Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bugün kızlarımla beraber iftar yaptık. Cok guzel bir duygu kizlar bu.Maşallah dayandilar bütün gün ama baya açıktılar kuzularım.onlarla olunca biraz fazla oldu bugün de

Sinir oluyom gocama yedikce yiyo inada yapar gibi uf sellimsik ben bi gun hi tuvalete cihmadim ay
Sen gocana bahma bacim o bi oturuşta bir buçuk pide yer bide iki tabah pirinc pilavini yoğurdunan gömer kayisi ye aç karnina ilik suynandaha napiyim

Sahur, 2 yumurta, zeytin, peynir, domates, salatalık, bir kase yoğurt, birkaç ceviz badem, avuç içi kadar katmer , 4 sarma
İftar; bir kepce çorba , yarım kepçe kuru börülce, 4 sarma, bir sigara böreği, (fırında yaptım yagsiz )bir dilim baklava ,
Bir kase cacık , salata

Bugün kızlarımla beraber iftar yaptık. Cok guzel bir duygu kizlar bu.Maşallah dayandilar bütün gün ama baya açıktılar kuzularım.onlarla olunca biraz fazla oldu bugün de
Ayy Masallah onlaraa canlarim iyi dayanmişlar kizz sen niden fazla yiyonhain gonşu

A
Sen gocana bahma bacim o bi oturuşta bir buçuk pide yer bide iki tabah pirinc pilavini yoğurdunan gömer kayisi ye aç karnina ilik suynandaha napiyim
Hee sormaa bacım bu gun cok kayisi yedim sogan suyuda ise yariycakmi cok merak ediorm bu gun ikinci gunuydu bakalm 1 hafta deniycem ablasinin balısı seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…