- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #152.701
İyyuk gonşu sen napiyonn
Ayy ben hünkar beğendi mi yapsam diyorumAyyyy kizlar iftar menülerinizi söyleyin bakalimm. Litfennn
Uzaniyom. Bugün bişey yapcak halim yok.sabahtan isim vardi bi çarşıya gidip geldim o kadar.İyyuk gonşu sen napiyonn
Patlicani nerde kozluyonAyy ben hünkar beğendi mi yapsam diyorumhala karar vermedim ama
Köz tepsim var onda közlüyom gonşu ocaktaPatlicani nerde kozluyon
Iyi gonsu kizla ugrssiommmm cok yaramaz
HahahahahahHe giz aliştirsam hizmetçisi edecek beni sipa
Hahahahaha ben belki dissards olurummmAyyyy kizlar iftar menülerinizi söyleyin bakalimm. Litfennn
ayy bennn su icemedm tammm o kotu olduKizlar gece uyuyup kalmışım. Sahur yapamadım. Halsizim ve susuzum
Dogrudur kiz geç yiyosun sen zaten iftari kacta tartildinDün en son iftarda yedim .sahurda yapamadım. Sabah kalkınca tartıldım.sonuç Dogrumudur acaba senceSekerPancarii
Direk ocakta kozlenirkiiKöz tepsim var onda közlüyom gonşu ocakta
Ayyy ne güzel. Afiyet olsunKöz tepsim var onda közlüyom gonşu ocakta
Ayy aklima bazlamayla tost geldi böyle bi lezzet yok harika oluyoBenim dünden yemeklerin kaldı hep.eşime ve çocuklara dedim on lari yicez. Pide de var yetmezse belki tost yaparım pideyle dedim..burdaki pideler daha kalın ve büyükler. Tostu güzel oluyo
Benim elektrikli üstü cam leke kaliyoooDirek ocakta kozlenirkii
Sabah 8 de falanDogrudur kiz geç yiyosun sen zaten iftari kacta tartildin
Gocam istemedi hünkar beğendiyiAyyy ne güzel. Afiyet olsun
Doğrudur kiz kaç çiktin bende 1 de tartildim 54.2 çiktim 400 gr gitmis bu hafta regl haftam bi gün eksik bi ayni çikiyom şaştim kaldimSabah 8 de falan
Ayy dinlen canim bol bolKizlar gece uyuyup kalmışım. Sahur yapamadım. Halsizim ve susuzum
hee anladm cnmBenim elektrikli üstü cam leke kaliyooo
Köz tepsisinde ocak pislenmiyiii gizz hiç hemde rahat oluyoDirek ocakta kozlenirkii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?