- 13 Haziran 2014
- 2.563
- 3.539
- 63
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #152.401
geldigimle simdiki kilomds pek fark yok geldigimde 83.5 dum simdi 82.2 ama ben 92 den indim bu kiloyaSen ne zaman gelmistn kac kgdun suan kac?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geldigimle simdiki kilomds pek fark yok geldigimde 83.5 dum simdi 82.2 ama ben 92 den indim bu kiloyaSen ne zaman gelmistn kac kgdun suan kac?
insallah canimm insallah bu arada 1 mil leslie yaptımCanim bana da ben 60 kiloyken böyle çok iyisin az daha verirsen çirkin olur diyodu herkes ama ben kendimi mutlu hissetmiyordum 60 kiloda ve kimseyi dinlemedim indim bu kiloma kadar sen kendini hangi kiloda mutlu hissedeceksen o kiloya kadar in tubiş duyma kimseyi
Hafta birincileri
Grup 90 @kardelen2086 -3.800
Grup 80 yok
Grup 70 @yarim06 -1.900
Grup 60EceZ -1.800
Grup 50 @DisiAnka -600
Diyet süper gidiyo canım..zorlanırım demiştim ama kolay geçiyo..
Diyet süper gidiyo canım..zorlanırım demiştim ama kolay geçiyo..
Bugünü atlattım şükür..şimdi tavuk pişiyo hem sahur hem iftarda yiycem inşallah..Ne yaptın bugün canım anlat bakalım biraz *-*
Bugünü atlattım şükür..şimdi tavuk pişiyo hem sahur hem iftarda yiycem inşallah..
Benim kilom 94.5 di..buraya geldiğimde 92.5..şimdi 82.4 bakalım cumaya ne olacak..geldigimle simdiki kilomds pek fark yok geldigimde 83.5 dum simdi 82.2 ama ben 92 den indim bu kiloya
O kilolar bana hayal gibi geliyor ama olur mu olur..Ben tavuk gününde yani bugün hem tavuk hemde balık tükettim. Tavuk kabız yapmasın dikkat et bol bol su iç canım su tüketimini ekstra arttır yarın.
Bende yarın meyve gününe geçiyorum 58.8'leri gördüm bugün. Darısı başına. :*
superr cNimm bravoMenüm..
Patlıcan, kabak, biber tost makinasında pişirdim. üzerine sadece baharatlı domates sosu yaptım yedim...
Ayrıca bir tabak göbek marula salata doğrayıp yedim..
Bunları hem sahur hem iftarda yedim.
O kilolar bana hayal gibi geliyor ama olur mu olur..
evett banada hayal.gibi geliyor senin boyun kac canim kac beden kullaniyirsun kilo problemin ustte mi alttalttamiO kilolar bana hayal gibi geliyor ama olur mu olur..
Boy 1.64..benim tamamen üst var..bugün göğüs bölgesini ölçtüm 112 çıktı..görünüşte de büyük göğüslerim..ırsi biraz bizde..evett banada hayal.gibi geliyor senin boyun kac canim kac beden kullaniyirsun kilo problemin ustte mi alttalttami
Afiyet olsun canim süpersinnMenüm..
Patlıcan, kabak, biber tost makinasında pişirdim. üzerine sadece baharatlı domates sosu yaptım yedim...
Ayrıca bir tabak göbek marula salata doğrayıp yedim..
Bunları hem sahur hem iftarda yedim.
Sahura degisik bisiler yapiyim diyorum
Kabagi yazsiz tavada bi iki döndürüp kızartıcam yumurta dereotu peynirle kabakli omlet yapicam![]()
aay bende ustten kiloluyum yani orantisiz sekilde değilde kol sirt var bndr benim boy 166 gogsumde yanlis hatirlamiyosam 103yafa 105Boy 1.64..benim tamamen üst var..bugün göğüs bölgesini ölçtüm 112 çıktı..görünüşte de büyük göğüslerim..ırsi biraz bizde..
Ayy hergün ayni sıkılıyo insan degisik omlet traifleri bakiyorum bu ara buldukça yazarimaaa şahane olurr kabak olaydi mende yaprdim