Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Menüm biraz diyet dışı ama
Sahur 1 yumurta 2 köfte peynir avuç içi kadar pide çay
İftar 1 kase mercimek çorbası Pastırmalı pide (eşimin yüzünden) salata
Sahuru hafif atlat canim pide ekmek yeme dengele yarin iftarda hafif yersin dengelenir

Heaa anladim migi du bakalim Moonlii keptin gelsin bide ona sorak ne zaman tartilsak diye ama 2 3 iyi dimi
kizlae şöyle düşünelim normalde 7 de aksam yemegini yedigimizi dusunurseeek sabah 9 10 gibi anca tartiliyiruz yaaani 14 saat civari gece 2 de yiyok yatiyokk 14 gecmesede 12 gecsin ayni saatte 2 3 gibi tartilmaliyiz bence yani bu benim fikrimmm

Kızlar bende cok aktif olamiyorum bebegimden ötürü bugün yine doktordu falan derken disaridaydim ordan annemlere gectim sürekli pesinde dolaniyorum cok bisey yazamiyorum burayada isterseniz ayrilabilirim bende size pek bi faydam dokunmuyo gibi sizlerde birbirinizi daha iyi ve fazla tanidiginiz icin daha fazla seyler konusup paylasabiliyosunuz benim pek yazacak biseyimde olmuyo

affetmek ne demek canim olabilir tabi ki insanlil hali sadece yeterince aktif bir üye olduğumu düşünüyordum ama demekki yeterince araniza katilamiyrom
yok canm sen aklimdasn aktif olamasanda ama benim kafa pek yerinde degil bide check etmeden paylastim sanirim git.is arada

Sakinn yemeeee Moonlii kiz sende yemee sakinn tatli yimeyin kizlaaarr haftada bir en fazla
aldirmadimda yimedimde sözümm geçiyiii benimm baktim gelmiş eli boş nolduu didimm yemedi dimi almayi didimmmmm tabiki iyle demedim sarildim tesekkur ettim almadigi icin simdi bana kiziosun ama sonra tesekkur ediceksin saglikli beslendigimiz icin dedim..boylelikle karabugdayli dolmayada zemin hazirlamış oldummm

kiz sende ise yararsa regl gunmde bende yapicimm 1kiloda 1 kilodur zaten ödem tuttum beb hissediorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…