- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #153.101
Ben pazartesi sahurla başlamayı düşünüyorum canım..Pazartesi günü Allah izin verirse inşallah bende 5 te 5 diyetini denemek istiyorum. Kizlar yapmak isteyen varmi
sarraf yapıyosun demi canım sen pazartesi
İyim canım sagol sıcakta koşturuyoruz çok sıcak burası şuan 38 dereceHosgeldinn miyavcim iyyim sen nasılsın
Böyle devam edersen olursun canım. Bayrama daha varTeşekkür ederim kızlar..hedef 75 te şimdi..bayram sonuna kadar olsam ne güzel our..
Şaka yapiyom kiz bende bu sefer az da olsa pide falan yedim helva yedim ben de iyi bile verdimKizzzz 1 kilo versek kötümüydu yaniii
Yediğime göre iyi yine kendi adıma konusayim
İnşallah bende baslayabilirim. Canım patatesi sadece haşlama mı yedinBen pazartesi sahurla başlamayı düşünüyorum canım..
Maşallah diyelim kizz nazar değmesinŞaka yapiyom kiz bende bu sefer az da olsa pide falan yedim helva yedim ben de iyi bile verdim
Idare eder isteee :)Partişimmm harikasinnn
. Sagol cnm 69a geri dondm insallah durmazzzzzzzzzz sizide tebrik edermmmm gizlaaaaSelin , parte , tubiş ve ben yarım kilo vermişiz kizlar hepimiz aynı.
@ParteMoralll canım tebrikler
6 lari gördün çok sevindim senin adına @moon8187 kaptan nerdesin sen bildirim yapmıyonmuuu
Evet canım haşlama yaptım bu sefer fırında yaparım baharatlı..yağsız ve tuzsuz olduğu sürece her türlü yeniliyor..İnşallah bende baslayabilirim. Canım patatesi sadece haşlama mı yedin
Evet canım haşlama yaptım bu sefer fırında yaparım baharatlı..yağsız ve tuzsuz olduğu sürece her türlü yeniliyor..İnşallah bende baslayabilirim. Canım patatesi sadece haşlama mı yedin
Durmaz durmaz stres yapma senIdare eder isteee :)
. Sagol cnm 69a geri dondm insallah durmazzzzzzzzzz sizide tebrik edermmmm gizlaaaa
Saol balimAyy esmerimm süpersin süperrr
Saol marlinim bende seni tebrik ederim senin hedef kacti kiz
Tebrikler canim çok iyi vermissin***ADAYLAR LİSTESİ***
@EceZ( 61.8/ / /%)yeni üye başlangic tarihi 6 Haziran 2016 başlangıç kilo 61.8 hedef kilo: 52
Seksensekizli ( 79.3/77.2/2.1 /2.72%)yeni üye başlangic tarihi 30 Mayıs 2016 başlangıç kilo 79.3 hedef kilo: 65
pinkibal ( 61.8/ / /%)yeni üye başlangic tarihi 11 Haziran 2016 başlangıç kilo 61.8 hedef kilo: 56
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?