- 5 Haziran 2016
- 3.642
- 9.331
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #151.481
Emin misin sen. Gormediginehayrr ben seni o zamnda kacirmistm sonra sildim dedinnn
Ayy küsme canım yaaa. Kızı uyutuyodum yazdığını yeni gördümgidiorum ben küsüyorum şuandaaaa
Çok iyi vermişsin canım tebriklerGünaydın kızlaaar. Bugün güne daha bir hafiflemiş ve daha bir sıkı olarak uyandım. ^^
Reglimin artık 5. günü yarın inşallah bitiyor.
Az önce tartıldım ve kilom: 59.4
6 Haziran: 61.8
9 Haziram: 60.1
10 Haziran: 59.7
11 Haziran: 59.4
BebummmmmmmNaperr kisslaaarr
Çok iyi vermişsin canım tebrikler
İyilik senden naberNaperr kisslaaarr
Belim 76 mis nasil
Ben gogsumn altini olcmustum ilk kgluyken uc dort verdigimde 84falan olcnustum gecenlerdede 79fln saniodm metreyle ve yanls yeri tabi bel oyuntumu degl
cok sevndm ama kac olmali 70mi 6larmi ofof
Diyosunnnn obur yerlerife yazam gobek acaba deliktenmi daha alttanmi olculuoBen de şimdi kendimi ölçüyordum aynı anda ölçmüşüz.
ayak bileği: 20
diz ile bilek arasındaki en kalın yer :35
diz ile kalça arasındaki en kalın yer : 58
basen: 94
bel: 70
göbek: 80
benim böyle canım tam oyuntuya koyup ölçtüm belimi 70 çıkıyor. 76 da güzel kilona göre gayet iyi. 60 kiloya doğru o bel 70 cm'yi görecektir.
Diyosunnnn obur yerlerife yazam gobek acaba deliktenmi daha alttanmi olculuo
Bel 76
Gobekdeligi 83
Ayak Bilek 22
Bilekle diz arasi en kalin 36
Diz ile kalca arasi en kalin basenin orayi olctum en kalin yir 61
Kalca 99
Basen 101
Senij basen olcun gayet guzel bencee sen kuruntu yapiosnSende benim gibi basenlisin.Ne yapacağız bilmiyorum benim bir de ailede de var basen. Dün meggieee ile egzersiz hareketleri seçmiştik basen ve iç bacak eritici. Onlara başlayacağım şimdi kahvaltıdan önce.
Senij basen olcun gayet guzel bencee sen kuruntu yapiosn
Evet yani bencede egzersizzzzzzzzzPazartesi boydan foto çekerim balım bir tayt bulayımda. Öyle daha iyi görürsün kenarlardan fışkırıyor. Basen her şeyde sıkıntı etek giysen geniş duruyor. Pantolon zaten basen genişledikçe beden de genişliyor biliyorsun. Egzersiz şart başka türlü sadece diyetle çözemeyiz orayı.
DatluuummmmmmmmmBebummmmmmm
İyyim bende anamgilde oturuyomİyilik senden naber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?