- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #151.461
Sacmalama hicte degil bide dar kot gysen eminm cok guzel duruyodur ve evet mekikle toparlar abarti bisey yok sacmalama ya.pfff zayifsin bak ben daha kac kgyumm sukretSence mekiklerin hallolurmu kız göbek
Üst bacağım kalın yaaa
Ay kız bende mi alsam mezura. Bende metre gibi bişeyler olctum@esmerm91 mezura aldim kiz bugunnn olctum kendimi onceden olcmstm metreylee alakasi ble yokkmusss ayy iyiki almsm bide belimi yanls olcuomsm netten baktm simdi hazurummm
Sen hiç kilonu göstermiyorsun kii.Sacmalama hicte degil bide dar kot gysen eminm cok guzel duruyodur ve evet mekikle toparlar abarti bisey yok sacmalama ya.pfff zayifsin bak ben daha kac kgyumm sukret
Ay bencede all snr oldmm kendimee belimi ble yanls olcuyomsm hic aklima gelmedi acp bakmakAy kız bende mi alsam mezura. Bende metre gibi bişeyler olctum
Ya ustumden deglde basenden olablr belkiSen hiç kilonu göstermiyorsun kii.
Ben senin 69 olduğuna inanamıyorum hala. Bence senin kas oranın yüksek
saol canimcim bende annemlere hidicm ne yicegini bilmiorum gelende yazarim menumuMoonlii geçmiş olsun canım yaz mevsimindeyiz ya çabuk atlatır ufaklık
akşam giremeyebilirim iftara davetliyiz toptan menümü yazarım kızlar haber vereyim dedim
afiyet olsun canim ne guzl gider sahurda menemennnnbende memenen yidiimmmm
onlarda gider canisi uzulme sen benimkileri gormedinmiiiiYa ustumden deglde basenden olablr belki
ayyy inşALLAH canim ya valla bi huyszda zaten mixer gibi heryeri karistiriooGeçmiş olsun canım.onların burnu tıkandıkça sanki benim nefesim kesiliyor.hemencecik iyileşir inşallah
Gider canım benim. Düşünsene kaç kilo verdin kalanınida vereceksin emin olYa ustumden deglde basenden olablr belki
Menemeni ekmeksiz hic yiyemiyom yaaaa offfffafiyet olsun canim ne guzl gider sahurda menemennnn
Sen daha önce görmüştün ya kizzmarlin18 inanabiliomusun ben gormedimmm gecmisi okurken kacirdimmmmm
marlinnnnnnn fotooo bekliorummmmmmmmmmmMenemeni ekmeksiz hic yiyemiyom yaaaa offfff
onlarda gider canisi uzulme sen benimkileri gormedinmiiii
Gider canım benim. Düşünsene kaç kilo verdin kalanınida vereceksin emin ol
hayrr ben seni o zamnda kacirmistm sonra sildim dedinnnSen daha önce görmüştün ya kizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?