- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #151.861

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O kadarcık şehriyeden bişicik olmass kizBen coooh svermde dietdee yimiodum sehriye va diyeesana afiyt ossun beybimmmmm
Onceden di oo suan yirim zatiO kadarcık şehriyeden bişicik olmass kizhem ekmek yemedigim için rahatca içerem ondan
![]()
Aman insanin gözü kaliyo kiz dukan yapma hiç gayrı az az yi herşeydenOnceden di oo suan yirim zati![]()
Sence yapiommu gizz zaten nisaan ayinda bitti benim ski dyet sonrasi az az iste.. ama ramazandan sonra devam etmeyi dusunuorm ulasana kdr..Aman insanin gözü kaliyo kiz dukan yapma hiç gayrı az az yi herşeydengözümüz düşüyiii
napah
![]()
Ramazandan sonra devam diyosun yani ekmekcikli günlereSence yapiommu gizz zaten nisaan ayinda bitti benim ski dyet sonrasi az az iste.. ama ramazandan sonra devam etmeyi dusunuorm ulasana kdr..
Dedigin gibi az az ama ramazan icin orucluyken kendme eziyet edemem yani..
Evt baby baksana gtmio boyle bari koruymdaaa ski yapmam lazmmmm ramazandan sonra bomba gubuuuRamazandan sonra devam diyosun yani ekmekcikli günlereaynen canim ramazanda insanin herbişeyde gözü kaliyii
accik accik yirik
her şeyden
![]()
Ama reglin bitti ya bu hafta iner bence kiz ramazani 2 kilo eksiyle bitirsen süperrrrEvt baby baksana gtmio boyle bari koruymdaaa ski yapmam lazmmmm ramazandan sonra bomba gubuuu![]()
Amaaaan ne diyemAma reglin bitti ya bu hafta iner bence kiz ramazani 2 kilo eksiyle bitirsen süperrrr![]()
Giderr gideeerrrr bi kilo barim giderAmaaaan ne diyem![]()
Giderr gideeerrrr bi kilo barim gider![]()
Basacaaammmmtamam yarama baaarmah basmaa
Naber tubişkoooselam kizlarr nabersiniz![]()
Yogurt corba si, kızlara pattis salatası yapcam dunden istediler .yanınada bi sebze yemeği ama ne onu daha bilmiyommarlin18 gizzzz sen ne yapcan aksamaaa
Iyiiii cinim.senden nbrrrrselam kizlarr nabersiniz![]()
Immmmmmm afiyet ossun yan gonsu :#Yogurt corba si, kızlara pattis salatası yapcam dunden istediler .yanınada bi sebze yemeği ama ne onu daha bilmiyom
Sagol yandan gonşuImmmmmmm afiyet ossun yan gonsu :#
Immmmmmm afiyet ossun yan gonsu :#
Sagol yandan gonşu
HahahaahahahahSagol yandan gonşu