- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #150.021
Oluyo valla ertesi güne bile istiyoAynen ama sanki iki gun sonra gene ayni olcek
Kvdemler iftara kalmadi o yüzden rahatim ben dünden pattisli tavuğum pilavim çorbam varne bişiriyonuz kizlaarrr
iyi hadi rahatsinnKvdemler iftara kalmadi o yüzden rahatim ben dünden pattisli tavuğum pilavim çorbam var
hala dusunuyorm@ParteMoralll partiş sen yapcan aaaşaminan
yiycem tabi giii ağşama tavuk corbasi yapacam tavugunuda kizartirim.bide fellah köftesi yapicam ekmek yemem kofteden yerim azicikk bol ayran ama gicee dondurmaaaAynentubiş bugun dondurma yicen mi gii
Söyle kiz kopya çekiyom sendenhala dusunuyorm(aynisini yapmayin diye soylemiorm)
Fellah köftesi bulgurrluu az yii ondan 2 kaşik yiteryiycem tabi giii ağşama tavuk corbasi yapacam tavugunuda kizartirim.bide fellah köftesi yapicam ekmek yemem kofteden yerim azicikk bol ayran ama gicee dondurmaaa
2 kaşıkmiıiFellah köftesi bulgurrluu az yii ondan 2 kaşik yiter
Ama çorbaynan tavuk da yicen2 kaşıkmiıivicdansiizz kiz ben 83 kiloyumm nereme yetsin 2 kaşık
Ama çorbaynan tavuk da yicen2 kaşik da ondan tat oldu bitti
Evet harika oluyo eline sağlık ablacım o keşkekten banada geldi annem sağolsunBuğday ve tavuktan yapılıyor canım..
Miktarı sana kalmış ikisini birlikte pişiriyorsun iyice sonra tavuğu içinden çıkarıp biraz parçalıyorsun..tekrar içine atıp mikserle 2-3 dakika kadar çırpıyorsun bukadar..servis yaparken üzerine tereyağı erit harika oluyor..
Kac kilosun kız söyle hadiiiiDondurma yicen yaa tubiiissyemeee az yemelisin bak ben şimdiden kilo verdim sonra kiskanirsin meni
soylememmSöyle kiz kopya çekiyom senden
şimdi fellah köftesi yapmaktan vazgececem ellaaammZayiflikkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?