Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canim bana da ben 60 kiloyken böyle çok iyisin az daha verirsen çirkin olur diyodu herkes ama ben kendimi mutlu hissetmiyordum 60 kiloda ve kimseyi dinlemedim indim bu kiloma kadar sen kendini hangi kiloda mutlu hissedeceksen o kiloya kadar in tubiş duyma kimseyi
insallah canimm insallah bu arada 1 mil leslie yaptım :spor::spor::spor:

Bugünü atlattım şükür..şimdi tavuk pişiyo hem sahur hem iftarda yiycem inşallah..

Ben tavuk gününde yani bugün hem tavuk hemde balık tükettim. Tavuk kabız yapmasın dikkat et bol bol su iç canım su tüketimini ekstra arttır yarın.

Bende yarın meyve gününe geçiyorum 58.8'leri gördüm bugün. Darısı başına. :*

Ben tavuk gününde yani bugün hem tavuk hemde balık tükettim. Tavuk kabız yapmasın dikkat et bol bol su iç canım su tüketimini ekstra arttır yarın.

Bende yarın meyve gününe geçiyorum 58.8'leri gördüm bugün. Darısı başına. :*
O kilolar bana hayal gibi geliyor ama olur mu olur..

Accik spor yaptim gizlaar:halay:yaziyim durun hele:spor:

Isınma
60 squat
50 thing master aleti (bacagimin arasinda sıkıyorum)
20 tam mekik
50 selulit savar hareketi
Soguma:rapci:
Simdi de koca kase şekersiz elma hosafimi içiyorum buzz gibiimm :eğlence:

Sahura degisik bisiler yapiyim diyorum
Kabagi yazsiz tavada bi iki döndürüp kızartıcam yumurta dereotu peynirle kabakli omlet yapicam:kk77:

Menüm..
Patlıcan, kabak, biber tost makinasında pişirdim. üzerine sadece baharatlı domates sosu yaptım yedim...
Ayrıca bir tabak göbek marula salata doğrayıp yedim..
Bunları hem sahur hem iftarda yedim.
Afiyet olsun canim süpersinn:eğlence:

Boy 1.64..benim tamamen üst var..bugün göğüs bölgesini ölçtüm 112 çıktı..görünüşte de büyük göğüslerim..ırsi biraz bizde..
aay bende ustten kiloluyum yani orantisiz sekilde değilde kol sirt var bndr benim boy 166 gogsumde yanlis hatirlamiyosam 103yafa 105

Back
X