- 14 Kasım 2015
- 4.819
- 8.108
- 108
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #153.121
54 tu canım. Ucundan kıyısından ulaştım hedefe. Aslında bu hafta mezun olmayı düşünüyordum. Ama inşallah haftaya artık. Şu 5 te 5 diyetini denemek istiyorum bu haftaSaol marlinim bende seni tebrik ederim senin hedef kacti kiz
Canim belki kaptanimiz yanlis listeyi koymustur gelsin bi el atsinSekerPancarii liste geçen haftaki değil ama ben yaptım yinede..aslında geçen hafta 77.7 dim bu hafta 77.2 yarım kilo vermisim
Nasil yani canim geçen hafta cumaki kilonu yaziyoruz listeye gecen hafta bu kiloda digil miydin
Canim galiba kaptanimi bir onceki listeyi koymus galiba dur ben bi bakicak simdiCanım bu benim 2. haftam Pazartesi listeye giriyorum zaten. İlk haftada aday listesinde 59.7 idim. Yani 10 Haziran Cuma günü. Hatta hesaplamıştık da %3.4 mü ne vermiştim. Ama moon listeye gruba ilk geldiğimdeki başlangıç kilomu yazmış. 59.7 olması gerekmiyor mu onu soruyorum *-*
Aaaaa sadece haşlama mı ben de fırında yaparım diyodum..@marlin18 bak canım sade haşlamaymis
Bende patatesin her türü olur sanıyordum kizAaaaa sadece haşlama mı ben de fırında yaparım diyodum..@marlin18 bak canım sade haşlamaymis
dogru diysin bu hafta carsmba persmbe dikkatliydim sadece guzel gitmisSus gizzz gayet güzel
Tühhh yaa..haşlama pek sevmiyorum ama mecbur yiycez artık..Bende patatesin her türü olur sanıyordum kiz
Tühhh yaa..haşlama pek sevmiyorum ama mecbur yiycez artık..
500 grami şimdilik öpüp tepemize koyuyoruz artidan iyidirSelin , parte , tubiş ve ben yarım kilo vermişiz kizlar hepimiz aynı.
@ParteMoralll canım tebrikler
6 lari gördün çok sevindim senin adına @moon8187 kaptan nerdesin sen bildirim yapmıyonmuuu
haslamak nisastasindan arindirmak amacli olabili kizlarr fırında yapmak istiyorsaniz dograyip 1 saat suda bekletin butun nisastasini bırakır sonra atin firinaBende patatesin her türü olur sanıyordum kiz
insallah canimmSağol canım..inşallah sende ineceksin 7 lere..
Çok mutlu oldum bugün..
yaa kuzum aslinda daha fazla eksideydim ama regl oldum oruc gitti onun siskinligi olur mu bilmiyorum tam 1 kilo eksideydim aslinda 81.2 çıkıyordum neyse inşallah haftayaaKiz tubisss 500 gr çok iyii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?