Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canim oruçsun ya patates midene oturur belki 8. Takimda arkadaşlar yapiyordu bu diyeti ve patates çorbasi yapiyorlardi istersen çorba yap
Patatesleri soyup yika suya koy haşla sonra içindeki suyla blenderden gecir baharat at iç sahurda haşlanmiş yersin istersen iftara da böyle yaparsin
Dediğin doğru iftarı öyle yapayım..
Ne yapayım canım..bayram sonu düğün var kıyafetim bile hazır..şık ve güzel dursun istiyorum..tabi önce sağlığım için..

Kızlar deyince hemen denemek istedim canım..ilk defa böyle bişey yapıcam..bakalım işe yarıyacak mı..sahurla başlıyorum bugün..
sen deneyebilirsin canimm selin kilon biraz daha fazla pinkiyle eceze gore ehh madem deneyin bakalim ama Ramazan da baslamak mantkli gelmedi bana yinede sen bilirsino_O

sen deneyebilirsin canimm selin kilon biraz daha fazla pinkiyle eceze gore ehh madem deneyin bakalim ama Ramazan da baslamak mantkli gelmedi bana yinede sen bilirsino_O
Ramazanda olmasının tek artı yönü gündüz çok acıksamda bişey yiyememek olmak..tabi iftardan sonra cok dikkat etmek lazım..

dun sahur ettik kahvaltilik ve bikac kasik salçalı sosis ceyrek pide...
bugun iftar: 3 kasik karışkizartma 2 kasik pilav biraz haslanmis tavuk göğüs sulu köftenin köfteleri(misketten biraz daha buyuk)1 kase domates corbasi 5 cigkofte:oha: 1 bardak zero
4 vezir patmagi kucuktü ama:oha:

Canım pirinç lapası da şok diyet diye geçer ama ben verdiğimi geri almadım. Normal diyetine devam ediyorsun yine bittikten sonra. İstersen bekle biz @pinkibal ile bitirelim. Zaten bizdeki kilo değişimini falan görürsün. 5 gün zaten bugün 1.günü bitirdik biz.

Kaldı 4 güüün. -.-
başlamak bitirmemin yarısıdır tatlimm insallaj basarili olursunuz merskla bekliyorum

ya kızlar ramazan ayi bizim.icin avantaj mi dezavantaj mi ben karar veremiyorum sizin fikirleriniz nedirr :KK51::KK51::KK51::KK51::KK51::KK51:

Avantaj ama un tuz şeker tüketmezsen avantaj sadece.

Homili gırtlak pideleri, tatlıları götürürsen kilo alırsın canım çok kalorili beslendiğin için

Ben ilaç aldığım için oruç tutamıyorum bu sene ama tutabilseydim de yine hem sahur hem iftarı sıfır un tuz ve şeker ile geçirirdim.

Yoğurtlar, sütler, sebze yemekleri, et yemekleri, salatalar, meyveler vs vs vs

Back
X