- 5 Haziran 2016
- 3.642
- 9.331
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #152.721
Afiyet olsun tubiş. Çok güzel
Bende 54.5 çıktım sabah.cuma 55.3 tüm. 800 gr eksideyim. Tabi doğruysaDoğrudur kiz kaç çiktin bende 1 de tartildim 54.2 çiktim 400 gr gitmis bu hafta regl haftam bi gün eksik bi ayni çikiyom şaştim kaldim
sen karar verdinmiAfiyet olsun tubiş. Çok güzel
Neyesen karar verdinmi
Yok kiz benmde pislenmiyy brn sevirem yapirem salataya yemegeKöz tepsisinde ocak pislenmiyiii gizz hiç hemde rahat oluyo
amaaan sakin yememezlik yapmaa aman 7lere falan dusersn amandün iftardaa börek yidim diyee dondurma yememistim amaaa sahurda yedimm ama minicikti küçücüktu cornetto miniydi 3 lokmada bitti
Adetinde 10.gunde sonrasi bozmuyo ozre girioKizlar kanamam olmuş iç camasirimda bariz kan lekesi var.ama şimdi kesildi gibi.orucum bozuldumu yoksa özür falan mı olur devamı gelmezse. Bişey yiyip içmedim hala @SekerPancari71
yemeğe kiz
Daha adet olmamisdim ki.Adetinde 10.gunde sonrasi bozmuyo ozre girio
kiz by nasil bir bel ben anlamadiimmKızlar 10 Haziran - 16 Haziran arasında 6 günlük süreçte belimin değişimi. Hafiften sırttan ve kaburga altından kemiklerimin çıkıntısı gözükmeye başlamış durmak yok yola devam.
10 Haziranda çekildiğimde 59.7 kilo
16 Haziranda çekildiğimde 58.2 kilo
Eki Görüntüle 1847829
Ne zaman olcan cnmm vallaDaha adet olmamisdim ki.
evetttt bende susadimm sabahh markeye gittim yürüyerek o yüzden daha da yandm dilim damagima yapıştı Allah dışardakilere yardim etsin benim esime deee abime deSusadim sanirmmmbugun sicaaak galibaaa
Evt cnm bende oyle oldmevetttt bende susadimm sabahh markeye gittim yürüyerek o yüzden daha da yandm dilim damagima yapıştı Allah dışardakilere yardim etsin benim esime deee abime de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?