- Konu Sahibi Pinarbartu
- #151.781
Teşekkürler canımm..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürler canımm..
Dediğin doğru iftarı öyle yapayım..Canim oruçsun ya patates midene oturur belki 8. Takimda arkadaşlar yapiyordu bu diyeti ve patates çorbasi yapiyorlardi istersen çorba yap
Patatesleri soyup yika suya koy haşla sonra içindeki suyla blenderden gecir baharat at iç sahurda haşlanmiş yersin istersen iftara da böyle yaparsin
Dene bakalim canim insallah çok guzel sonuçlar alirsinizDediğin doğru iftarı öyle yapayım..
Ne yapayım canım..bayram sonu düğün var kıyafetim bile hazır..şık ve güzel dursun istiyorum..tabi önce sağlığım için..
canimmm bebde özledimmm akkim hep sizdeydiiiiKeptınımmm naparsinn özledimmmmmm seniiiminişimi öp benim için nice mutlu yıllara
fındığım o benimmm yerim onu
essahdan yeğim
![]()
Her türlü yenir o minik lokmaaaacanimmm bebde özledimmm akkim hep sizdeydiiii
ayyyy cok tesekkur ederiz teyzesiii bugun pek nazliydiii ama yenirmi yenirr ben yiyommm heppp![]()
sende dunden raziydin zatiiiiiiiValla beni @pinkibal yoldan çıkardı.Ben yoksa normal sistem gidecektim. Baktım başlıyor bende gittim arkasından.
![]()
sen deneyebilirsin canimm selin kilon biraz daha fazla pinkiyle eceze gore ehh madem deneyin bakalim ama Ramazan da baslamak mantkli gelmedi bana yinede sen bilirsinKızlar deyince hemen denemek istedim canım..ilk defa böyle bişey yapıcam..bakalım işe yarıyacak mı..sahurla başlıyorum bugün..
çıtırr çerezzzzz seninki tompikmiiiii bogum boğumm mu kollari elleri oatileri yirim yaa benim kizin bacaklari et et anasina cekmişHer türlü yenir o minik lokmaaaa![]()
Ramazanda olmasının tek artı yönü gündüz çok acıksamda bişey yiyememek olmak..tabi iftardan sonra cok dikkat etmek lazım..sen deneyebilirsin canimm selin kilon biraz daha fazla pinkiyle eceze gore ehh madem deneyin bakalim ama Ramazan da baslamak mantkli gelmedi bana yinede sen bilirsin![]()
Ramazanda olmasının tek artı yönü gündüz çok acıksamda bişey yiyememek olmak..tabi iftardan sonra cok dikkat etmek lazım..
Kızının doğum günüymüş..nice güzel yaşlarını görün inşallah..ayyy niler yidimm bi bilsenizzzz![]()
O zamandaa dayıcan patatesi dayıcan patatesi![]()
ayyyy canm benim cok tesekkur ederiz cümlemizin evlatlarinin hayirli yaslari olsun inşALLAH canim hepimizinKızının doğum günüymüş..nice güzel yaşlarını görün inşallah..
Olsun kızının hatrına olur öyle şeylerr..
ya bende patates diyeti uapmistm ama sonucu hatirlamiorum bi 6-7 sene olmustr:))patitiiisss patitiisss
Sonunda patates gibi olmayalımda
başlamak bitirmemin yarısıdır tatlimm insallaj basarili olursunuz merskla bekliyorumCanım pirinç lapası da şok diyet diye geçer ama ben verdiğimi geri almadım. Normal diyetine devam ediyorsun yine bittikten sonra. İstersen bekle biz @pinkibal ile bitirelim. Zaten bizdeki kilo değişimini falan görürsün. 5 gün zaten bugün 1.günü bitirdik biz.
Kaldı 4 güüün. -.-
ya kızlar ramazan ayi bizim.icin avantaj mi dezavantaj mi ben karar veremiyorum sizin fikirleriniz nedirr![]()
Burdymm yeni eve girdim..@ParteMoralll canimcmmm nerdesinnn bugun kizimn dogumgunuydu disari ciğtk acikkkk