Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Günaydın kızlaaar. Bugün güne daha bir hafiflemiş ve daha bir sıkı olarak uyandım. ^^

Reglimin artık 5. günü yarın inşallah bitiyor.

Az önce tartıldım ve kilom: 59.4

6 Haziran: 61.8
9 Haziram: 60.1
10 Haziran: 59.7
11 Haziran: 59.4

Çok iyi vermişsin canım tebrikler

Çok iyi vermişsin canım tebrikler

Teşekkür ederim bitanem. Bugün dün senin ve diğer kızların da fırçası neticesiyle artık normal düzenime geri dönüyorum. Zaten şunu fark ettim. Ben normal un, tuz, şekersiz ve protein ağırlıklı beslenirken de günde zaten 200 gram veriyordum ortalama.

Lapada da iki günde 60.1'den 59.4'e indim. Çok aman aman bir fark olmadı yani.

Dediğin gibi bari aç kalmadan kilo vereyim. Lapanın da faydası ödemimi atmama yardımcı oldu zaten amacı da o aslında. ^_^

Belim 76 mis nasil
Ben gogsumn altini olcmustum ilk kgluyken uc dort verdigimde 84falan olcnustum gecenlerdede 79fln saniodm metreyle ve yanls yeri tabi bel oyuntumu degl
cok sevndm ama kac olmali 70mi 6larmi ofof

Belim 76 mis nasil
Ben gogsumn altini olcmustum ilk kgluyken uc dort verdigimde 84falan olcnustum gecenlerdede 79fln saniodm metreyle ve yanls yeri tabi bel oyuntumu degl
cok sevndm ama kac olmali 70mi 6larmi ofof

Ben de şimdi kendimi ölçüyordum aynı anda ölçmüşüz.

ayak bileği: 20
diz ile bilek arasındaki en kalın yer :35
diz ile kalça arasındaki en kalın yer : 58
basen: 94
bel: 70
göbek: 80
göğüs: 91

benim böyle canım tam oyuntuya koyup ölçtüm belimi 70 çıkıyor. 76 da güzel kilona göre gayet iyi. 60 kiloya doğru o bel 70 cm'yi görecektir.

Diyosunnnn obur yerlerife yazam gobek acaba deliktenmi daha alttanmi olculuo

Diyosunnnn obur yerlerife yazam gobek acaba deliktenmi daha alttanmi olculuo

Belini, oyuntuna koyarak ölç

Göbeğini de tam göbek deliğinin üstüne koy ölç balım. Ben de öyle ölçüyorum diğer kızlar da öyleler. En azından hepimizin arasında incelmeyi görürsün kendin.

2 numara yazan yer belinin ölçüsü oluyor.

Göbek ölçüsü de hali ile göbeğinin en çok fışkırdığı alan yani göbek deliğinin üstünden alınır.

Profesyonel sistemlerde zaten göbek ölçüsü diye bir şey yok biz kendimiz icat ettik bunu göbek ölçüsü diye.

Bel, basen ve göğüs ölçüsü var yani normalde. Ama göbeğimiz de kilo verdikçe indiği için onu da hesap edebiliriz. :*

Bel 76
Gobekdeligi 83
Ayak Bilek 22
Bilekle diz arasi en kalin 36
Diz ile kalca arasi en kalin basenin orayi olctum en kalin yir 61
Kalca 99
Basen 101

Sende benim gibi basenlisin. Ne yapacağız bilmiyorum benim bir de ailede de var basen. Dün meggieee ile egzersiz hareketleri seçmiştik basen ve iç bacak eritici. Onlara başlayacağım şimdi kahvaltıdan önce.

Sende benim gibi basenlisin. Ne yapacağız bilmiyorum benim bir de ailede de var basen. Dün meggieee ile egzersiz hareketleri seçmiştik basen ve iç bacak eritici. Onlara başlayacağım şimdi kahvaltıdan önce.
Senij basen olcun gayet guzel bencee sen kuruntu yapiosn

Senij basen olcun gayet guzel bencee sen kuruntu yapiosn

Pazartesi boydan foto çekerim balım bir tayt bulayımda. Öyle daha iyi görürsün kenarlardan fışkırıyor. Basen her şeyde sıkıntı etek giysen geniş duruyor. Pantolon zaten basen genişledikçe beden de genişliyor biliyorsun. Egzersiz şart başka türlü sadece diyetle çözemeyiz orayı.

Evet yani bencede egzersizzzzzzzzz

dün instagramda zayiflayan bayanların sayfalarina baktim bi yandan bakıyorum bi yandan su içiyorum sahura kadar uyumadim sayfalara bakmaktan tam 2 litre su içmişimm o mitovasyonla menemeni ekmeksiz yidimmm 5 6 kasik corba içtim azicikda taze fasulye çatalla yedim şu ann çohhh açıiimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…