- 24 Kasım 2009
- 22.105
- 85.732
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #151.261
ayyy ben yerim canimm benim annmde yapar hemde bunun hamurunu kaymakli yaparrr nazıknan deriz biz yağlı ekemk ben cok rahat yerim cnm pis bogazm ben oan onumde 5 tane varsa patlasamda 5ni yerimmmm
okuya okuya geldim hani hankisiiiiiiiEvettt giskanio bu bizi asgitom bosvee
( sayfalari okudunmu seni alintiladik herhal cvp vir)
bu gatmeri iyi yapamamıslaaaa içi hamur kalmişss tohatliiBüsbüyük gı nasıl yiyim beş dane
valla sarrafcm cnm ben 20 kiloyu verene kadr mevsiminde neler yemedim bi bilsen oartilerde kuru cay ictimmm kahve ortaysa onu bile icmedkm o yuzdn kusuruma bakma canim keptınnnn kızacakk artikinn 3-5 kilo olunca bizde el insan dioruz ama senin biran once 7leri gormn lazm cnm yemee dondon falan ekmkte yeme 1 ay sık dişiniYaaa ekmek hiicc yemedim amaa..yaz geleli dondurma da ilk defa..
çay ve peynirle yerim onu nutellayla bile yerdimmmmkiz.2tanesini yiyemezsin benim.bildiğim katmer baya büyük oluyorr 1 tanesi.tika basa doyurur
kizz sen benden incesin demkki
M e g g canm bende olctum ayak bilegi 23
diz ile bilek arasi 33
basen 55
senlede hemn hemn ayniyiz belimde 72.5 73
canm ben oyleyim gercektn doyma sinirim yok benim diyet yaptimda azck terbiye oldum gerci hala yerimde utaniorum artik
Yersen çoh pis eleştiririmEsim suan gullac yio
Tabiki ben yimiom
Sankim ben yaptımbu gatmeri iyi yapamamıslaaaa içi hamur kalmişss tohatlii
hicbisey yapamam vallahaaa kuru bastaa yer kuru selini konusuruk dedikodu ederik azcihhhhhhhh
Bizimki de pasta tabaklari olur onun kadaremin ol yerim cnm
çay ve peynirle yerim onu nutellayla bile yerdimmmmama anneminkiler 1 servis tabagi kadar ya cok kocaman olmuo
Haşhaşli katmer de bek güzel oluyooğSankim ben yaptım
Biz çoh gözel yaparık yanına labne taze soğan domat yirim ben mikemmel olar
ozamanhicbisey yapamam vallahaaa kuru bastaa yer kuru selini konusuruk dedikodu ederik azcihhhhhhhh
okuya okuya geldim hani hankisiiiiiii
yememm ben senmimmmYersen çoh pis eleştiririm
Ayy yeterrrrr katmer katmerrrrrrrrHaşhaşli katmer de bek güzel oluyooğbende bek güzel yapağim
Bende yemem hiiiozaman
yememm ben senmimmm
Sus pirinç lapasıMillet katmer çikolata nutella derken ben >>>>
Ayy yeterrrrr katmer katmerrrrrrrrgidin yiin beee
ayy yarisini ye gitsin selinim ya 2 kilo icinnnn ettigin eziyete degmez bnce sen onu zati verirsin senin bence metabolizmanda hizli yaşinda genç dert etme bahh ben 30 oldummmBizimki de pasta tabaklari olur onun kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?