- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #151.601
Kiz başka sekerpancarini etiketlemişin
NeeeeeeKiz başka sekerpancarini etiketlemişinbu saatte anca izlen bacim yimek yooooooh
Balkon sefasiNapion bebişkoookizi uyutuyom ben
Canim sende hosgeldin bu arada böyle dedigime bakma bende daha cok yeniyim bebisinide allah bagislasin anali babali büyüsün insallah
OhhhhhBalkon sefasi
Sinir oluyom gocama yedikce yiyo inada yapar gibiKiz başka sekerpancarini etiketlemişinbu saatte anca izlen bacim yimek yooooooh
Benim miiNeeeeeeay inanmiorumm neyse ossun hep senn yuzunden
Sen gocana bahma bacim o bi oturuşta bir buçuk pide yer bide iki tabah pirinc pilavini yoğurdunan gömerSinir oluyom gocama yedikce yiyo inada yapar gibiuf sellimsik ben bi gun hi tuvalete cihmadim ay
H.b canısı Allah razi olsun hepimiznkini bagislasn insCanim sende hosgeldin bu arada böyle dedigime bakma bende daha cok yeniyim bebisinide allah bagislasin anali babali büyüsün insallah
Ayy Masallah onlaraa canlarimBugün kızlarımla beraber iftar yaptık. Cok guzel bir duygukizlar bu.Maşallah dayandilar bütün gün ama baya açıktılar kuzularım .onlarla olunca biraz fazla oldu bugün de
Nidenmiş oooBirazzzz susarmsnnzzzzzzzzz
Hee sormaaSen gocana bahma bacim o bi oturuşta bir buçuk pide yer bide iki tabah pirinc pilavini yoğurdunan gömerkayisi ye aç karnina ilik suynan daha napiyim
Kizlarla sohbet ederekten yiyince fazla oldu gec farkına vardimAyy Masallah onlaraa canlarimiyi dayanmişlar kizz sen niden fazla yiyon hain gonşu
Neyde sahurda denglersin gonşummKizlarla sohbet ederekten yiyince fazla oldu gec farkına vardim
gafam sistiNidenmiş ooo
Canım sen emziriyormusun.sütun azalmasın sonraA
Hee sormaabacım bu gun cok kayisi yedim sogan suyuda ise yariycakmi cok merak ediorm bu gun ikinci gunuydu bakalm 1 hafta deniycem ablasinin balısı seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?