Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sahur, 2 yumurta, zeytin, peynir, domates, salatalık, marul, bir avuç badem ceviz, bir kase yoğurt
İftar,3 hurma, 1 tabak kuru fasulye, 3 kaşık pilav, salata, cacık
Ara ,1 kare bitter
Pilavi yimişin gonşuuu :D 3 hurma fazla kiz kalorisi yüksek hurmanin biliyin mii:duduk: 1 dene küçüğü 28 kalori miydi neydi:bicak:

Geçte olsa menümü yazayım :KK54:
Sahur menemen zeytin peynir salatalık azıcık pide:kk77:
İftar yayla çorbası fırında kıymalı patates yoğurt :KK66:
Aslında yasak ama yedim napim 1 tane haşlanmış mısır :KK57:
Afiyet olsun canim misiraa bayiliriiiimmmmm ama yarim yeseydin barimm:deli:hani pattis de nişasta mısır da nişasta ikisi fazla olmus sankim:bicak:

Sahur: peynirli omlet, domates, şalgam suyu
İftar: kuru fasulye, iki sarma, yoğurt, biber turşusu

Afiyet olsun kankim ekmek yok süpersin. :*
Saol balım ekmek yemem ya mümkün olduğunca kaçınıyorum.
Sahur yaklaşıyor canım hiçbir şey istemiyor ya midem bi tuhaf sade nescafe icsem diyet kek yesem bi dilim olur mu sence yoksa sadece nescafe mi içsem yumurta dyince bile :kusmuk:geliyor :110:

Saol balım ekmek yemem ya mümkün olduğunca kaçınıyorum.
Sahur yaklaşıyor canım hiçbir şey istemiyor ya midem bi tuhaf sade nescafe icsem diyet kek yesem bi dilim olur mu sence yoksa sadece nescafe mi içsem yumurta dyince bile :kusmuk:geliyor :110:

Canım kek yeme istersen meyve + nescafe yap.

Hatta bak sekerpancarının çok güzel bir hoşaf tarifi vardı sende hoşaf yapabilirsin evde malzemesi varsa.

M
Canım kek yeme istersen meyve + nescafe yap.

Hatta bak sekerpancarının çok güzel bir hoşaf tarifi vardı sende hoşaf yapabilirsin evde malzemesi varsa.
Meyve yapayım cano hoşaf yetişmez şindik :eğlence:

M

Meyve yapayım cano hoşaf yetişmez şindik :eğlence:

Hem bağırsaklarını da çalıştırır. Ah bir yarın olsa da bende meyve yesemm. Kırmızı erikleeer.. Nektarlar böyle sulu suluuu... Karpuz belki de buz gibiii..

Dünyanın en güzel tatlısı meyve bence *-*

Bende okuyamadım valla burdan devam ediom :bicak:
ben baktim biraz EceZ EceZ i gordum kizz ne kaaaaa boyükkk dövmen vağğğ:deli: cnm senin belin bndennince ama bnm bekim ince gorunuyor yada senin simitlerin var galiba azck ama o olculer cok iyi bence bi 2-3 kilo bike versen saglikli sekilde yagdan kaybetsen sana yeter bence canimcimmmmmm:dondurma::eğlence:

Hem bağırsaklarını da çalıştırır. Ah bir yarın olsa da bende meyve yesemm. Kırmızı erikleeer.. Nektarlar böyle sulu suluuu... Karpuz belki de buz gibiii..

Dünyanın en güzel tatlısı meyve bence *-*
Ah polyannam ya :KK68: ne kadar da kendini diyete adamış bir üye :-)

ben baktim biraz EceZ EceZ i gordum kizz ne kaaaaa boyükkk dövmen vağğğ:deli: cnm senin belin bndennince ama bnm bekim ince gorunuyor yada senin simitlerin var galiba azck ama o olculer cok iyi bence bi 2-3 kilo bike versen saglikli sekilde yagdan kaybetsen sana yeter bence canimcimmmmmm:dondurma::eğlence:

Balım 55'e düşsem baya fark edeceğim şuan 58.8 oldum. Bakalım yarın sabah kaçla kalkacağım. *-*

Aynen EceZ EceZ sen git burdan :-):-)

Back
X