbiMenüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?