Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kizlar anca gelebildim kizim bugun kut pat hep düstü ayakta durmaya calisio bagimsiz sekildede cok artistlendi üniteye tirmanio dengesini kaybedio falan ALLAH korusun meleklerimizi:dua: bende erkendn karabugdayli dolmami yaptim 5 irice dolma biber ve 1 minik kabak icin 2 cay bardagi jarabugfay hazirladm ama ic nerdeyse yari yariya cok geldi 1 cay bardagida yetermis pekala...dunden patlicanli koftem var corbada yapmicm yeter diye dusunuyorum..aslinda corba olmaliydi ama bilemedim naoicami kizima sebze corbasi yaptim ona yeter anca..bide corba icince gereksiz kalori aldigimi dusunuyorum yaaa:deli:
Ayy pıtırcık yürücek artikk:KK46:canim benimmm:dondurma:benim kizimda 1.yaşına girmeden bir gün önce yürümüştü nasil sevinmiştikk:KK68: kiz çorbasiz olmaz bi kepce bari iç:dua:

Ahahah :KK70: Yok kız ben veremem ama ya verirsem diye strese girsin sekerpancari daha az yesin diye yaptım öyle. :KK70:

Bide reglim bitecek ya ordan da su kaybederim yarın sabaha 59'u görmeyi umut ediyorum. Yani İNŞALLAH. ^_^
Ben bugün tekrar az yemeye dönücem kizzz benim hedef tutar sen iyyce asıl 59 olsan 6 kilo vereecenn :D

Ben bugün tekrar az yemeye dönücem kizzz benim hedef tutar sen iyyce asıl 59 olsan 6 kilo vereecenn :KK70:

3 haftada 6 kilo çok imkansız değil balım ya. haftada 2 kilo yapar. un tuz şekeri kessem sanırım veririm. bak bugün bide lapa yaptım bu gruba 61.8 ile geldim sizlerin de motivesiyle 60.1'dim bu sabah.

Yarın 59'ları görebilirsem her hafta 2 kilo derkene veririm ki işte *-*

Ayy pıtırcık yürücek artikk:KK46:canim benimmm:dondurma:benim kizimda 1.yaşına girmeden bir gün önce yürümüştü nasil sevinmiştikk:KK68: kiz çorbasiz olmaz bi kepce bari iç:dua:
ay yurusun artik pehhhhh tempelll yasina bu pazar giricek kismetse teyzesiii biz 1 hafta onceden kutladik ramazana denk gelio die..daha bikac sene ramazana denk gelio benimde kizanimindaaaa:dua:

Sabah
Iki yumurtadan peynirli omlet,cay
Iki kayisi
aksam 5gibi
Iki dilim snitzel
Iki kasik bulgur
Bir kase yogurt
Suuuu

Dunden kalanlari ben yedimmm aksam iftarda yemicem simdiden yaziorm

3 haftada 6 kilo çok imkansız değil balım ya. haftada 2 kilo yapar. un tuz şekeri kessem sanırım veririm. bak bugün bide lapa yaptım bu gruba 61.8 ile geldim sizlerin de motivesiyle 60.1'dim bu sabah.

canimcim inşALLAH verirsin ama ilk bikac hafta kolay gider sonra cok yavaslar zaten verilck kilonda cok degil ya o yuzden zor olabilir hani 80 kilo falan olsan derim hi ayda 7 kilo verilir dieki verdimde ama simdi 60a gelince mesela durdu bnm kilo vermem +500 -300 seklinde devam ediyor:bicak:

Sabah
Iki yumurtadan peynirli omlet,cay
Iki kayisi
aksam 5gibi
Iki dilim snitzel
Iki kasik bulgur
Bir kase yogurt
Suuuu

Dunden kalanlari ben yedimmm aksam iftarda yemicem simdiden yaziorm

çok güzel canım en iyi menülerinden birisi olmuş. geceye doğru acıkırsan 1 kaşık yoğurdu koy 1 litre suyun içine çalkala çok seyrek ayranımsı birşey oluyor. onunla tutarsın mideni.

dün gece acıktım öyle yaptım 1 litre suya 1 kaşık yoğurt bile atmamışımdır. tüm suyu içtim zaten hemen tıkadı

Ben üstten zayıfım bende basen genlerden ötürü çok. Pazartesi regl bitince ölçeyim senin gibi çıkacak muhtemelen. En bombeli yerden ölçüyorsun dimi
Göbek deliği izasından ölçüyorum en bombeli yer orası zaten.
Kalçayı da tam kemikten ölçüyorum bizimde sülalede genetik kalça basen çoktur

canimcim inşALLAH verirsin ama ilk bikac hafta kolay gider sonra cok yavaslar zaten verilck kilonda cok degil ya o yuzden zor olabilir hani 80 kilo falan olsan derim hi ayda 7 kilo verilir dieki verdimde ama simdi 60a gelince mesela durdu bnm kilo vermem +500 -300 seklinde devam ediyor:bicak:

Doğru diyorsun hele 55'lere geldiğimizde iyice zorlaşıyor. Günlük tartılacağım bakalım çok sıkışırsam ona göre mini diyetler eklerim.

Aslında sen kendin diyorsun durdu kilo veremiyorum diye. Lapa diyeti, ayran detoksu veya o tarz 2-3 günlük bir diyet yapabilsen sökersin belki o tıkanıklığı. bi bakmışsın 2 günün sonunda 57. :D

İnsallah verirsin cinimmmm:dua:

çok güzel canım en iyi menülerinden birisi olmuş. geceye doğru acıkırsan 1 kaşık yoğurdu koy 1 litre suyun içine çalkala çok seyrek ayranımsı birşey oluyor. onunla tutarsın mideni.

dün gece acıktım öyle yaptım 1 litre suya 1 kaşık yoğurt bile atmamışımdır. tüm suyu içtim zaten hemen tıkadı
Sagl cnm yok acikmam ben normalde saat 4-5de yiodum zaten hiiccc acikmam pis bogazligim tutmasn yeter :D ama oruc tutucam regl bitince aksam.yicez mecbur duzenimiz cok degisti

Back
X