- 14 Kasım 2015
- 4.819
- 8.108
- 108
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #151.441
Az mı kız görmedin miÇok iyisin marlin orantılısın hani göze batan hiçbir şey yok çok az göbüş var oda hedefine ulaştığında puf yok olucak
Önceden 57_58 kilo olunca göbek olmazdı hiç. Ama şimdi nerdeyse 55 kiloyum.hala göbek varÇok iyisin marlin orantılısın hani göze batan hiçbir şey yok çok az göbüş var oda hedefine ulaştığında puf yok olucak
yaaaa iki dakka yok oldukk marliş yaaaa@ParteMoralll beni görmeye dayanamadı galiba kaçtı. görüntü kirliliği
Nerdesiniz kizzzyaaaa iki dakka yok oldukk marliş yaaaa
çamaşır topla katla tekrar serr nerdr olabilirikkkNerdesiniz kizzz
cok iyisin caniim minnacik bi gobüş kalmis bacak boyun ne kadar uzun senin kızzz bide bacakların cok inceBekle senin için yine
Yok kizzz bacaklarım kalincok iyisin caniim minnacik bi gobüş kalmis bacak boyun ne kadar uzun senin kızzz bide bacakların cok ince
Esimde diyo yeter artık diye.ama ben inat ettim 54 ü görmem lazım hatta 52 yiben böyle olsam vallaa asla daha fazla zayiflamak için uğrasmazdimm nasil hirsli hatunsunuz valla masallahh
Gördün mü kız parte
ayyy gordumm marlin ysaaa kizim koltk tepelerinde tehlikeli bsy yapiodu oyuzsen ona gittim..gordmmm yoksaaaa.. bence gayet iyisin bacaklarn kalin falanda degl kac cock dogurmussun gobegn var azck oda coook normal mekik cekerse bence hic bsy kalma@ParteMoralll beni görmeye dayanamadı galiba kaçtı. görüntü kirliliği
Canım annesin sen normal yani olsun şurda ne kaldı ki hedefine 53 olunca kalmazgöbek falanÖnceden 57_58 kilo olunca göbek olmazdı hiç. Ama şimdi nerdeyse 55 kiloyum.hala göbek var
Sence mekiklerin hallolurmu kız göbekayyy gordumm marlin ysaaa kizim koltk tepelerinde tehlikeli bsy yapiodu oyuzsen ona gittim..gordmmm yoksaaaa.. bence gayet iyisin bacaklarn kalin falanda degl kac cock dogurmussun gobegn var azck oda coook normal mekik cekerse bence hic bsy kalmakendine haksizlk etmreree
Ay inşallah canım yaCanım annesin sen normal yani olsun şurda ne kaldı ki hedefine 53 olunca kalmazgöbek falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?