- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #151.221
bencede kizmamaliyizzzkizz bir lokma yemiiss 1 kasik da makarna yemis ni vaa bunda kizmayin seloşaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bencede kizmamaliyizzzkizz bir lokma yemiiss 1 kasik da makarna yemis ni vaa bunda kizmayin seloşaa
bendee guruuuuyummmn bikeremmm azcik guruyummmm yada ni farkedeğğtmm tmmmmmm
bi an foton geldi gozumn onune ye cnm hc bsy olmaz snaaa valla billaa sana bsy olmaz kupkuru grubun tek kurusu
Benim kocişle oğlana yediriyom bende icini onlar seviyo hem onlara et olsun ben kuruyayim diyeAyy bende ekmeğin iç kismini yiyemem kabuğunu yerimiç kismini da güzelce çikariyorum kurutup robottan geçiriyorum az az köftelere koyuyorum
![]()
Heeebencede kizmamaliyizzz![]()
burdayim gızlağğģ hiç gelmiii bu parte hepp ben gidiiiimmmmHahahahahahahahah evet
uzak gii
Benim eşimde yemez içini kizimdaBenim kocişle oğlana yediriyom bende icini onlar seviyo hem onlara et olsun ben kuruyayim diye![]()
Gidiyonuz mu birbirinize ni gizellburdayim gızlağğģ hiç gelmiii bu parte hepp ben gidiiiimmmmSekerPancarii
burdayim gızlağğģ hiç gelmiii bu parte hepp ben gidiiiimmmmSekerPancarii
bende kalmamm vallaha uyuyabilememmmKizzzz hani gocansz yapmazsnben bikere ble galmadim anamda baska yerde gocamsizzz
nereye hep beraberrrrrr kocandan ayri galdin gizz ye katmerleri ih
![]()
Gidiyonuz mu birbirinize ni gizell![]()
saaanekiiii agzimizdn laf almaya calision heppp giderik gitmeyik saaaneeeeGidiyonuz mu birbirinize ni gizell![]()
En güzeli ozaman yaptigin ziyan olmaz hicBenim eşimde yemez içini kizimdabende kurutuyom ondan
![]()
ayyyy okumadn aynini ben didim kizzz oyle yapiii dimiiii![]()
Agzimizdan laf almaya calismaa![]()
Hqhqhahahhaa uleeen kafamiz ayni calisiyii yaaa hahahasaaanekiiii agzimizdn laf almaya calision heppp giderik gitmeyik saaaneeee![]()
![]()
Agzimizdan laf almaya calismaa![]()
Ni demek meneneeesaaanekiiii agzimizdn laf almaya calision heppp giderik gitmeyik saaaneeee![]()
aaaa ayipsinn katmer yenmemiii ben icine kullandiginiz yağı merak ettim.bakam tam tohatlımısınnKızz diyette olmasam bi tanesini tek başına gömerim
Valla çok leziz yapıyor ama hamurişi sonuçtaaa
Evettt giskanio bu bizi asgitom bosveeayyyy okumadn aynini ben didim kizzz oyle yapiii dimiiii![]()
Yapmaz o üşenirgelimm bna ne yapcennn yimklee yapcnmi
Seeen daaa nerene yiion acebaaaaaaa ayipsinn katmer yenmemiii ben icine kullandiginiz yağı merak ettim.bakam tam tohatlımısınn![]()