- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #151.581
Yemedim daha sahura yiyecuhhŞimdi böreği yedin mi yemedin mi ben anlıyamadım kız
Kız bacım inanirmisinNasıl verdin kız bu kadar çabuk. Neler yaptin. Biz aylar dır ugrasiyoz
Heee tamam anladım canım..Yemedim daha sahura yiyecuhhbir dilim yicem sadecenek
Tabisiki de gelecemm soklanbikSürekli gelebilecem mi çocuh oyunca değalll bugeleceksen essahdan sana bi yazi paylaşacam kaptan yardimcisi olaraktan
Sen aksam yemek yemiyon muuuuKız bacım inanirmisinekmege hasterim bi istegm kivama geliym bi ekmek yicem ay bi tane yumurta yiorm salata seklinde yapiorm onuda doyursun hemde sut olsun die bi dilm kadr peynr bi kac zeytn elma salatalk bu kadr bska bsey yemiyom
Bekle o zamanTabisiki de gelecemm soklanbik
Hoş geldin tatlım, Ben kaptan yardimcisi , kaptanimiz @moon8187, el birliğiyle vericezz KİLOLARITabisiki de gelecemm soklanbik
Afiyet olsun sarrafcimm neden sahur yokkMenüm..
Sahur: yok
İftar: bir kase şehriye çorbası, dört köfte, boll marul salata, yoğurt..
Dün o kadar azarı işittim kızlardan yer miyim..şaka biyana çok karnım toktu yemedim su içtim bol..Afiyet olsun sarrafcimm neden sahur yokk
Anladim canim iftarin çok iyiDün o kadar azarı işittim kızlardan yer miyim..şaka biyana çok karnım toktu yemedim su içtim bol..
Evet canım benim minik cadı..Ayy profildeki senin bebiş miiiMasallah yerimm onuuuuuuu
Evet cnmkahvalti sadecw erik ve 2 isirik muz mu
aynen sabah yemedm bilerek fazla olmadi bencePilav mitavik neyine yitmedi şaka kiz ama bir kaşik alsan yeterdi pilavdan
Ayyy yaoamadm yaaaa yapcmmgiz şu ic parçalayan mesajima bi yorum yap bi motive et ni oluuurrr
burdym@ParteMoralll partiş nerdesinnnnnn
Napion bebişkoooEvet cnm
aynen sabah yemedm bilerek fazla olmadi bence
Ayyy yaoamadm yaaaa yapcmm
burdym
Tatlii cadiiiiEvet canım benim minik cadı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?